icon

Ako reagovať, keď mi priateľ nadáva a následne ma ignoruje?

Dnes o 18:29

Ahojte. Priatel mi nadava a nasledne ma ignoruje. Napriklad dnes chcela som mu pomoct vonku povedal mi ze mam ist do pi.. prec lebo mu len zavadziam. Tresol so vsetkym co mal v rukach povedal mi ze ho zo mna boli hlava a teraz ma cely cas ignoruje. Deju sa taketo situacie casto. Ked ma nervy vybuchne na mna aj ked nic neurobim a ignoruje ma. Ako by ste reagovali ????

Strana
z2
minenkaa
Dnes o 18:31

A ako chces reagovať,na toto

janinah
Dnes o 18:32

A teraz si predstav,ze mate spolu malé dieťa...
Utekaaaaaj a ani sa neobzri.

anonym_5d3be6
Dnes o 18:32

Reagovala by som tak, ze uz by nebol moj priatel.

zuzanaete
Dnes o 18:34

Uz by bol ex. Ine riesenie nie je.

anonym_8b86b3
Dnes o 18:36

@anonym_autor tak ako ti povedal, išla by som do pi.e. Mňa udivuje, že si toto fakt ženy nechajú.

zuzanaete
Dnes o 18:37

Inac ja nechapem, preco ludia toleruju voci sebe taketo spravanie od osoby, ktora ma byt najblizsia a oporou. V kazdom vztahu pridu momenty, kedy si ludia lezu na nervy, maju blby den, ale slovnik ma zostat slusny a uctivy. Da sa cloveku velmi slusne oznamit, nech ma teraz necha samu, lebo si tu potrebujem nieco doriesit ...

anonym_3e670a
Dnes o 18:37

Čo ešte viac potrebuješ k rozchodu?

futbalista27
Dnes o 18:41

@anonym_autor ahoj no ako ti mozem poradit ze preco je taky agresivny ja keby si bola moja priatelka nikdy v zivote by som nebol ku ziadnej zene agresivny tak ked bude este castejsie taky zly tak odid od neho

kavasmliekom
Dnes o 18:45

@anonym_autor ja vám vám niektorým čudujem...čo ti dáva okrem ponižovania?

bomba36
Dnes o 18:46

Je to len frajer, navyše to bude kus riadneho vola, takže rozhodnutie by bolo jednoduché.

autor
Dnes o 18:51

Strasne ma to psychyckky vycerpava, hlavne ked sa rozplacem lebo mi tie jeho slova strasne ublizuju a on mi povie ze co za kino tu predvadzam 😔

anonym_9d1f8a
Dnes o 18:53

Ako by som reagovala? Isla by som dnu, pobalila veci, zobrala si uplne vsetky, zavesila klucik na hacik a navzdy zavrela za nim dvere. Radsej pretrpiet teraz rozchod ako trpiet s debilom zvysok zivota.

anonym_03415c
Dnes o 18:54

@anonym_autor Ak chceš slúžiť nejakému nevychovancovi ako fackovaci panák,tak znášaj jeho správanie,ale ak chceš mať po boku človeka, ktorý vie normálne slušne komunikovať,tak odíď od neho

anonym_f4886f
Dnes o 18:56

Tak mu konecne predved PORIADNE KINO, zbal si veci a odid! Idealne ho zablokuj a uz sa nevracaj…

motylik2559
Dnes o 19:04

@anonym_autor Reagovala by som tak, ze by som sa zbalila a viac by ma nevidel

anonym_a68841
Dnes o 19:07
@anonym_autor

Strasne ma to psychyckky vycerpava, hlavne ked sa rozplacem lebo mi tie jeho slova strasne ublizuju a on mi povie ze co za kino tu predvadzam 😔

@anonym_autor a preco si snim?to ti nevadi? ci akoze co cakas ako budeme reagovat na toto,ved odid od neho alebo aky je problem,

komplikovana
Dnes o 19:07

a preco ostavas v takom vztahu? Vo vztahu by si mala kvitnut , napredovat a radovat sa. Dobrovolne sa nicis, sama vies, ze to nie je dobre. A zmena asi nepride.

rozculena
Dnes o 19:11
@anonym_autor

@anonym_autor a čo ťa pri ňom drží?
Lezieš mu na nervy,lebo ťa podvádza

anonym_132ec8
Dnes o 19:11

Ty si asi tiež blbá ako on keď sa pýtaš ako by kto reagoval. Každý normálne zmýšľajúci človek by od takého človeka odišiel. Nič medzi.

anonym_f8f55d
Dnes o 19:12

A čo chceš počuť ? Veď si vo vzťahu s cocotom. A čo mu na to povedať? Nech ťahá on do teplých krajín a zablokovala by som ho vsade kde by sa dalo. To prečo si toto necháš ?

futbalista27
Dnes o 19:14
@anonym_f8f55d

A čo chceš počuť ? Veď si vo vzťahu s cocotom. A čo mu na to povedať? Nech ťahá on do teplých krajín a zablokovala by som ho vsade kde by sa dalo. To prečo si toto necháš ?

@anonym_f8f55d ahoj prosim ta vyjadruj sa slusne na tomto fore by sa nemali pisat ziadne vulgarne slova dakujem za pochopenie

katkazatka
Dnes o 19:15

Isla by som do tej pi..e ako ta poslal a uz by som sa nevratila. Ty musis byt riadne zufala, ked si toto nechas.

anonym_975948
Dnes o 19:16

Si vtáčikom v zlatej klietke? alebo?

anonym_109996
Dnes o 19:17

Prečo si s takýmto človekom ? To je posledný na svete? Ani tak by som s ním nebola.

anonym_9f56d8
Dnes o 19:17
@futbalista27

@anonym_f8f55d ahoj prosim ta vyjadruj sa slusne na tomto fore by sa nemali pisat ziadne vulgarne slova dakujem za pochopenie

anonym_c081db
Dnes o 19:18
@anonym_autor

@anonym_autor Ten Ťa musí strašne "ľúbiť"... To sa potrebuješ pýtať, čo máš robiť?? Ach...

futbalista27
Dnes o 19:20
@anonym_9f56d8

@anonym_9f56d8 prepac ze som len vyjadril svoj nazor

anonym_c52a65
Dnes o 19:29

Ako by som reagovala ja? Do p..e by som ho poslala ja, a nasledne s nim prerusila vsetky mozne kontakty, aby mi uz v mojom zivote takyto … nezavadzal 🙂

anonym_b0138c
Dnes o 19:29

@anonym_autor tohoto debila ti pridelil okresny urad? Ci sama si si ho nasla?

anonym_b0f454
Dnes o 19:33

@anonym_autor ostal už len tento posledný voľný muž na zemi tak musíš trpieť takého hulváta?

Strana
z2