Priateľ mi z väzenia nepíše
Ahojte. Chcela som sa opýtať ci nema niekto podobnú situáciu keď priateľ vise mesiaca nepísal z vikonu trestu. A vôbec nvm co je s ním. Som dosť s toho na nervy. Ďakujem
@pribinak tu vôbec nejde o to co on robil za hriechi alebo nerobil. Ja som sa pitala úplne niečo iné. A mam pocit ze vi vecina ste tu jednoduchsie🙈lebo normálne ženy sa takto nesprávaju ako vi. Ale dúfam ze vi všetky ste sa dobre vidali. Pozrite si pani slovenčinarky môj príspevok ci otázku a ptm mi tu polemizujte.ja som s nim normálne v kontakte ale trz nepíše momentálne tak ze ma iba to zaujímalo. A krásny večer vám prajem
@0silvia0 ďakujem. Cením si vašu pochvalu☺️
@kikuska4444 k teme- kdeze tebe, ako priatelke, nikto info neda, tak nemas velmi na vyber a bud skontaktujes jeho pribuznych, nech sa oni skotaktuju a informuju a potom ti povedia alebo budes len sediet a cakat, dokym z tej basy nevyjde a nedojde domov sam....🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@kikuska4444 ta pochvala patrila @canerko...
Podla mna nie si vobec cudzinka, podla slovosledu a pouzivanych slov mi prides ako slovenka, ktora absolutne neovlada gramatiku, tak si vymysla.
@sim_mi nemám vôbec dôvod si vimislat.ja som dnes nepotrebovala počúvať ci som pre vás hlúpa alebo nie. Ale moja otázka bola úplne iná.
@kikuska4444 Mňa ešte napadlo, či ho nezmlátili, a preto nepíše..ale jeho premiestnili ako píšeš dalej. Tak vydrž tie tri týždne a budeš ho mať doma. O ostatnom už si popremýšľaj sama.
@kikuska4444 nehnevaj sa, ale ani ta otazka mi nedava zmysel. Ako mame vediet, preco ti priatel nepise 🤷♀️ a je jedno, ze je v base. Aj keby bol pracovne v zahranici, ako ma niekto vediet, preco ti nepise. Dovodov moze byt xy a pokial tu nie je manzelka bachara, ktory ho strazi, tak ti ani neporadime.
Mozno si vo vazeni nasiel priatela 🤒
Vyriešis to asi jedine tak, že sa opýtas jeho rodiny, s niekým predsa musí telefonovať.. peniaze na dcéru posiela?
Sa cudujem, ze chce niekoho doma, kto minimalne ohrozuje ostatnych alkoholom za volantom. Predstav si, ze by sposobil nejaku nehodu a zabil dieta, ako je tvoja dcera. Clovek, co si sadne za volant pod vplyvom alkoholu a ktovie co ma este na triku, toho by som v blizkosti svojho dietata nechcela...
PS: Offtopic, ale niekedy pomoze dost spellcheck, ked clovek neovlada uplne jazyk
mne este napada, ci to len nie je problem s postou. Chodi to doporucene? Pretoze v poslednej dobr sa mne aj mojim znamym stalo, ze baliky a doporucene zasielky isli aj cez dva tyzdne. Ked sme pozerali podla cisla zasielky na webe, tak boli stale v preprave. A to isli vramci mesta a kludne aj dva tyzdne. Maju malo posrarov, kedze vela ich je v karantene. Tak mozno je to iba takyto jednoduch problem a nic viac 🙂
Co ak nema na postovne?
@sim_mi ja som iba mislela ze ci niekto nemá podobnu skúsenosť. Keď z väznice nepíšu co moze bit za problém. Peniaze ma. Známky ma. Tak nvm
@bluka2 ja som nikde nenapísala ze obhajujem to co urobil. Ale som sa pitala na niečo iné.co sa tika jazika som vôbec nemislela ze to takto bude vadiť. Inak bi som sa posnazila napísať. V richlosti ma to dnes napadlo ze mozno tu niekto ma podobnú skúsenosť. Ale ako vidím majú... Samé slovenčinarky sa ozvali.
@qetka ďakujem za normálnu odpoveď🙏človek má sami co robít žeby to prežil a niekto si tu uziva ma ponizovat celi deň. Krásne a požehnane sviatky prajem
@bluka2 😂
Ženy to fakt ste schopne vo viac ako polovici príspevkov k tejto otazke pisat len o gramatike? Inak ako v pohode vsetko hej? Aj doma, aj sebavedomie je okej aj vsetko? Ked riesite dokolecka pravopis zeny ktora je cudzinka. Sladky to zivot asi mate... Alebo skor zatrpknuty a nestastny.......
Bože vy ste poniektoré tak nepríjemné... Napísala vám že nepochádza zo Slovenska a aj tak sa vysmievate. Komentovanie tohto príspevku nieje na úrovni dospelých žien ale pubertiakoch žiaľ. Ja som pracovala v nemeckú a dorozumela som sa len tak tak a tým ze som sa snažila komunikovať som sa učila..ale nestalo sa mi ani raz aby sa mi niekto vysmial.
@kikuska4444 ahoj precitala som si niektore komentare a je mi dost luto,ze sa do teba takto navazaju.Poradit ti sice v tvojom probleme neviem ale prajem vela sil,hlavne teraz ked si sama s malou.Vsetko dobre
Možno on nechce komunikovať s Tebou. Býva to najjednodnuchšia a aj častá odpoveď na takéto situácie. Ak chceš niečo vedieť Ty, podaj písomnú žiadosť. Na tú Ti musia odpovedať.
@leyla1675 ďakujem. Ja som toto nečakala. Nikdy som sa na nič nepitala ale toto dnes bola sila.
@janulka1802 komunikoval normálne kim ho nepremiestnili.napisal mi kde sa nachádza žeby som sa nebala o neho. Ale od vtedy prešli 3 tizdne a nič.
@g666s neviem co na to vôbec povedať. Niektoré ma aj rozplakali.lebo človek má co robiť žeby to sami dal. Ďaleko od rodini od všetkých. A ptm vam ešte napíšu ze ste jednoduchá.
@kikuska4444
- no ano "i" aj mne udrelo do oci ale tak ako vsetky citatelky som presne pochopila co sa pytas
- videla som tu uz 100x gramaticky OK prispevkov ktore boli tak hnusne ze by radsej nemuseli byt vobec napisane
- skusila by som poprosit jeho rodinu nech zavolaju a zistia co je s nim, ako sa ma
Ak vie tvoje cislo moze sa ozvat cez tyzden stym ze telefon nieco stoji vsetko nieco stoji vo vaznici 🙂 kazdy vazen ma svoje cislo pridelene identifikacne aj svoje cislo uctu kde mu mozete poslat peniaze a moze si zavolat pripadne poslat list 🙂 aj list nieco stoji aby mu bachari dali napisat aj telefon ... a zadruhe pokial on prvy nenapise bohuzial ;) zistite si adresu presnu jeho idetifikacne cislo a poslat popripade osobne odniest na vratnicu list...
Ozval sa ti nakoniec?
@kikuska4444 bud rada ....
@akbara77 ďakujem....ste zlata😉

@canerko klobuk dole, tvoja slovencina je super👍