Priateľ mi niečo tají
Ahojte baby čo by ste si mysleli keby váš priateľ je neustále na messengri a na whatsapp, má zaheslovaný mobil, hneď ako mu pípne správa odpisuje aj keď ležím vedľa neho, ale nevidím mu tam... veľa sme sa už pohádali skrz to a mňa to už nebaví, teraz posledný mesiac je kľud, ale on to stále robí a ja sa vnútorne zožieram. Keď chcem vedieť s kým si píše tak,že by som ho musela zabiť aby mi to ukázal, ale že má svoje hranice, ktoré nikdy neprekročí, a že som jediná žena ktorú naozaj miluje a že by ma nikdy nepodviedol... čo vy na to? Verili by ste?
@klaudi31 my máme niečo podobné ale už to prestáva riesit , je to zbytočné zaciatky sú tazke ale zvykla som si 🤣😑
@klaudi31 ak to robí stále 100 PRO si píše s nejakou ženskou, naivná nebuď, povedala by som nech mi ukáže mobil alebo nech ide kade ľahšie že zo mňa si idiota robiť nebude, nevyjednavala by som
No ja som sa raz zobudila okolo polnoci, nebol v posteli tak som vyšla že kde je. A on na pokeci vypisoval dakej škatule ! Vymazal to rýchlostou blesku takže neviem ani čo jej vypisoval a ako dlho ! Bolo to síce cca skoro 5-6 rokov dozadu no odvtedy mu neverim že už si takto nevypisuje hoci mi to stále vraví že to bolo len raz a bla bla že nič také zakázané jej nepísal :-/ No ako nie som krava že by som mu uverila že to bolo neškodné písanie keď to tak rýchlo vymazal. Tak ani tomuto by som neverila pokial by mi to takto povedal ...
@klaudi31 Tvoj partner nie je tvoj majetok moze si pisat s kym chce a ostatok je len na jeho vnutornom presvedceni....zakazat mu to mozes,ale ked bude chciet tak si vzdy cestu a sposob najde...to je na nom,neurobis s tym absolutne nic iba sebe ublizujes...naco?neovplyvnis to nijako...nezozieraj sa zbytocne a zi pre pritomnost...
Ženy ktoré tu píšu že chcú aby im chlap povedal ci vyzerajú dobre majú asi 10 rokov keď sa nevedia sami zhodnotiť. Sa čudujem že ich mamička neoblieka 🙂 nechcela by som byť tak veľmi závislá od chlapa, aby mi hovoril čo si mám obliekať.
@marseillefan "Zvedavosť by ma zožrala." tak toto ma rozsekalo 😀😀😀 (v dobrom. fakt, som sa dobre zasmiala.)
Kludne si moze pisat s kadekym (kolegyna, kamaratka), to ze skace jak opica ked pipne telefon len napoveda, ze mu dotycna/dotycny nie je lahostajna. Nenecha cakat, rychlo reaguje a pod.
Mozno je to aj zenska, ktora ho stengruje a on skace na navnadu pretoze je to ine nez doma. Ona sa mozno s nim rozprava o inych veciach, zaujima o ine veci. A jemu to imponuje.
Ale to nemusi nevyhnutne znamenat ze to pojde dalej. A naopak mozno su to kamosi a riesia pivo a kolky. Ale potom je to pekny magor ze to nepovie na rovinu a robi okolo toho tajnosti na slak trafenie. Ani by som sa nesnazila sa mu dostat do telefonu a rovno by ho splachla do hajzla 🙂Potom zbalila dieta a isla na tyzden niekam prec a pri odchode mu oznamila ze je jediny muz ktoreho milujes ale musel by ta zabit, aby si mu prezradila kam ides 🙂
@17juraj17 teraz ti napíšem, čo by som robila ako muž. Takže ak by moja žena predstierala orgazmus alebo tajila cenu podprdy, zamyslel by som sa nad dvoma vecami. A to - či jej na takéto klamstvá dávam nejaké dôvody (napr. som prehnane deprimovaný z absencie jej orgazmu alebo pre každú vec nad 10 EUR robím cirkus až k susedom) a ak nie, tak by som sa zamyslel nad charakterom svojej manželky. Takže opäť sme na začiatku. Žiadne “milosrdné” lži = obyčajné odrby.
