icon

Priateľ nás opustil kvôli inej žene

trubka123
27. máj 2016

Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(

timea7
29. máj 2016

@adsumus si normálna? Ako môžeš porovnávať to, že mal muž iné ženy, kým mal mňa a že mal dve ženy paralelne?

timea7
29. máj 2016

@adsumus inak napísala si super kravinu, ako si nemôžu nájsť k sebe cestu deti s otcom, ktorý nie je ich biologický otec. Nakoľko robím sto rokov v škôlke, mám možnosť vzťahy rodičov s deťmi pozorovať z podstatne iného uhla, ako niekto, kto robí napr. v banke. Biologický rodič neznamená automaticky najlepší rodič, sú predsa tisíce adoptovaných detí, ktoré majú s rodičmi úžasný vzťah a nemusíme ísť ani tam, koľko je tu tém, kde ženy opisujú, ako ich muž má deti na háku, je to biologický otec, ale jeho deti ho nezaujímajú. Sú tu ženy, ktoré vytvorili nový vzťah s mužom, ktorý ich deti nesplodil, ale stará sa o ne a vzťah majú krásny. Vzťahy predsa nie sú o tom, či sme biologicky príbuznými, to by sme nemohli vytvoriť ani vzťah s mužom, vzťah kamarátsky, vzťah so svokrovcami....Neviem, či si mužom, alebo si silne submisívnou ženou, alebo silne veriacou, keď tu šviháš takéto názory, ale to, že biologický otec musí byť vždy najlepším otcom, tým si úplne vedľa. Kopa tých biologických otcov, totiž dnes preleží pri TV, s mobilom v ruke, deti budú maximálne registrovať a sem-tam ich možno okríknu, alebo budú tráviť nedeľu s kamarátmi, v krčme....ak chce byť niekto dobrým otcom, nemusí to dieťa splodiť, stačí ak bude chcieť a snažiť sa. Tu sa otec snažil miesto toho, aby bol každú voľnú chvíľu so svojím dieťaťom, maznal sa s ním, kočíkoval ho, nájsť si nejakú, čo mu podrží, ak jeho nemôže. Keď zistil, že bude mať ďalšie dieťa (vedel, že sa jeho partnerka nechráni, ale neriešil to), ani sa neunúval stretnúť sa s matkou jeho detí a riešiť to a ty tu o ňom píšeš ako o otcovi roka...

maciatkolulu
29. máj 2016

@adsumus takze asi narazaz na mna s tym slovnim spojenim, ze matky po tricke 😉 -to je tiez super vyraz inak, ze som na autorku pouzila vyraz drbla, takze opat ti pisem, ze je to slaby vyraz pre zenu, dospelu asi mozno tiez po tricke, minimalne po dvacke 😉 , uz s jednym dietatom, ze spava s chlapom, ktory ju podvadzal, opustil po porode a tesi, ze podvadza milenku, ako podla mna drbly je slabunky vyraz, ale teda mozeme pouzit vyraz, zienka simplexna, to sa uz asi viac hodi zene po tricke? Ako kebyze sa snazi nejako inteligentne zachranovat vztah, co si neviem dost dobre predstavit v jej pripade, ale urcite nie sexom a urobenim dalsieho dietata, to je akurat tak dalsi klincek na rakvu ich vztahu-smutne

maciatkolulu
29. máj 2016

@adsumus ako a to jej mam hovorit, ze to bude ok? Kazdy, trosku sudny clovek vie, ze to ok, uz naozaj nebude, nech by sa snazili obaja akokolvek.... medovy fuzy tahat popod nos nie je moj sposob pomoci, aj mne v najtazsich chvilach skor pomohli tvrdsie slova ako chlacholenie

maciatkolulu
29. máj 2016

@adsumus to ma ako naozaj zena cakat, ci sa chlap rozhodne zit s nou, alebo s milenkou, proste ticho cakat a dufat? To asi naozaj nemyslis vazne? A co ked je on v tom vztahu nestastny a nelubi ju? hmmm? Lebo stastny a zamilovany muza minimalne charakterny muz, neopusti svoju zenu po porode a nejde byvat inde, alebo sa mylim?

adsumus
29. máj 2016

@timea7 v skolke to môže byť ešte idyla, porozprávaj sa s pubertiakmi.

whitecat666
29. máj 2016

@adsumus
Ty si bud:
1. zakladatelka temy z ineho nicku (lebo sa mi nechce verit, ze by toto niekto iny obhajoval).
2. alebo zena bez stipky sebaucty (a preto to iste radis zakladatelke).

