icon

Priateľ nás opustil kvôli inej žene

trubka123
27. máj 2016

Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(

adsumus
28. máj 2016

No su aj ženy, ktoré o svojho muža bojuju a neutekaju zo vzťahu, asi vedia prečo.
http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/10967...
http://revue.idnes.cz/slovacek-s-patrasovou-vyr...

adsumus
28. máj 2016

@sasa1310 tie deti možu poznať aj tatu aj mamu spolu, len ked maminka nepodlahne takým radám ako dávaš ty.

mima4
28. máj 2016

@jana_eyre mozno nejaky vymakany jedinec, pri ktorom sa vacsine zien podlamuju nohy 😉

inak, v rozhovoroch s kamaratmi, kolegami, aspon mnohi muzi to tak vidia, ze zena si skor vyberie toho alfa samca bez uvahy o charaktere, ako nejakehy "sedy priemer" ktory je mily, laskavy a verny.

no ale na druhej strane chapem, zeny maju tendenciu zatvarat oci pred mnohymi vecami a verit, ze laska zeny toho chlapa zmeni a detmi si chlapa "priputa"

adsumus
28. máj 2016
klya
28. máj 2016

@adsumus Prosím ťa, už sa preber. Odišiel od ženy po pôrode ich dieťatka. K ďalšej ženskej. Nevie, čo chce. Hrá to na dve strany. Klame a podvádza 2! ženy naraz. Na jednu sa vykaslal s novorodencom, u druhej spokojne býva a peniaze (a keby len tie) dáva prvej. Toto má byť chlap? Opora? Otec od rodiny? Veď on je len guľa na nohe, príťaž pre obidve.

adsumus
28. máj 2016

@klya ale ja tu nehodnotím jeho charakter, navrhujem riešenia situácie, myslím, že dosť praktické. dať mu stopku je to najmenej, ale je otec ich detí.

klya
28. máj 2016

Žiadnu stopku pre neho si neradila: "No su aj ženy, ktoré o svojho muža bojuju a neutekaju zo vzťahu, asi vedia prečo."

mandala77
28. máj 2016

@trubka123 nečítala som všetky príspevky. Ale spomenula som si na knihu Ženy, které milují příliš, neviem či ju je vôbec dostať. Napíšem Ti z nej jednu vetu: "Pokud se rozhodnete pro cestu k uzdravení, změníte se ze ženy, jež miluje někoho jiného tolik, až to bolí, v ženu, která samu sebe má ráda natolik, že tu bolest zastaví".

Tým Ti chcem povedať, že mala by si so sebou urobiť niečo v prvom rade Ty sama. Jeho správanie Ti spôsobuje
bolesť, on je kurevník a ním zostane, nesnaž sa ho zachrániť a živiť ilúzie, že sa zmení.
Ty si závislá na tom vzťahu a potrebuješ nejakú pomoc zvonka aby si to bola vôbec schopná vidieť.

adsumus
28. máj 2016

@klya no neradila som aby ho poslala preč, ja radím aby sa stýkal s deťmi, neriešiť milenecký pomer s inou a dať tomu čas.

klya
28. máj 2016

@adsumus Neriesit milenecký pomer? Dať tomu čas? Stratila som reč 🙂 Čistý masochizmus, čo ty radis.

mandala77
28. máj 2016

@trubka123 ešte jedna vec, trochu som začala čítať diskusiu a napísala si toto: " Ma nieco v sebe kvoli comu mi neislo sa od neho odputat a to som sebeviac chcela a pokusala sa o to neskutocne krat. "

Fakt z toho vyplýva, že Ty máš jeden problém, ktorého koreň môže byť v Tvojej pôvodnej rodine. Skús si niečo pozrieť o spoluzávislosti na nete, alebo o dospelých deťoch alkoholikov alebo dospelé deti z dysfunkčných rodín, myslím, že tam by si mohla nájsť cestu ako z toho von.

barcelona94901
28. máj 2016

@trubka123 môj spolužiak sa takto narodil,jeho táto,ale nabuchal aj susedu ked bola jeho mama tehotná a potom nabuchal aj svoju ženu,,,narodil sa môj spolužiak a inak ako kkt svojmu otcovi nepovie ,stáva sa ,,nie si prva,ani posledná,otazne je,ako to spravujú tvoje deti počas života .A mam kamosa,ktory takto spoznal svojho nevlastného brata ,tatko chodil na rodicko do jednej triedy obom synom ,haluz,ze obaja sa s nim nestretávajú..chápem,ze si nechcela stratiť manžela,ale teda ak ide o deti,treba na ne začať myslieť ,aby ťa nakoniec len neľutovali a aby si v nich nevypestovala nenávist,budes to mať ťažké ,to je jasné,ale neviem čo ďalej očakávať od muza,ktory sa správa ako keby to bola len jazda na kolotoči z ktorého si vystúpi a znova nastúpi a vystúpi,to ma byt vzor pre deti,si si tým istá? Kde je tvoja hranica manžel a otec ,po kade to zvladnes? A odkiaľ budú mať hranicu tvoje deti,skor či neskôr nabuchal aj milenku,zvladnes to? Ak da prednosť opäť jej?

