icon

Priateľ nás opustil kvôli inej žene

trubka123
27. máj 2016

Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(

alex49
28. máj 2016

@adsumus šancu mal, chodil si k nej akurát šuchnúť a ráno k druhej

adsumus
28. máj 2016

@alex49 to je sex a potom su aj deti, tie by mal vídať, hádam, či nie?

alex49
28. máj 2016

to mu nikto nezakazuje, ale nemala by dúfať, že budú zase rodinka

adsumus
28. máj 2016

@alex49 prečo? čo ked on pochopí, že hentá je omyl? je to nejako vylučené?

jana_eyre
28. máj 2016

a kolko sanci je v poriadku? ved pise, ze mu sancu dala, ked uz rodina existovala a on aj tak udrzoval druhy pomer, nakoniec odisiel a mal ju ako druhu..

vzdy sa bude musiet rozhodnut sama, ale troska ma sokuje ako moze mat niekto o sebe tak nizku mienku, ze so sebou necha takto zametat.. taketo vztahy si nikto nezasluzi, ani zeny, ani muzi a ani deti..

jana_eyre
28. máj 2016

@adsumus a kde sa pise, ze autorka mu chce odopriet styk s detmi a nebude ich vidat? ked sa rodicia rozidu, neprestavaju byt rodicmi svojim detom..

alex49
28. máj 2016

najlepšie by bolo keby sa strieda, mesiac u jednej, mesiac u druhej nie? 😀 nemáš k sebe žiadnu úctu?

adsumus
28. máj 2016

@jana_eyre ja si nemyslím, že sa maju rozísť, vzťah je komplikovaný, ale treba urobiť maximum pre jeho zachovanie, ja by som urobila.

moni244
28. máj 2016

@adsumus čiže nechať sa ponižovať, tolerovať milenku a byť povoľná vždy, keď chlap nebude vedieť, ktorú chce? a oni už rozídený sú

jana_eyre
28. máj 2016

@adsumus ale oni sa uz rozisli..

adsumus
28. máj 2016

@moni244 kdeže, to je tvoj postoj možno, moja reakcia by bola tuná su naše deti, kukni ake su krásne, príjemný večer podla našich predstáv a pohoda, takto chcem žiť, pridaj sa alebo chod kam chceš.

moni244
28. máj 2016

@adsumus a ty na akej planéte žiješ?

adsumus
28. máj 2016

@jana_eyre podla mna ju chce, ked sa k nej vracal a chlap tiež nie je mechom udretý aby nevedel, že môže bebi urobiť.

adsumus
28. máj 2016

@moni244 zem

moni244
28. máj 2016

@adsumus asi sa mu s ňou dobre robí šuch sem šuch tam 😉 no neviem neviem, či to je tá tvoja planéta

jana_eyre
28. máj 2016

@adsumus tak moj muz je asi mechom udrety, pretoze doteraz netusime z akeho vecera sa mi moja dcera ocitla v bruchu.. 😉

adsumus
28. máj 2016

@moni244 možno kvantum tuná prispevajucich nevie, že chlapi su takí, šuch sem, such tam. veľke tabu, ale pravdive.

moni244
28. máj 2016

@adsumus tak potom, keď to vieš, nehľadaj za tím lásku, záujem, autorka si musí uvedomiť, že je to blb, ktorého do života nepotrebuje a svojím postojom jej len predlžuješ agóniu a živíš v nej nádej, že ten vzťah bude pokračovať, ale on už dávno neexistuje

adsumus
28. máj 2016

Ináč ženy vy čo by ste robili keby vaš miláčik mal milenku, dáte kopačky v tu chvilu alebo riešite? deti nedeti urazená hrdosť kurevník blabla či toto by už neplatilo?

moni244
28. máj 2016

@adsumus záleží od okolností, ak by sa ožral na nejakej akcii/chate, možno by som bola ochotná dať druhú šancu, ak by si našiel nejakú pravidelnú milenku, tak letí k nej

adsumus
28. máj 2016

@moni244 si finančne nezávisla od muža?

moni244
28. máj 2016

@adsumus čo to s tím má spoločné? hádam nebudem tolerovať kurevníka kvôli peniazom? mám svoju hrdosť a zásady

jana_eyre
28. máj 2016

@adsumus nie, uprimne asi by som nedokazala len tak dat z fleku "kopacky", ale rozhodne by som s nim len tak nespavala a tvarila sa ake je vsetko ok a este ja aby som bola ta, ktora bude vsetko zachranovat...

ale tu predsa nejde o nejaku milenku a to, ze on by chcel nejaku zachranu vztahu, on ju opustil kvoli inej zene a chodil si k byvalej ktora mu porodila syna obcas vrznut.. to je riadny rozdiel..

adsumus
28. máj 2016

@jana_eyre no to ale my nevieme, prečo k nej chodí, kludne ju môže lubiť a je len obalamutený od hentej staršej rašple.

moni244
28. máj 2016

@adsumus alebo je zaľúbený do "starej rašple" (ináč ty si aký pokrytec) a k mladej si chodí vychutnávať pružné telo, ktoré dôverne pozná

sense
28. máj 2016

@adsumus nikto ku predsa nebrani byt otcom ale aj zena by mala mat nejaku hrdost a sebauctu....a.nie sa kvoki detom trapit cely zivot a.ostavat s niekym kto si ju nevazi a zije u druhej anju chodi oen obrabat....

adsumus
28. máj 2016

@moni244 prečo som podla teba pokrytec, nechápem.

adsumus
28. máj 2016

@sense to jej ja neradím.

sasa1310
28. máj 2016

@adsumus a ty si normálna? Ona má čakať, kedy sa chlapec rozhodne a či sa vôbec pre ňu rozhodne? Ty si z ktorej dimenzie? To čo jej tu radíš? Čo ona je nejaká chudera, ktorá nemá právo pocítiť byť milovanou?
To už je aká rodina? Detičky počkáme si, kým si tatinko na nás nájde chuť a spomenie si. Poprípade, keď pani bude mať zrovna svoje dni, tak ocinka budete mať.
Chvalabohu na svete nie je len jediný muž a to tento. Baba by mala na neho úplne zabudnúť a nájsť si otecka pre svoje deti, pre ktorého budú všetkým. A nie len vtedy, kedy mu v hlavne prepne, že jééééj matka mojich detí mi asi dá šuchnúť, tak idem. ....A matka nastajlovaná vtedy len, kedy on chce.
Na grc mi je

sasa1310
28. máj 2016

@adsumus to nie je láska. To je len využívanie stavu, že mu to je povolené. Páči sa mu trtkať na oboch stranách, tak prečo neísť, keď to má povolené a keď mu dajú obe, aj napriek faktu, že vedia obe o sebe.
. Ak si myslíš, že toto je láska, tak mi ťa je fakt veľmi ľúto.