maciatkolulu
29. máj 2016

@adsumus tak moje deti su u pubertaci a su spokojne aj so svojim biologickym otcom(konecne, po rokoch) a aj nevlastnym, vlastne si polepsili, maju ich radi obaja a uprimne 😀 s ex by sme zbytocne nicili sebe navzajom a aj detom zivot, takto mam ja novy zivot a novu rodinu a az po rokoch som prisla na to, co vlastne manzelstvo a manzelska laska je, ako to je naozaj, takze moja rada bola, nech sa osamostatnuje a odputava od nezodpovedneho muza a mozno najde v zivote to prave orechove 🙂

timea7
29. máj 2016

@adsumus s tým nemám najmenší problém, môžem skočiť vedľa do izby, môj syn je síce už dospelý, ale vzťah s mojím partnerom má úžasný (nie je jeho biologickým otcom), tiež ja nie som biologická matka synom môjho partnera a vzťah máme tiež fajn, výnimkou nie je ani spoločná dovolenka, ktorej dali prednosť pred dovolenkou so svojou biologickou matkou. Ani destinácia nebola pútavejšia, dali prednosť chate na SK pred dovolenkou pri mori. Ich biologická matka dala totiž prednosť kariére pred deťmi 😒 😒 😒 .Okrem toho tie deti, ktoré mi kedysi nacupitali v škôlke do triedy mi dnes privádzajú už svoje deti, takže som mala možnosť sledovať ich osudy roky. Pozri ak mieniš víriť vzduch aj v tejto diskusii, tak si poslúž, ja s tebou nemienim ďalej polemizovať, idem tráviť túto peknú nedeľu s tými, ktorých mám rada a je mi jedno, či sú so mnou biologickými príbuznými alebo nie.

timea7
29. máj 2016

@whitecat666 ešte je možnosť č.3. - nasadený prispievateľ, ktorý píše zámerne tak, ako píše, aby sa diskusia rozprúdila, keď kôň skapíňa. Pozri v akých diskusiách sa realizuje -očkovanie, utečenci, ešte chýbajú témy - manželstvo alebo nie, kojiť alebo nekojiť, dať dieťa do inej izby, alebo s ním spávať v posteli.....ale tam sa zväčša dokážu diskutujúce pohádať aj samé 😉 😉 😉 😉 😉 😉

macatink82
29. máj 2016

@adsumus
Vyvazenost = zaznie nazor z roznych uhlov.

Rada pre nu bola v mojom prispevku, kde som pisala, ze potrebuje prejavy empatie a podrzat. To je vacsinou od ludi, ktorych pozna osobne. Oni mozu lepsie prispiet svojim nazorom na ich vztah. A to zdoraznujem na vztah jej a jeho, nie na vztah jej, jeho a deti. Takze kludne aj sedenie u psychologa.
Pisala som, ze si ma uvedomit, co je dobre pre nu. Lebo to, co je dobre pre nu, je dobre aj pre deti. Pisala som, ze nech s chladnou hlavou mu povie, kde su jej hranice a ocakavania. Ale hlavne nech necaka na jeho rozhodnutie. Ak ten chlap pride s tym, ze sa chce vratit, tak je to on, co musi odviest sakra pracu na ziskanie jej dovery a pre nu samu. Ona by nemala byt len prostriedkom na to, ze ma matku svojich potomkov, s ktorou zije a su kamosi vo vztahu. Pripadne, aby on mal pokoj od rodiny a ostatnych a bol nakoniec za dobreho, ze sa vratil.

Ona si ten popol na hlavu sype a urobila to tym, ze vysla s kozou na trh napriklad tu (a mozno aj inych forach). Pise, ze jej blbost je nekonecna. Ako chapem, prizna si chybu. Ale to, ze si to bude otlkat o hlavu jej nepomoze.

