Priateľ mi niečo tají
Ahojte baby čo by ste si mysleli keby váš priateľ je neustále na messengri a na whatsapp, má zaheslovaný mobil, hneď ako mu pípne správa odpisuje aj keď ležím vedľa neho, ale nevidím mu tam... veľa sme sa už pohádali skrz to a mňa to už nebaví, teraz posledný mesiac je kľud, ale on to stále robí a ja sa vnútorne zožieram. Keď chcem vedieť s kým si píše tak,že by som ho musela zabiť aby mi to ukázal, ale že má svoje hranice, ktoré nikdy neprekročí, a že som jediná žena ktorú naozaj miluje a že by ma nikdy nepodviedol... čo vy na to? Verili by ste?
@miriam11, zaheslovane mobilu je normálne. Len blbec ma dnes nezaheslovany mobil. Nie kvôli potenciálnemu frajerovi, ale sú v ňom kontakty, hesla, prístupy (a tie na FB a sociálne siete by mi trhali žily úplne najmenej). Stačí, aby niekde vypadol alebo ho nepovolany dostal na 5 minút do rúk a paseka je na svete. Nájsť muža, ako mi lasuje v mobile, je z neho alebo mŕtvy alebo bývalý muž. A to frajera nemám, steklive stránky nepozerám a kučeravé správy tiež nedostávam (okrem tých od muža, ale tie snáď pozná) a sme spolu vyše 15 rokov. Ale keby na mobil reagoval aj v noci, tak by som s tým mala sakra problém. Ci skôr on so mnou. Kým nie je lekár, hasič ci záchranár, nie je dôvod mat mobilovu pohotovosť 24 hodín denne.
@17juraj17 si predstav, ze takto sa s muzom bezne bavime. Az na to, ze jemu sa cele plavky nepacia a najradsej by bol, keby som nosila len spodny diel, nezavisle od mojej vahy. A ano, pribrala som presne 6 kil (co mimochodom ty pomaly tu prezentujes ako nenormalnu obezitu) a stale sa na mna lepi, ak nie este viac a pacim sa mu. A bezne sa bavime o tom ze uz musim schudnut. A ked zena nie je uplne slepa (alebo sprosta), tak aj sama vidi, ze pribrala a nie je odkazana na nejakeho trtka, co ju bude presviedcat o opaku...
@tykat no toto je tak primitívna rada, hodná pokecu 😀 Nejaká pravda ani tebe nič nehovorí, čo? Ako malé deti... on ti dal facku, tak ty mu daj dve 😀 To čo si jej poradila narúša vzťah aj zo strany ženy, to ťa asi nenapadlo. Vcelku sa nečudujem, že na SR vzťahy končia priemerne do 5 rokov. Baba skončí s deťmi a hypotékou na krku. Lebo pravda tu už nikomu nič nehovorí. Nehovoriac o samotnej hrdosti ženy.
Tiež som neverila, až neskôr som sa sama presvedčila o tom ako vypisoval jednej žene. Nechápal ako som sa do mobilu dostala, nakoľko nie som žiadny hacker. Bolo to veľmi zlé obdobie pre náš vzťah, ale keby som to možno vtedy neurobila, teraz by sme spolu už neboli.
@mrkvicka060 Zlato. Tvoja nabrusena reakcia svedci za vsetko. Inak by si si mala vygooglit slovo prirovnanie alebo riklad. 6 kil samozrejme neberiem ako obezitu ale daj to kazdy rok do + a za par rokov mi napis znova. Dales sa celkovo k tejto teme bude zbytocne uz vyjadrovat.
@evinkakub Hahaha! Že láska pribrala si ....! Mne zase píli môj sluch slovo láska. Aká láska. Láska k tvojmu peknému telu a výzoru miláčik. Toto že je láska?! Aj keď to povie na rovinu a priamo. Ja som tiež dosť inteligentná, aby som vedela, že toto láska nie je, aj keď to muž povie na rovinu. To potom mať doma radšej psa ako muža! Pes sa ti vždy bude tešiť a ľúbiť ťa, nech vyzeráš akokoľvek ... Inak skutočná láska vždy ešte existuje. Ale to je už vyšší level emócií a hodnôt oboch partnerov.
@tykat
@marusia12
Podľa mňa neporadila takú mega sprostosť. Ja som zo svojim 18 rokov už. A poviem Ti, že žiaľ veľakrát funguje u nás iba to, keď nastavím "zrkadlo" rovnakej situácie. Vtedy sa uvedomí. Inak samozrejme nechápe, čo hovorím. Takže, keď si nestretla takého muža ešte, tak s tým skúsenosť nemáš. Nie, nie je to zábavné, ale veľakrát iba vtedy chápe ten muž. Žiaľ.
@marusia12 ...rada mozno primitivna ale na primitivne "pudy" funguje dokonale....zijem 25r v spokojnom manzelstve, a predtym som stretla kde koho...chlap ktory sa potrebuje robit tajomny a machovsky uistovat partnerku ze to "tajomno" ktore robi okolo seba "nikdy neprekroci nejake hranice" si zasluzi nastavit zrkadlo...osobne uz by som od neho bola prec a nech si dopisuje s kym chce, mna by nebavilo mat vztah s takymto "tajomnym pokecakom". Nepotrebujem byt "hrda" zena s ktorou chlap takto primitivne cvici ze "to by si ma musela zabit aby som ti ukazal s kym si pisem". Kludne ho prenecham inej.
