icon

Priateľ nechce deti. Mám šancu zmeniť jeho názor?

mamina87
2. sep 2016

nooooo rozmyslal som kde mam dat moju temu ....ale nieako som nic podobne nenasla....tak mozno si to niekto precita...od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor....mam priatela ...s ktorym je mi super ..vsetko klape ako ma aj ked niesme casto spolu lebo pracuje na kamione a chodi po EU....a zatial sme kratko spolu ..bude este len rok ..kazdy ma s predchadzajuceho vztahu 2 deti....ale ja tuzim po spolocnom.....no on o tom nechce ani pocut .....ma 42r a uz nechce babo....este furt neni rozvedeny a pre neho je vsetko na dlho ...ja som zase uplny opak....da sa taky muz este zmenit? je dost tvrdohlavy .......niekedy mi je v pohode ...ale niekedy mam total naladu na bode mrazu ...vopred dakujem za odpoved ak mi niekto napise ,,,,prajem dobru nocku

savory
3. sep 2016

"Nikdy neposudzuj človeka, pokiaľ si nechodil týždeň v jeho topánkach"
jeho ex možno hľadala útechu v alkohole práve preto, že nezvládala sama sa starať o postihnuté dieťa... a on - aj keď priniesol peniaze domov - ktovie (?) aké myšlienky a spomienky jemu víria v hlave a či tým, že nepodáva žiadosť na rozvod nechce pretrhnúť aj posledné, čo mu zostalo na túto svoju predchádzajúcu rodinu... a smrť dieťaťa ho takisto musela zasiahnuť, aj keď to nedáva najavo. Teraz skúsil s tebou žiť, lebo mu takéto skratkovité riešenie prišlo jednoduchšie, ale Ty si tá, ktorá mu môže otvoriť oči a vysporiadať sa s jeho predchádzajúcim životom - mne on príde unavený už zo všetkého a nechce sa mu nič riešiť. Ale riešenie v podobe dieťaťa určite NIE , to nie je dobrý nápad.

mamina87
autor
3. sep 2016

@tutu_1 vidim ze zlych ludi hadzes do jedneho vreca ...ked to robi jeden ...tak to musia aj ostatny.....a ty si myslis ze sa da na tvoju otazku odpovedat? ......ty asi ano a vidis aj do buducnosti ....tak si aj odpovedaj

mamina87
autor
3. sep 2016

@anatalia77 uz niesom na dne ...niesom ani odkazana na priatela ...ale som rada a stastna ze ho mam 🙂

anatalia77
3. sep 2016

@mamina87 ako ďaleko ste od seba? A ako ste sa zoznámili?

mamina87
autor
3. sep 2016

@obsadenemeno kazdy je strojcom svojho zivota ....a zas viem ze neni prechadzka ruzovou zahradou ....nemam ani ruzove okuliare ..tie mam uz davno dole

obsadenemeno
3. sep 2016

@mamina87 ako velmi pila/pije jeho ex? Mozno len nezvladla tu narocnu starostlivost nonstop o nevladne dieta..... ja by som z nej alkoholicku nerobila hned, mozno si otvorila flasu vina raz ci dvakrat a vypila sa cela..... Ak chlasce tak velmi, preco ten tvoj pan uzasny nepoziada o zverenie deti do jeho starostlivosti?

mamina87
autor
3. sep 2016

Zoznamili sme sa cez zoznamku ....a sme od seba cca 60km neviem presne ....

A zas dost ma zaujima ze tolko mi tu napisalo a ani jedna z VAS nema v profile fotku....chcete byt utajene ?

tutu_1
3. sep 2016

@mamina87 jasne ze sa da, ale to by si musela byt k sebe uprimna, a to sa ti nepaci, lebo to nie je v sulade s tym co by si chcela. Vies co smelo do toho ! Donut ho.
Tak najivnu zenu som davno nevidela. Myslis si ze ludia co ti tu pisu ti chcu zle ?

obsadenemeno
3. sep 2016

@mamina87 ja som fotku mala, ale nevyhovovala "pravidlam"....... asi moj ksicht nebol dostatocne vyhovujuci....hehe.... a na druhej strane, nie kazdy ma tu selfiovsku maniu ukazovat sa a cakat na lajky.....