A co sa tyka tej matky v linku: Toto je opakovany incident, kde doslo k vytvoreniu vztahu medzi milencami. To, ci tam bola nevera aj predtym, len o tom nevedela, je pravdepodobne. Tato zena ma 5 deti a je viac nez iste, ze na ucty potrebuje jeho prijem. Ma to velmi tazke a zit s tym muzom? To je silna kava. I ked clovek si nastavi v hlave akekolvek barlicky a ospravedlnovacky, ale moja rada by v tomto pripade bola ist prec ak sa da.

lubkavargova1
29. máj 2016

co by som spravila keby moj milacik mal milenku??? Moj mal a: dostal kopacky do 24 hodin a poviem ti pratal sa kade lahsie za tou flandrou...zaujimave ze aj ona mu dala kopacky a tak bali dalsie a dalsie..a viete co? Mozno nadavate na zeny po 30, ale by ste sa divila kolko chlapov zerie zeny po 30tke a 40tke a budem maximalne sprosta aj mlade zajaciky slintaju po zrelsich zenach...a viete co?? Maximalne si to uzivam, ten pocit, ze chlap pozera a tecu im slinky...lenze ja som si vedoma uz svojej hodnoty, viem si vyberat a zijem spokojnym zivotom. Ten falat maska co je vacsinou max do 15 cm, mi nechyba a ked mi harasia hormony tak si to poriesim (nakolko som slobodna a single) bez nejakych vycitiek svedomia..a bez toho aby som potom tu vyplakavala ako po nestastnej noci mam krku darmozraca, kurevnika ale chlapa co sa drzi mamickynej suknicky...raz pride aj ten moj pravy, ale dovtedy si to vychutnam...a maximalne si nedovolim kritizovat zeny(matky po 30tke a 40tke!!! 🙄

lubkavargova1
29. máj 2016

@maciatkolulu mylis sa, v dnesnom svete a sa ôcharakter" uz nenosi je to tooooooooootalne OUT.! Ja z takych nazorov ako niektore prezentuju ze sa hodit do modu cakacky "velebnosti jdu blejt"

adsumus
29. máj 2016

to fakt nemá zmysel tu prispievať, ludia všetko prekrucate, čítate, čo nikto nenapísal, hroza, obvinovanie nasadený diskuter, to je neuveritelne. idem ja radšej robiť niečo zmysluplnejšie @trubka123 a ty si z toho nič nerob, vidíš, že tu su ženy, čo maju potrebu sa navážať do ludí pre iný názor, či postoje, držím ti palce a rozhoduj sa srdiečkom a rozumom spolu s ohladom na deti.

moni244
29. máj 2016

@adsumus veru chod, nikomu tvoje blaboly chybat nebudu

mandala77
29. máj 2016

zvyčajne sa v diskusiách vytvoria dve skupiny, tu sa vytvorili tiež. Jednu tvorí @adsumus a zakladateľka @trubka123, ktorá sa teší jej podpore a iný názor ako práve svojej podporovateľky nepripustí (a možno ešte pár iných) a druhú tvorí skupina, ktorá sa pozerá na to reálne.

Vy obe sa podporujte, lebo otvoriť oči pred skutočnosťou vyžaduje odvahu. A tak ako sa ľudia chytajú za hlavy ak niekto droguje a je na droge závislý a všetci to vidia, len on to popiera, tak ja sa chytám za hlavu v tejto diskusii tiež.

trubka123
autor
29. máj 2016

@maciatkolulu nikto nevravel, ze mi mas medove fuzy tahat popod nos alebo ma chlacholit. Ale to ako sa ty vyjadrujes... kazdy sa moze ocitnut v zlej situacii a ludia a kor zeny by si mali pomahat. Ale ty mas taku povahu, ze budes cloveka ktory je v nelahkej situacii aj ked svojou vinou bez toho aby si vedela aky ten clovek je nazyvat drblym, zhadzovat ho a smiat sa na jeho nestasti? Vies co, radsej budem taka aka som a mat povahu aku mam a ktora ma doviedla tam kde som, nez by som sa mala bavit na cudzom nestasti. Na svoj nazor mas pravo, ale to co tu pises ty uz mi nepride ani ako nazor ako co najviac ma zhovadit a urobit zo mna idiota pomaly nesvojpravneho lebo som urobila co som urobila. Lebo nikto druhy chyby nerobi. Evidentne nie. Ako napisala adsumus uz som stokrat olutovala ze som sem vobec nieco napisala. A to kvoli takym ako si ty a podobne tu. Stacilo napisat svoj nazor ale nie sa na tom este bavit. Ale nech paci.

mima4
29. máj 2016

@trubka123

stale sa neozval?

inak, skus si uprimne napisat vsetko, ako sa zachoval na papier, cize hlavne:

- opustil ta ako tehotnu
- siel za milenkou
- sucasne spaval s dvoma priatelkami naraz
- opat ta oplodnil
- je ticho ako vos pod chrastou

a teraz sa realne pozri na to, aj keby sa vratil, co ta caka.... a ber ho takeho aky je TERAZ, nie akeho mas v predstavach, ze sa "zmeni".

