Priateľ nás opustil kvôli inej žene
Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(
@maciatkolulu pozri toto je klasicky pripad, ze pokial jej netlapkas po pleci tak je to cele zle....sama priznala ze bola trubka, ale je to este len v tej faze, ze si to priznala ona sama. Akonahle jej to poukaze niekto iny, ze teda nie ze trubka bola, ale poriadna tava naivna tak je hned zle a prichadza faza sebaospravedlnovania a nadej....este pride aj faza hnevu...a potom pride zufalstvo, ze sa nanu vybodol chlap a na krku ma dve deti a nevie z kade kam....davam tomu cca 6 mesiacov a mame tu dalsiu temu....kazda bolest/starost prebolieva cca 6 mesiacov...este sa nacitame 😠
@lubkavargova1 no, len mi jej je aj luto, lebo viem aka som bola ked som bola tehotna, stacilo, ze manzel pozeral tv a uz som mala pocit, ze ma nema rad a nieto byt sama tehotna s malym deckom a s predstavami ako si otecko uziva u netehotnej, sviezej vyspatej milenky.....brrrr
@maciatkolulu no lenze tu nie su predstavy..on si uziva na inej zenskej 😠
@maxiva ja som minule nasla FB taky clanok kde boli mlade kocendy a starsi pankovia...vsetko zazobanci...co ja viem...kazdy tam pisal, ze aky hnus a bla-bla...co ja viem...tazko sudit take dievcatka. Jasne ze aj prachy tam su...ale predsa...ja neverim ze nejaka zenska dokaze byt az tak vypocitava....ci?
@lubkavargova1 no bohuzial hej su take babenky ☹ ..odporucam knihu:Zlatokopka 😒 je to vlasne spoved jednej z nich,pravdivy pribeh.ver,ze budes sokovana 😖 myslim,ze toto by kazdy nemohol,takto sa nechat vydrziavat,to musi byt taka povaha,ze im to za to stoji...
@trubka123 a kedy mas vlastne termin? Mas uz tehotenstvo potvrdene od lekara? Ci si si to dala natvrdo a teraz cakas, ze mozno budes tehotna, nerozumiem tomu, ze si v prvom tyzdni.

@trubka123 takze moja zlata, zhodila sa a nie raz sama, najprv pred svojim muzom a aj jeho milenkou a potom aj tu na konovi. ANi raz som ta nezhodila ja, ani raz som sa ti nesmiala, evidentne mas problem sama so sebou a ked ti niekto napise pravdu, tak si z teba akoze prdel robi? sama si sa nazvala trubkou.. Ja sa noazaj nezabavam na tvojom nestasti, nevsimla si si trubka, ze som ti pisala rady? To si uz neprecitala, alebo ti tu mam napisat, ze cakaj nanho, pride a stane sa z neho milujuci manzel, tak mozno hej, kludne cakaj, ale ja by som sa urcite zamyslela aj nad verziou, ze ostanes sama s dvoma detmi....a urcite by som sa na to preichystala, pisem to uz niekolkykrat. .