icon

Ostať s partnerkou, ktorá ukradla peniaze?

tocn
Včera o 19:51

Čo robyt, ked vám žena povie že nezobrala peniaze zo stola, zapierala pol hodinu... nakoniec sa priznala.
A keď sa mi nepáči, že daj na rozvod, uvidíme čo bude. Dôvera po 16 rokoch spoločného života 0 bodov.
Máme 2 deti.
Ostali by ste z takým partnerom?

anonym_a5ffec
Včera o 19:54

Mozno ti to pride blbe, ale vsetky peniaze co mate su vase spolocne, kedze ste manzelia. Takze ich neukradla, len si ich vzala. Je otazka ci toto je vas jediny problem. Urcite nie.

anonym_428007
Včera o 20:00

Tak na rozvod to nie je , ale dôvera by išla úplne do hája.

anonym_26560a
Včera o 20:03

Nauc sa pravopis

anonym_59bb71
Včera o 20:03

Robiť s "y"? To ani na MK sa len tak nevidí.

doriiis
Včera o 20:04

Troll
Okrem toho,boli to vaše peniaze? Lebo potom o krádeži nemôže byť rec

anonym_62b98d
Včera o 20:20

Podľa gramatiky a "problémov" to bude nejaká low-class rodina kde sa vedia tvrdo pohádať aj o nejakých smiešnych 5 eur.

frflos_nespokojny
Včera o 20:24
@anonym_62b98d

Podľa gramatiky a "problémov" to bude nejaká low-class rodina kde sa vedia tvrdo pohádať aj o nejakých smiešnych 5 eur.

@anonym_62b98d teba je tu skoda. zdravotnictvo zufale potrebuje odbornikov 😎

anonym_f50f8f
Včera o 20:31

A preco tie peniaze zobrala a tajila? Co s nimi urobila? Bolo by dobre vediet aj sirsie podrobnosti. Ak zijete z jedneho prijmu, ona je na MD, ty si zivitel a potrebovala nieco surne do domacnosti/detom do skoly zaplatit, tak by som to pochopila. Ale u vas budu peniaze velmi problematicka tema, ked zobrala natajnasa a tajila.. asi vedela, ze budes robit cirkus.

anonym_34c2a3
Včera o 20:32

o akej sume sa tu bavíme??

patrike
Včera o 20:54

Tu nie je dolezite, ci su to peniaze podliehajuce BSM alebo nie, ako napriklad nieco z dedicstva. Proste ked s niekym zijem ci ako manzel alebo ako druh / druzka / registrovany partner, tak neberiem peniaze zo stola, ak bolo vopred dohodnute ich pouzitie na nejaky ucel. Ak je k priznaniu nutne dopracovat sa vysluchom, tak to je cele zle. Zase bez ohladu na dovod, ci ich prepije, prefetuje alebo si nakupi nieco.
Skus upresnit, aky je kontext udalosti.

anonym_fbb125
Včera o 21:02
@anonym_62b98d

@anonym_62b98d tvoje povýšenecké vyjadrovanie by som nazvala lower class comment.

beata_k
Včera o 21:02

Aj si sa zamyslel preco ti klamala?

anonym_d7997a
Dnes o 03:02

Pekne k sebe pasujete😂

lindusss2016
Dnes o 03:49

Koho peniaze ukradla zo stola, ktory sa nachadza, predpokladam, vo vasej domacnosti?

anonym_d2acd0
Dnes o 04:20

Asi by si povedal nie,ze???U nas sa oznamuje beriem si,a nikto mi nepovie nie tak ako ja muzovi nepoviem nie.
Ty by si to isto povedal,ze nie,ze???

anonym_d2acd0
Dnes o 04:23

A viem si takeho blba predstavit,s nervami a krikom si hovoril kde su tie penuaze,kto ich zobral.A tvoja zena sa ta bala tak ti klamala,ze ona nie.Trosku sa zamysli nad sebou.Alebo,ze by to bolelo???

anonym_d2acd0
Dnes o 04:27

A dobre ti povedala,podaj o rozvod a budes ju musiet vyplatit a platit vyzivne.To sa ti pacit uz nebude,ze??

anonym_62b98d
Dnes o 04:44
@anonym_fbb125

@anonym_62b98d tvoje povýšenecké vyjadrovanie by som nazvala lower class comment.

@anonym_fbb125 To je len iba tvoj prázdny názor. A keď už tak, tak by si to mala nazvať: high class comment. A to je pravda. Nemám rád nižšiu triedu a socky, smola, čo 😀