Priateľ nás opustil kvôli inej žene
Ahojte, potrebujem sa vyrozpravat, mozno poradit aj ked tazko v takom niecom asi radit. Priatel nas so syncekom opustil kvoli inej zene. Ledva sa narodil maly ked si s nou zacal. Ked sa to prevalilo, plakal a prosil ma nech mu dam sancu, ze to skoncilo. A ja mu tu sancu dala. Ale tahal sa s nou nadalej a aj ked som to vedela, stale klamal. Pomalicky odchadzal a vzdaloval sa od nas. Ale ja som sa ho nechcela vzdat, chcela som aby sme boli rodina. Ponizovala som sa, stratila vsetku hrdost. A dlho to tahal na dve strany. Nakoniec sa k nej odstahoval a zostal s nou. Lenze ja zamilovana stale, strasne som sa trapila. A hlupana najvacsia som s nim stale spavala. Najprv podvadzal mna s nou a potom ju so mnou. A co som mohla cakat, ze sa stane. Zostala som s nim zase tehotna... :'( a ja neviem teraz co mam robit. Myslela som, ze aj blbost ma svoje hranice ale ta moja je nekonecna... povedala som mu to a teraz cakam ako sa zachova. Stale ho milujem, ale aj keby sa chcel vratit neviem ci by to malo vyznam len kvoli tomu babatku ked doteraz nas nechal samych. Vycitam si, ze som to vobec dopustila ale na to uz je asi neskoro. Neviem ako zvladnem sama dve deti ale na potrat ist nechcem. Prepacte ze je to take dlhe. Ja fakt neviem co mam robit. Viem, ze rozhodnutie je na mne ale ak sa niekomu stalo nieco podobne... som strasne hlupa :'(
to mu nikto nezakazuje, ale nemala by dúfať, že budú zase rodinka
a kolko sanci je v poriadku? ved pise, ze mu sancu dala, ked uz rodina existovala a on aj tak udrzoval druhy pomer, nakoniec odisiel a mal ju ako druhu..
vzdy sa bude musiet rozhodnut sama, ale troska ma sokuje ako moze mat niekto o sebe tak nizku mienku, ze so sebou necha takto zametat.. taketo vztahy si nikto nezasluzi, ani zeny, ani muzi a ani deti..
najlepšie by bolo keby sa strieda, mesiac u jednej, mesiac u druhej nie? 😀 nemáš k sebe žiadnu úctu?
Ináč ženy vy čo by ste robili keby vaš miláčik mal milenku, dáte kopačky v tu chvilu alebo riešite? deti nedeti urazená hrdosť kurevník blabla či toto by už neplatilo?
@adsumus nie, uprimne asi by som nedokazala len tak dat z fleku "kopacky", ale rozhodne by som s nim len tak nespavala a tvarila sa ake je vsetko ok a este ja aby som bola ta, ktora bude vsetko zachranovat...
ale tu predsa nejde o nejaku milenku a to, ze on by chcel nejaku zachranu vztahu, on ju opustil kvoli inej zene a chodil si k byvalej ktora mu porodila syna obcas vrznut.. to je riadny rozdiel..
@adsumus a ty si normálna? Ona má čakať, kedy sa chlapec rozhodne a či sa vôbec pre ňu rozhodne? Ty si z ktorej dimenzie? To čo jej tu radíš? Čo ona je nejaká chudera, ktorá nemá právo pocítiť byť milovanou?
To už je aká rodina? Detičky počkáme si, kým si tatinko na nás nájde chuť a spomenie si. Poprípade, keď pani bude mať zrovna svoje dni, tak ocinka budete mať.
Chvalabohu na svete nie je len jediný muž a to tento. Baba by mala na neho úplne zabudnúť a nájsť si otecka pre svoje deti, pre ktorého budú všetkým. A nie len vtedy, kedy mu v hlavne prepne, že jééééj matka mojich detí mi asi dá šuchnúť, tak idem. ....A matka nastajlovaná vtedy len, kedy on chce.
Na grc mi je

@adsumus šancu mal, chodil si k nej akurát šuchnúť a ráno k druhej