maciatkolulu
28. máj 2016

@trubka123 on asi tiez nie je kompletny teda, ani ty, ved viete ako sa robia deti.... Teraz si v prdeli, pisem to rovno, lebo je to tak. Spavat s muzom, ktory spava s inou pri plnom vedomi,...no comment, priprav sa na to, ze budete sami, pretoze ak by sa mal k tebe vratit a ty by si zobrala spat, tak to uz by bola sila. Drzim palce a vela sil

sasa1310
28. máj 2016

@adsumus akú radu som dávala.
Prosím ťa, sa zobuď. Ona má len jeden život. Má celý život čakať na neho kedy dostane na ňu chuť?

sasa1310
28. máj 2016

@klya tiež tu hlavou krútim nad názormi danej osoby. Ale tak asi má doma rovnakého idylického partnera 🙂

maciatkolulu
28. máj 2016

@adsumus pocuvaj, takze podla teba je ok, ze opusti zenu po porode a ide za druhou a potom obraba obidve az nakoniec tu prvu zase oplodni??? To je ako super otec do buducna pre deti, to ze aj matka je drbla, pretoze bud nepozna moznost otehotnenia, alebo sa snazila si ho priputat dalsim dietatom, jedno vacsie zufalstvo ako druhe. Ale teda zit s takymto chlapom a tolerovat, aby dieta malo tata aj mamu je podla dost blba rada, pretoze to dieta ho bude podla mna potrebovat asi stale a co ked si dotycny tata opat zmysli, ze ide semienko rozosievat dalej? Vsak neva daju aj dve samice naraz preco by si neodbehol, alebo nakoniec nech ziju pohromade, lebo co ak spravi dalsim deti a tie maju ako vyrastat bez tata? No nie, pekne spolu. Sorry za ironiu, ale teda v tomto pripade radit drzat hubu a krok, kvoli dietatu je dost od veci. Ja som za udrzanie manzelstva, ale teda nie za kazdu cenu

trubka123
autor
28. máj 2016

@mima4 neprisiel. Ani sa neozval. Viem, ze ten vztah nebude mat vyznam. Aj keby sa chcel vratit.

trubka123
autor
28. máj 2016

Baby kazda mate svoj nazor, beriem. Ale nadavat mi do drbnutych... to nemuselo but. Ja som necakala, ze ma budete lutovat a tlapkat po pleci a pisat ty chudatko moje. Plne si uvedomujem, co som urobila a kam som sa dostala. Chcela som sa len vyrozpravat. Viem, ze ten vztah by nemal cenu, ze budem uz bojovat sama za seba a malych. Ano hlupa som, ze som to dopustila. Ale neboli ste v tej situacii a kazdy v takej chvili rozmysla inak. Niekto je silnejsi, niekto slabsi. Nie som z disfunkcnej rodiny, moja rodina je uplne normalna a kompletna. Tym ktore ma ako tak pochopili aj ked sa to moc pochopit neda dakujem a tym ostatnym... je to vas nazor na mna. Kazdy na neho mame pravo

adsumus
28. máj 2016

@maciatkolulu ty kolko máš rokov 15? obrába, drblá matka, aspon sa vyjadruj normálne, ked už máš zdivočelé názory. Ja som písala, že mu má dať šancu, to je všetko, nech sa stará o deti, ak chce a neriešiť, nesiliť, chlapec si to musí sam v hlave usporiadať. plus ešte ma napadli jeho rodičia, žeby mali dohovoriť synkovi.

adsumus
28. máj 2016

@trubka123 kašli na nich, to su nejaké nasrdene osoby, asi v živote veľa nezažili, nevedia ako to všelijako chodí, nevšímaj si, tu každa radí, že rozíd sa rozíd sa pri každom probléme a sama by to riešila uplne ináč.

