icon

Priateľ mi za všetko nadáva

woman159
6. mar 2022

Maminky neviem ci ste sa s tym uz stretli ale priatel mi vzdy ked je príležitosť nadáva do jebnutych píč a neviem co este. No proste mi to pride ze vyríva naschval aby mi mohol vynadať. On moze vsetko a ja zas nemozem nič. Ze som si nemala robit deti. Tak mu vzdy poviem ze sa nemam rozvádzať a robit si ďalšie dve deti. Dve ma s predošlého manželstva. 😬🤷🏻‍♀️

kitycat
•
6. mar 2022

Hlavne, ze s nim stale si a nazyvas ho priatelom 🤷‍♀️

0silvia0
•
6. mar 2022

@woman159 nie, nestretla som sa s tymto. Neznasam vulgarnych ludi pouzivajucich nadavky.
Ci otazka bola aka?

zoro9836
•
Odpoveď bola odstránená
•
cocolino234
•
Odpoveď bola odstránená
•
mima1
•
6. mar 2022

Vytiahla by som najtazsiu a najvacsiu panvicu co mam a tak by som ho ovalila ze by sa pratal kade lahsie.

elizabet173
•
Autor odpoveď zmazal
•
zmrzlinka2021
•
6. mar 2022

@woman159
Prepac, ale pises, ze on si nemal robit dalsie dve deti.
Preco si sa ty ulakomila na neho? Agresivneho chrapuna rozvedeneho...

ummimaryam
•
6. mar 2022

@woman159 taky chlap na urovne zvery a ma 4 deti. No to ma podrz. Neuveritelne. Ale maju deti asi zvor v takomto cloveku?

woman159
autor
•
6. mar 2022

@zmrzlinka2021 lebo na začiatku nebol taky aky je teraz vsetko to zacalo postupom času sa začal ukazovať aky naozaj je.

dramaqueen
•
6. mar 2022

@woman159 jak dlho ste spolu boli ked sa narodilo vase prvé spolocne??

marcellka32
•
6. mar 2022

Koľko tém ešte založis o svojom partnerovi?? Jeho správanie nie je ok a sama to vieš, takže to môžeš riešiť, záleží či chces

modraslamka
•
6. mar 2022

cozee to co je toto🙈🙈🙈 a rozhodne sa na tom bavis a nevadi ti to

mabenn
•
6. mar 2022

vynadaj mu aj ty poriadne a hlavne naposledy

mimisram
•
6. mar 2022

Poslala by som ho už kade ľahšie. To akože takto chceš fungovať ďalších 20 rokov napríklad??

miriam311077
•
6. mar 2022

@woman159 zjavne má tvoj akožepriateľ problém sám so sebou. To mu ale nedáva právo, aby si s Tebou robil čo chce. Musí si Ťa vážiť. Vtedy je to normálny vzťah. Nenadávala by som mu...tým by som ublížila iba sama sebe a ty sa predsa máš rada, či nie? Nechaj ho ísť. Urobíš hlavne službu sama sebe. 🙂

nikyball
•
6. mar 2022

@woman159 takéto nadávky voči žene, plus spraviť si 4 deti a bývať vo svojej detskej izbe o ňom niečo svedčí. Normálna žena si toto nenechá, ale bohužiaľ v tvojom prípade asi s tým nič nenarobis. Jedine sa osamostatniť a odist

sissy27
•
6. mar 2022

@woman159 hej stretla som sa s tým… akurát že som z neho spravila veľmi rýchlo ex 🤷‍♀️ Ak s ním napriek tomu zostávaš, tak nehnevaj sa, ale asi si fakt to čím ťa nazýva 🙈 normálna žena by mu to netolerovala.

juliasb
•
6. mar 2022

@woman159 nestretla som sa, nie. Tak by mi priateľ povedal len jediný krát

potomka
•
7. mar 2022

No pokial to tebe vyhovuje ze ho stale oslovujes priatel tak ok, ja by som s nim nebola keby mi mal niekto takto skaredo hovorit.