Ja som človek, potrpiaci si na súkromie. Vlastne i mužovo. Mame zaheslovane mobily, maily i sociálne siete a hesla toho druhého nepoznáme. Občas chlap podskočí na každé pipnutie a hneď odpisuje a vtedy sa aj ja pýtam, či mu to frajerka... (jeho frajerka býva spravidla nás spoločný kamarát, ktorý sa ozve raz za čas a posielajú si pripečene vtipy). Ak by to urobil len raz v noci, spustil by sa ešte aj u mňa - nezvedaveho neziarlivca - totálny alarm.
@klaudi31
beries to zo zleho konca, ako vela ludi. riesis nasledok, namiesto priciny.
je pre teba dolezitejsie zistit, s kym si pise a o com.
akoby to malo sposobit, ze s tym prestane.
akoby to bol kluc k zachrane vztahu.
myslis, ze ked to krvopotne zistis, tak mu to otrieskas o hlavu a on ta zas kajucne oprasi a s ospravedlnenim postavi na piedestal svojho zaujmu, na ktorom si kedysi bola, ked ste sa dali dokopy?
co mas urobit miesto toho?
spytaj sa sama seba, na zaklade coho vznikol vas vztah. co vas dalo dokopy.
ak to stalo za to, tak sa k tomu vrat. bud zase sama sebou. a vztah sa postupne opravi sam od seba. (alebo rozpadne, ak to bolo len okuzlenie. ale take daco uz nezachranis nicim, lebo okuzlenie je vzdy len dielom okamihu. vyprcha a laska skoncila.)
ak to bola hlupost (napr. ze si mu povodne robila emocny vankus, butlavu vrbu, az ste sa vzajomne zalaskovali), tak ho vyhod zo svojho zivota. to nema buducnost. lebo ak sa on v zivote posunul dalej, tak ty si stratila povodnu funkciu a tym aj hodnotu.
kazdopadne - prestan byt zavisla od toho vztahu. to je vzdy cesta ku koncu akehokolvek vztahu.
Mojmu priatelovi tiez pipa vela krat mobil,ale ja sa ho ani nevypytujem ze kto co pise.Tiez potrebuje svoje sukromie.
@klaudi31 no moja, mne sa toto dialo rok....manzel mal milenku
@klaudi31 mohla by som knihu napisat, co vsetko som si zazila s "byvalim" co takto skryval mobil. Whatsapp (fb nemal... Vraj...) ok, niekedy mi ukazal, ked bol pripraveny a stihol vsetko vymazat. No raz uz ked som sa k nemu vratila po asi 198 krat (behom 2r.) mi dal mobil a heslom s tym, ze od teraz si mozem vojst kedy budem chciet. A tak raz uplne necakane, som si tam vosla... Odvtedy nie sme spolu. Hm... Co myslis preco? Nie, nemal milenku, mal milenky. Mnozne cislo, vela zien...