maciatkolulu
28. máj 2016

@adsumus Mam 38 a nemam pocit, ze by som sa vyjadrovala nejako zle, pretoze ine mi na dotycnych neslo, milovaie je vyraz pre dvoch ludi, ktori sa miluju a drbla je slaby vyraz pre zenu, ktora spava s muzo s ktorym spava ina a to vedome....takze tak. A ktory z mojich nazorov je zdivocely? Podla mna su tvoje nazory zdivocela, ze si to ma chlapec samusporiadat v hlavke a ze sa maju starat rodicia do dospeleho syna a dohovarat mu, no neviem co s tym maju rodicia, mozo by mala mamka dohovorit dcere, ze tym, ze bude spavat bez antikoncepcie opat otehotnie napriklad. A mas pravdu, neriesit a nesilit a najma nespavat s nim, tot podla mna naj napad, aj ked teraz uz neskoro. A presla som si len tak mimochodom rozvodom a lutujem, ze som nepodala rozvod hned, ale ako si pisala, nesilila som to a chlapec si to v hlavke neupratal 😀 a to bolo moja chyba, hned sa rozviest a mala by som zivot hned lahsi a pokoj a urcite by som sa ja a moje deti menej trapili a skor by som bola pripravena na novy, zdravy vztah ako udrzovat sexom nieco neudrzatelne. Tot moj nazor

adsumus
28. máj 2016

@maciatkolulu zdivočele je to, že sa tu rozčuluješ akokeby chlapec niekomu hlavu odhryzol. neodhryzol, je tu jeho žena, ktorá s nim čaka dieťa a jedno už má, mali by aspon skusiť byť spolu, ak on nemá zaujem nie je o čom, ak má, treba mu dať šancu, to je celé a žiadne scenáre ako to ty maluješ tuná.

trubka123
autor
28. máj 2016

@adsumus ved... ja som bola za kompletnu rodinu, sama som v nej vyrastala a preto som chcela aby sme boli spolu. Necham vsetko tak a cas ukaze ako to ma byt.

klya
28. máj 2016

@adsumus Vieš čo, naozaj by ma zaujímalo. Máš s takýmto niečím skúsenosť? Zažila si, že partner rieši niekoho iného? Inú ženu? Ak nie, považuješ za správne vyjadrovať sa?

trubka123
autor
28. máj 2016

@maciatkolulu ja som ten vztah sexom neudrzovala, nechcela som si ho tym priputat. Ani dalsim dietatom. Len prepac teda, ze som tiez potrebovala aby ma niekedy niekto objal a bol pri mne. Aj ked to bolo na chvilu a dopadlo to ako dopadlo.

adsumus
28. máj 2016

@klya prosím ťa nezačni riešiť mna, keby som chcela riešiť seba otvorím si temu, skusenosti mám nazbieraných kopec, aj svojich aj iných a aspon tolko som pochopila, že čo je dobre pre jedneho pre druheho môže byť na figu. a su ženy, čo neveru zvládnu a zachovaju funkčnu a sťastnu rodinu a su ženy, čo to nezvládaju, tie prve su realistky. a inak bude neveru riešiť žena bez detí a inak matka, hádam nie?

lucmar2015
28. máj 2016

Je tu ze si v 1tt.. Takze este vlastne nie si tehotna 😂😂😂

adsumus
28. máj 2016

@trubka123 ja si myslím, že to dobre dopadne, vydrž.

maciatkolulu
28. máj 2016

@adsumus prepac, keby autorku miloval, tak urcite od nej neodide a najma keby bol charakterny otec rodiny, tak rozhodne neodide od svojho dieta a p dalsie nebude spavat s dvomi naraz, stoji podla teba takyto muz za to, ok, kludne nech ziju spolu, ak raz opustil zenu s malym dietatom, spal potom naraz s dvoma(ake to pohodlne), tak ver tomu, ze druhe dieta z neho dobreho tatka a miujceho manzela urcite nespravi 😀 Akurat lutujem autorku a to uprimne, lenze je uz neskoro podla mna, je tehotna, takze skor ako na cakanie, cisa tata spamata, by som rozmyslala ako uzivym dve deti sama... to je moja rada. A kebyze chce velmi umelo udrziavat rodinu pohromode, co sa podla mna rodinou neda nazvat, tak budu trpiet vsetci, ale najma deti, ake bude mat podla teba tehotenstvo, aj ked by sa nahodou vratil? V kuse ho bude upodozrievat, cihat, co kde, s kym, tehotenske hormony tomu nepridaju a co po orode, bude unavena, sex bude to najmenej, nuz vela stastia dievcatu treba zazelat.

maciatkolulu
28. máj 2016

@trubka123 sorry to sa otehotnie cez objatie 😀 dievca zlate ach jaj