dokazes akceptovat pri sebe cloveka, ktoremu nemozes verit? cloveka ktory nie je muzom? cloveka, tkory ta nepodrzi, lebo zdrhne z problemov? cloveka, ktory bude vyuzivat tvoju zamilovanost?

a ver, ze 98 % tychto pripadov sa nezmeni..

nyusika
29. máj 2016

@trubka123 nikto sa na tvojom nešťastí nebaví. Lebo to nie je nešťastie - to je sprostosť najväčšia, akú si doteraz spravila. Ako by si ty nazvala seba, keby si bola na našom mieste?
Reči o láske a podobné si nechaj pre pribrzdene. Nikto ti nezoberie, že to bolo z lásky. Spravila si to kvôli tomu, že ti robilo dobre to, že podvádza tú druhú.

adsumus
29. máj 2016

@trubka123 kašli na nich, neobhajuj sa, nemáš dovod, oni vás dvoch nepoznaju, ale odsudzuju, ale ty si nič zlé nespravila, požiadaj admina nech tuto diskusiu zablokuje alebo zmaže, pre osobne utoky. a hod to za hlavu.

charity
29. máj 2016

Nechapem preco sa tu prebera jeho navrat, ked on sa vobec nevracia. Vyzera to tak, ze uz nevie ako sa viac vyparit.

lubkavargova1
29. máj 2016

vsak nadej zomiera posledna a ze podvadzal tu druhu..vsak on sa spamata, vsak on ma lubi, bude druhe dieta vrati sa k nam...ako sorry, ale pouzity material uz nie je dobry material...to bud je s tym chlapom ze bohovsky dobry sex, alebo ma kopec prachov....zakladatelka pisaa, ze daval vsetko jej...no to som zvedava ako to bude, ked je pri druhej a vyplatu bude davat jej a tu len biedne vyzivne a hold bodka. Neostava nic ine, len sa postavit na vlastne alebo narazit si ineho.....

barcelona94901
29. máj 2016

@macatink82 svata pravda,slintaju zajkovia,ujovia,dedovia ,najkrajší vek,pretoze väčšina žien uz vie čo chce a poznajú svoju hodnotu a nebudem preháňať ked napišem,ze sa to týka aj sexu🙂

minnie55
29. máj 2016

@adsumus o co ti ide ? Napisala som svoj nazor, o takeho kretena by som ani metlu neoprela.

sasa1310
29. máj 2016

@adsumus celý život mu bude odpúšťať a čakať, že sa zmení a nechá si zájsť šancu nájsť normálneho chlapa, ktorý by ju ozaj miloval. Fakt jej teda skvelo radíš.
A ako otec tiež nestojí za reč. Lebo to, že odišiel za druhou, netrápi iba matku svojich detí, ale aj samotné deti. Oni prichystal svojim deťom také detstvo, takže sa ti nevyhováraj, že pre deti sa treba nebodaj obetovať.
Ona by mala hlavne nájsť časom pre deti vhodného partnera, ktorý ich bude mať rád. Nenapíšem zároveň radšej ako ich biologický otec, lebo otec, ktorý má rád svoje deti - toto neurobí.

minnie55
29. máj 2016

@whitecat666 super si to napisala, ja si tiez myslim, ze adsumus je bud zakladatelka, jej podareny muz alebo nejaka chudinka, ktora dopadla rovnako...

sasa1310
29. máj 2016

@minnie55 asi je zvyknutá byť v živote tou druhou

moni244
29. máj 2016

@adsumus osobne utoky? Neviem, na com ficis, ale podel sa 😉

trubka123
autor
29. máj 2016

@nyusika si uplne mimo ale nemam to uz chut riesit

sasa1310
29. máj 2016

@trubka123 keby si mala chlapa, ktorému na tebe záleží, tak by si teraz prežívala to najkrajšie obdobie spolu s ním. Myslím, že ti viac netreba písať. Skús použiť hlavu, verím, že máš na to, aby si to zvládla sama a bez neho. A ver, že o pár rokov budeš len spomínať, ako si dobre urobila. Nie je jediný chlap na svete a ty nie si tiež pre neho jediná na svete. Sústreď sa na tvoje deti a vykašli sa na neho. Šťastie si ťa nájde aj po boku iného.
Ak by si to spravila vtedy hneď, tak teraz možno čakáš dieťatko s niekým, kto ťa miluje a zažívaš to tak, ako sa to má