@klaudi31 Tiež mam niečo podobne doma síce sme už 7 mesiacov manzelia.Podobne ako píšeš aj ty má to zožiera tiež hovorí že lubi len mna atď...Tak vies čo som urobila zaheslovala si mobil aj ja a hotovo .Minule mi začal vyčítať že preco mam zaheslovany a ja mu nato ,preto prečo ty .Zevraj to preháňam zo žiarlivosťou a samozrejme keď sa dostal na moj fb mi poblokoval všetkých kamarátov tak nech vie ako sa citim aj ja ...
môj manžel na soc.sieťach?? príde večer narobený z roboty, naje sa, sadne si s dieťaťom, pohrá sa, večer si sadáme k telke obaja , dáme pekný film,viac menej pri ňom zaspí uťahaný...ako to robia vaši manželia, že si vypisujú, ťukajú do počítačov,..muž ktorý pracuje, narobí sa má rodinu deti má na to čas??? a k téme,....kopni ho do zadku,... hľadaj niekoho kto si ťa bude vážiť,... nech si hľadá seberovnú. Ja by som s takým chlapom nebola ani minútu. Čo to je prosím vás aký vzťah ked muž ťuká do počítača má tam cudzie ženy, žena ťuká -cudzí chlapi, a to ako čo???to ako partnery sa nemáte o čom baviť???
Ahoj, tak presne takto neako som to mala ja s mojim z ex priatelom pred par rokmi tiez mi nikdy nepovedal s kym si pise, tel.zaheslovany a pisal len ked som mu do toho nevidela a pritom on ma stale kontroloval,sledoval a pod. Total psycho a to sme boli spolu 5rokov az po roku co som s nim uz nebola som sa dozvedela z chodil kade tade na zoznamky,stretka klamal ma a podvadzal potom som mala ineho a to same casom si zahesloval tel. no raz som videlaco tam tak taji a tiez si vypisoval, fotky si posielali a stretaval sa s inymi a ked siel na dovolenku s kamosom mna nechal doma a na fb hned fotka aj s ich kamoskami tak to uz bolo moc .... takze moj nazor je ked si niekto zahesluje pred partnerom tel.tak ma nato dovod len jeden ze si vypisuje s inymi asi tak ze by sa to tomu druhemu nepacilo...
Ze ma hranice? Cize nepriamo priznava flirt hoc kyberflirt, ale v čom sa lisi od realneho? 😉 Je to tiez ista forma podvodu vo vztahu.🤷
@miriam11 Heslo na mobil je dnes samozrejma vec. V mobile su velmi citlive data od foto, hesiel, posty az po banking. Su len priatelia nie manzelia 20 rokov. To je podstatna vec. Nevidim absolutne ziadny dovod preco by nejaka kamaratka smejdila po telefone.
@puklica13 Ak si myslis ze to tak v zivote nefunguje si velmi naivna.
@galioska Jasne ze viem o com pisem. Si predstav model...
Zlato skocime do mesta na nakupy? Potrebujem nove rifle.
Jasne. Ale nechces radsej schudnut do tych minulorocnych ?
Tolko som snad nepribrala !?
Pribrala si 6 kil. Ked uz budeme v meste tak si zrovna kupis na dovoloenku cele plavky. Tie dvojdielne uz budu nevhodne k tvojmu veku a postave...
BAC
O 5 dni sa cele rodina streta v dome smutku.
Poviem ti to tak. Teba ma istu, ale popritom randi a chatuje aj s inymi zenami, lebo hlada stale nieco lepsie. Cize nema v hlave plan na budovanie vztahu, deti, rodiny, byvania atd, ale stale hlada. A su chlapi aj zeny co budu hladat donekonecna a hrozit odchodom, rozchodom a rozvodom, lebo nedokazu sa posunut v mysli do dalsej nazvime to rodinnej fazy. Od takych najlepsie utekat.
@17jurajnie nefunguje..lebo ak je jeden s niečím nespokojný ale namiesto normálnej komunikácie uprednostňuje milosrdne lzi, tak tým akurát prehlbuje svoju frustraciu, hnev a sklamanie...a tomu Ja teda nehovorím funkčný vzťah...isteže mnoho vzťahov tak ne-funguje..ale ako dlho? ??

@ivana11155 tieź som bola zástancom istej "slobody" manželovho pohybu na soc.sietiach...Nikdy som sa nezaujímala, ćo, kde, s kým si píše.Dopadlo to zle...