icon

Priateľ mi zatajil, že má dlhy, čo robiť ďalej ?

miska0948
9. jan 2020

Ahojte dievčatá, neviem už komu sa vyrozprávať ale už som zúfalá 🙄 mám priateľa 4 roky, minulý rok sme sa zasnúbili .. myslela som že je to ten pravý, prekonali sme aj ťažké chvíle , aj hádky... Boli sme spolu v zahraničí, vrátili sme sa, šli sme zatiaľ do podnájmu .. no a potom to začalo, častejšie hádky, nezhody ... Po roku v podnájme, a 4 rokoch vzťahu sa mi priznal že má dlhy ... Pôžičky , napoziciavane peniaze na každú stranu .. 4 roky mi to TAJIL a vravel že som sa to ani nemala dozvedieť ... Záver bol, že ideme bývať k jeho mame .. a toto ma dorazilo... Nemám v ňom už takú dôveru, hádky na dennom poriadku. V Tom hneve mi vykrici hocičo, že som piča jebnutá, že keď sa mi nepáči mám sa zbaliť a ísť do piče 🙄😔 jeho mama ma tu tiež nejako asi nechce .. neviem čo robiť ďalej či ešte zabojovať alebo sa naozaj zbaliť a začať nový život 😔 a najhoršie, že on klamal, urobil somariny a ja som najväčšia pizda stále a on to chudatko utlacane 😔

Strana
z2
nenne9
11. jan 2020

Nerozumiem otázke.nie ste zobrati, nemáte deti a ty este váhaš?ked ta posiela do pi..e? Bože rozum sa mi zastavuje.co na nom tak miluješ?tie vulgarizmy na teba alebo tie dlhy.chces s nim zostat a utekat v noci s malym dieťaťom ked vas posle do pi..e?alebo mas chut zarabat v 2-3 robotach na jeho exekucie?

macekovam
12. jan 2020

@miska0948 kašli naňho.. Nech si dlhý spláca lebo to budú aj tvoje dlhy. Chceš to?

evelinka4321
8. mar 2020

@miska0948 ak tvoj vzťah začal klamstvom, ktoré si objavila tento človek ťa stále bude klamať. viem to zo svojej skúsenosti. Ber nohy na plecia a čím skôr sa ho zbav. Nedá sa žiť s niekym kto ťa klamal a klamať bude. Veľa šťastia.

lavender273
27. júl 2020

No? Som zvedava ako to dopadlo 🙄

cicinkova
2. feb 2023

@miska0948 presne môj ex . Stopni to na kratšej ceste. Je to to najlepšie čo môžeš spraviť lebo vždy budeš ťa najhoršia v tomto vzťahu čo máš. Držím palce

leeenka26
Autor odpoveď zmazal
netti87
Autor odpoveď zmazal
miska0948
autor
2. feb 2023

@cicinkova ahoj, stálo sa.. už 3 roky spolu niesme , teraz mam rok a pol priateľa a mozem povedat ze to bolo najlepšie rozhodnutie v živote 🙂

Strana
z2