@17juraj17 ja nie som nabrusena, neboj nic. Len ma udivuje, ako si zaseknuty v tej svojej bubline, a evidentne obklopeny ludmi, ktori s druhymi jednaju ako s blbeckami a hlavne falosne... Ale kto si ako zariadi, tak ma. Ja len hovorim, ze to tak nefunguje u kazdeho, to ze u teba ano, nuz, neviem ci ti mam pogratulovat alebo polutovat... Ale vidis, kazdemu ako vyhovuje a ako sa hodi. A to "zlato" si nechaj pre zenu, ta to isto oceni viac.
je to zvláštne, tie dnešné niektoré vzťahy ma ozaj udivujú :/
To sa fakt niektore zeny pytaju chlapa, ci pribrali? Kks ved snad oci maju aj sudny usudok a zrkadlo, nie?
@klaudi31 neverila by som... poznam troch takych chlapov co to robili priatelkam manzelkam... a boli to hajzli a klamali... keby mu na tebe zalezalo, a videl by ze sa trapis ze nevies co robi a s kym robi.. nespraval by sa takto ako idiot ze by ti to zatajoval co na tom mobile robi. ma proste este jeden svoj virtualny svet. to je jasne... ak by nemal co skryvat neskryval by... neviem si predstavit ze ked sme s manzelom doma ze by mu pipol mobil opytam sa ze co a nepovedal by mi ... resp. ked sme my doma vola mu maximalne rodina a spravy mu vobec nepipaju ... ak mi nieco treba pozriet nema problem pozicat mi svoj telefon ... minule sme si mobily dokonca vymenili na asi stvrt dna lebo ma lepsi fotak a chceli som si urobit nejake fotky... z mojho pohladu robi na 100% nieco co vie ze by sa ti to nepacilo... a ked to robi aj napriek tomu ze vidi ze ta to trapi tak je debil a nevazi si ta... prepac za tu uprimnost ale som si ista ze anjelik nebude.. nerobil by to co robi..
@soulmate9 to nie je naivita to je skusenost s mojim vlastym muzom. Presne takto sa spraval ked pre mna chystal prekvapenie ale ked si vypisoval na pokeci tak som o tom nemala ani potuchy kym mi to sam nepovedal. A nemyslim si ze clovek ktory podvadza alebo nieco taji to bude robit tak aby si to ten druhy vsimol. Ved si len poloz laicku otazku ty keby si si pisala s niekym o kom nechces aby to tvoj partner vobec tusil budes si s tym dotycnym pisat pred nim alebo v jeho pritomnsoti? To hadam ziaden clovek nie je taku blby. Jasne ze kazdeho napadne pri takejto otazke/teme ze dotycny je neverny ale to je chore. Polovicka zien tu na MK je podvadzanaa a ani o tom netusi a ked sa prevali tak vacsinou pisu ze nahodou som kukla mobil ked mu pipol alebo nahodou som nasla balicek kondov v nohaviciach. Malokedy je tam napisane dlhsie si vyposol az som sa raz do toho mobilu dostala a bolo to tam cierne na bielom.
@klaudi31 ako ja stim skúsenosť nemám ale určite by som to tak nenechala keby ze nemám tajnosti atď.. Tak toto môjmu priateľovy vôbec nevadí keď a kuknem do telefónu alebo tak určite by som natom trvala aby mi ukázal telefón... Keď spolu žijeme tak nemáme mat co tajnosti si myslím
Z osobnej skúsenosti sú tieto príznaky pomeru. Môj otec robil presne to isté, ešte si mobil brával aj na záchod a nikto sa ho nemohol ani dotknúť.
Kocky a co by ste povedali na to, ked sa partnera spytate s kym si to pise a on povie to je nikto alebo znama...a pritom nasledne zistite, ze spolu kedysi nieco mali..a najdete pod jej fotkou komentare typu ze je krajsia nez najkrajsia..samozrejme, dost ma to vzalo lebo mna malokedy pochvali a chcela som vediet, ze to je ta baba priamo od neho a nie aby som patrala a prisla na to sama..ale jeho odpoved bola, ze vie, ze by sa mi to nepacilo a bola by som nestatstna keby viem ze sa s nou bavi, lebo ona sa s nim vyspala a polroka sa mu neozvala a ja by som s takym clovekom uz neprehovorila a nie ze este komplimenty jej davat..a ze teraz je to prenho uz nikto ze raz za par mesiacov si napisu ako sa kto ma..a ze si neuvedomil, co ten koment sposobi, ze chcel byt len mily..on je tak naivny, bavi sa aj s chalanom, co mu pretiahol byvalku a aj s tou byvalkou..s kazdym chce byt za dobre..a este som aj zistila, ze sa stretli nahodne v meste no on ju pozval si sadnut a nepovedal mi to az teraz po polroku..a heslo do mobilu na odtlacok prsta mam, no nerobim to, spravila som to raz mala som blby pocit zrovna nasvoje meniny a nasla som ako sa stazuje jednej (mimochodom, ktora po nom ide) na mna, ze je nespokojny, ze to chcel uz kolkokrat vzdat a ze toto je posledna sanca..ale vraj sa chcel len vyrozpravat a radsej s cudzou osobou ako blizkou a ze co som si to dovolila sa mu hrabat v mobile...
Keby nemal čo skrývať, tak ti myslím bez problémov povie s kým si píše, keď sa už pýtas. My s mužom nemáme žiadne tajnosti, vieme svoje hesla, keby som si chcela pozrieť mobil kedykoľvek nie je problém, no nemám dôvod to robiť. Ak niečo zatajuje, má za ušami .

@klaudi31 ...uz sa ho nevypytuj a zacni si s niekym pisat aj ty takto aktivne (kamoska, sestra...kludne im povedz o co ide) a bud tajomna, zahesluj mobil, odpisuj do sekundy, usmej sa ked ti pipne smska, chod s mobilom aj na wc...a uistuj ho ze je pre teba jediny a nikoho ineho nemas, je to tvoje sukromie a urcite nerobis nic co by prekrocilo hranice...a uvidis.