anatalia77
3. sep 2016

@mamina87 cez zoznamku?? Tak tu niet čo písať to je všetko jasné!!!!

mamina87
autor
3. sep 2016

@obsadenemeno po prve ...postihnute dieta pochovali pred cca 2 rokmi ....kolko pila ..pije je jej problem ....ale bola uz aj na total a vyvolavala mu ....a ked ne tak deti jemu volali ze mamka je opita ...ja ju nechcem rozoberat ...je to jej zivot ...ona si vybera aky chce mat

mamina87
autor
3. sep 2016

@anatalia77 co je jasne????

salfusco
3. sep 2016

@mamina87 oki ja tu mam fotku,ani nepotrebujem byt utajeny,dokonca som aj chlap,ale mam rovnaky nazor,ako 90% ludi tu..a tiez otvaram usta 🙄 😨

mamina87
autor
3. sep 2016

@obsadenemeno ja tiez necakam na lajky ale som rada ked vidim dotycnu osobu aspon na fotke ...

anatalia77
3. sep 2016

@mamina87 bola si niekedy unho? Spolu na výlete,grilovacke,kupalisku?

obsadenemeno
3. sep 2016

@mamina87 tak si mala dat do otazky ze iba zeny, co maju fotku v profile smu odpovedat....a odpovede iba take, ze ano, prisadni ho, nech ta nabucha, tak treba na chlapov...
Inak ti tu bude pisat luza ako ja bez fotky v profile a pisat veci, co sa tazko priznavaju....lebo to je to najtazsie, priznat, ze robim chybu..... :-/

mamina87
autor
3. sep 2016

@anatalia77 odsudzujes ludi ktory sa daju dokopi cez zoznamku ?

mamina87
autor
3. sep 2016

@salfusco jej muz 🙂

anatalia77
3. sep 2016

@mamina87 neodsudzujem.

mamina87
autor
3. sep 2016

@anatalia77 ano....okrem kupka ..chceli sme ist ale zacalo prsat ☹ a potom zas nebol cas....

tutu_1
3. sep 2016

No co je asi vsetkym tu pritomnym jasne, len tebe nie ? Uvazuj trochu. Ak nie si uplne hlupa tak na to prides.

lubkavargova1
3. sep 2016

Bud si znas robis dobry den lebo on niekde v prdely caka na nakladku/vykladku abo ma stopku a tebe sa neozyva....abo si fakt taka naivna...k nemu nie lebo deti a bla-bla...rozvod v prdely...poriadne to nevie kolko kilakov je medzi nimi....zoznamka....neklame len z neho idu veci jak z chlpatej deky a az ked priharalo...

No dobre...toto uz sa nechyta ani na hollywood.

Ale inak nema ruzove kukuc...nieeeee to je v pohode...to ze inde su narcisticky psychopati v inych temach tak to je light kaffee 🙂

mamina87
autor
3. sep 2016
anatalia77
3. sep 2016

@mamina87 a ani nebude čas predpokladám. Buď bude na dome alebo na cestách...
Takže deti mu vyvolávajú a potrebujú jeho pomoc. A on je u teba a robí si dobre. A ty si šťastná že ho máš...niet čo dodať

mamina87
autor
3. sep 2016

@obsadenemeno v pohode znesiem vsetko....to som si len vsimla ze su tu mamicky bez fotiek ....a zas nikomu nic nezakazujem ...len poprosim bez urazania

salfusco
3. sep 2016

@lubkavargova1

kavu prosim ta nespominaj :D už som tu cital o nej niečo

mamina87
autor
3. sep 2016

Ty kokos toto je uz sila ....

anatalia77
3. sep 2016

@mamina87 nikto ťa neuráža,len si chlapík z teba spravil konkubinu. Áno znesies toho dosť.

lubkavargova1
3. sep 2016

@salfusco neeeeboj ja tam nebudem nic "vyluhovat" zase nechcem ta za chlopa 🙂 🙂

mamina87
autor
3. sep 2016

@anatalia77 ...ty kokos ..ty si si to pospajala krizom krazom ...a mas total blby vysledok !!!!!!