Ako reagovať, keď mi priateľ nadáva a následne ma ignoruje?
Ahojte. Priatel mi nadava a nasledne ma ignoruje. Napriklad dnes chcela som mu pomoct vonku povedal mi ze mam ist do pi.. prec lebo mu len zavadziam. Tresol so vsetkym co mal v rukach povedal mi ze ho zo mna boli hlava a teraz ma cely cas ignoruje. Deju sa taketo situacie casto. Ked ma nervy vybuchne na mna aj ked nic neurobim a ignoruje ma. Ako by ste reagovali ????
Reagovala by som tak, ze uz by nebol moj priatel.
@anonym_autor tak ako ti povedal, išla by som do pi.e. Mňa udivuje, že si toto fakt ženy nechajú.
Inac ja nechapem, preco ludia toleruju voci sebe taketo spravanie od osoby, ktora ma byt najblizsia a oporou. V kazdom vztahu pridu momenty, kedy si ludia lezu na nervy, maju blby den, ale slovnik ma zostat slusny a uctivy. Da sa cloveku velmi slusne oznamit, nech ma teraz necha samu, lebo si tu potrebujem nieco doriesit ...
Čo ešte viac potrebuješ k rozchodu?
@anonym_autor ahoj no ako ti mozem poradit ze preco je taky agresivny ja keby si bola moja priatelka nikdy v zivote by som nebol ku ziadnej zene agresivny tak ked bude este castejsie taky zly tak odid od neho
Je to len frajer, navyše to bude kus riadneho vola, takže rozhodnutie by bolo jednoduché.
Strasne ma to psychyckky vycerpava, hlavne ked sa rozplacem lebo mi tie jeho slova strasne ublizuju a on mi povie ze co za kino tu predvadzam 😔
Ako by som reagovala? Isla by som dnu, pobalila veci, zobrala si uplne vsetky, zavesila klucik na hacik a navzdy zavrela za nim dvere. Radsej pretrpiet teraz rozchod ako trpiet s debilom zvysok zivota.
@anonym_autor Ak chceš slúžiť nejakému nevychovancovi ako fackovaci panák,tak znášaj jeho správanie,ale ak chceš mať po boku človeka, ktorý vie normálne slušne komunikovať,tak odíď od neho
Tak mu konecne predved PORIADNE KINO, zbal si veci a odid! Idealne ho zablokuj a uz sa nevracaj…
@anonym_autor Reagovala by som tak, ze by som sa zbalila a viac by ma nevidel
Strasne ma to psychyckky vycerpava, hlavne ked sa rozplacem lebo mi tie jeho slova strasne ublizuju a on mi povie ze co za kino tu predvadzam 😔
@anonym_autor a preco si snim?to ti nevadi? ci akoze co cakas ako budeme reagovat na toto,ved odid od neho alebo aky je problem,
a preco ostavas v takom vztahu? Vo vztahu by si mala kvitnut , napredovat a radovat sa. Dobrovolne sa nicis, sama vies, ze to nie je dobre. A zmena asi nepride.
@anonym_autor a čo ťa pri ňom drží?
Lezieš mu na nervy,lebo ťa podvádza
Ty si asi tiež blbá ako on keď sa pýtaš ako by kto reagoval. Každý normálne zmýšľajúci človek by od takého človeka odišiel. Nič medzi.
A čo chceš počuť ? Veď si vo vzťahu s cocotom. A čo mu na to povedať? Nech ťahá on do teplých krajín a zablokovala by som ho vsade kde by sa dalo. To prečo si toto necháš ?
A čo chceš počuť ? Veď si vo vzťahu s cocotom. A čo mu na to povedať? Nech ťahá on do teplých krajín a zablokovala by som ho vsade kde by sa dalo. To prečo si toto necháš ?
@anonym_f8f55d ahoj prosim ta vyjadruj sa slusne na tomto fore by sa nemali pisat ziadne vulgarne slova dakujem za pochopenie
Isla by som do tej pi..e ako ta poslal a uz by som sa nevratila. Ty musis byt riadne zufala, ked si toto nechas.
Si vtáčikom v zlatej klietke? alebo?
Prečo si s takýmto človekom ? To je posledný na svete? Ani tak by som s ním nebola.
@anonym_f8f55d ahoj prosim ta vyjadruj sa slusne na tomto fore by sa nemali pisat ziadne vulgarne slova dakujem za pochopenie
@futbalista27 zalez
@anonym_autor Ten Ťa musí strašne "ľúbiť"... To sa potrebuješ pýtať, čo máš robiť?? Ach...
Ako by som reagovala ja? Do p..e by som ho poslala ja, a nasledne s nim prerusila vsetky mozne kontakty, aby mi uz v mojom zivote takyto … nezavadzal 🙂
@anonym_autor tohoto debila ti pridelil okresny urad? Ci sama si si ho nasla?
@anonym_autor ostal už len tento posledný voľný muž na zemi tak musíš trpieť takého hulváta?

A ako chces reagovať,na toto