Priateľ nechce deti. Mám šancu zmeniť jeho názor?
nooooo rozmyslal som kde mam dat moju temu ....ale nieako som nic podobne nenasla....tak mozno si to niekto precita...od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor....mam priatela ...s ktorym je mi super ..vsetko klape ako ma aj ked niesme casto spolu lebo pracuje na kamione a chodi po EU....a zatial sme kratko spolu ..bude este len rok ..kazdy ma s predchadzajuceho vztahu 2 deti....ale ja tuzim po spolocnom.....no on o tom nechce ani pocut .....ma 42r a uz nechce babo....este furt neni rozvedeny a pre neho je vsetko na dlho ...ja som zase uplny opak....da sa taky muz este zmenit? je dost tvrdohlavy .......niekedy mi je v pohode ...ale niekedy mam total naladu na bode mrazu ...vopred dakujem za odpoved ak mi niekto napise ,,,,prajem dobru nocku
@mamina87 otazky co by si si mala polozit:
1. Co je OZAJSTNY dovod preco sa este nerozviedol/ vaha s rozvodom?
2. Preco nema deti vo svonej opatere, ked mu volaju ohladne mamy, ze pije?
3. Preco si myslis, ze spolocne dieta bude liekom na problemy vo vztahu, ktorych mate ocividne zopar?
4. Preco este stale jazdi na kamione, ked to nechcel a ani teraz nemusi, kedze hnusna ex mu do toho nema co hovorit?
5. A ako dlho mu tie jeho vyhovorky budes zrat? Moje nervy, dom, lebo je teplo..... su od seba uz chvilu, pocitam, ze medzitym bola zima, tak sa mohol rozkyvat a podat ziadost?
Alebo som ja blba a bez profilovej fotky moj nazor nema ziadnu vahu......
@mamina87 napis mi, kde som ta urazila.....
@mamina87 ja s výsledkom nemám problém,ja neriešim zenaca s chlastajucou manzelkou.
@obsadenemeno tiež som zvedavá. Chlapík ju vodi za nos a my ju urazame. Zbytočná debata.
@svetluska82 moje deti ho miluju...robi im vesiak ..minule sa ucil zo starsim synom do skoly..lebo ja som varila ...pomaha ...niekedy vari sam a ja mam cas na deti ...opravil nam stolicku ...robime nakupi ..pomaha ak nam nieco chyba...nosi prasok,avivaz zo zahranicia ...chodime von ..na ihrisko s detmi ...zmrzku ...vypocuje ma ...vieme sa smiat aj plakat...este na nieco som neodpovedala ?
@mamina87 neodpovedala si na moje otazky...... 🙂
@mamina87 no to vyzera celkom v pohode, tak nechapem preco ten rozvod neriesi. Ono moj otec napr, neznasa papierovacky, cize on by sa na to tiez vykaslal. Ja zas co poznam v okoli muzov, ani jeden nedal ziadost o rozvod. Mozno chlapom tie papierovacky vadia, mozno ho treba k tomu rozvodu trosku dotlacit. Potom skusit spolu chvilku byvat az tak riesi dalsie dietatko.Ved mas este cas vekovo si mlada 🙂
@mamina87 a tebe sa páči muž ktorý neratuje svoje vlastné deti? Teba nikdy nenapadlo,co asi tie deti prežívajú ak ich matka fakt pije?
Alebo žeby to nebolo až tak tragické ako to on vykresľuje? Noo...
@obsadenemeno posnazim sa na vsetko odpoveda
1.Nie nevaha ...len pre neho to nikam neutecie a ma to cas
2.Novalaju mu casto ...stava sa to sem tam ...a zas nemoze mat deti v opatere lebo chodi na kamion
3.Myslim ze dieta by ho nastartovalo a rozhybal sa
4.On rad chodi na kamione ...rad soferuje...a zas tolko na SK nezarobi aby vsetko povyplacal a este mu aj zostalo
5.Prv sme si iba pisali ....potom stretli ..a sadli sme si ..a zas on necakal od toho ziadny vztah ...ale zlomila som ho ...staci take odpovede?
@mamina87 nečakal žiadny vzťah..ale zlomila som ho
Vrznut si chcel. To ostatné má ako bonus. Ako v Tescu-2+1 zadarmo.
@anatalia77 svoje deti miluje a dal by za nich vsetko ....a aj dava im ....
Dievca...dievca....ty hlavne pories seba..ty chces dieta...ty si ho zlomila...chlap je v pohode, len nejako ty mas trosku mis-mas
@mamina87 nerozumiem tomu, tak veľmi chceš s ním dieťa. On mal ťažko postihnuté a bolo ležiace ak som dobre pochopila. Vieš si predstaviť aké to musí byť náročné a vyčerpávajúce sa starať o také dieťa? Sama? A koľko mali vlastne detí?
Ak mu deti volajú, že je mama opitá, aký je dôvod, že si ich nezoberie k sebe a nestará sa o ne sám? Veď ako žena by si mala mať k tomu pochopenie a nie ho naháňať, že Ty chceš ešte jedno dieťa. On ich má očividne dosť a ak ho budeš neustále naháňať, utečie. V určitom veku a on ten vek už má a hlavne ak má deti, už človek chce kľud. A Ty ak tak silno túžiš po dieťati, tak si nájdi chlapa, ktorý chce rodinu a dieťa.
Okrem toho, si myslím, že žena by mala vždy byť obozretná, ak jej partner sa nepekne vyjadruje na bývalú ženu a celú vinu za rozchod váľa na ňu a očierňuje ju.
@mamina87 kamoska ma teraz priatela kamionistu 🙂 ale ona je akcna zena s takmer dospelou dcerou, ona je rada ked jej robi na turnusy z toho dovodu ze: 1. ma mesiac od neho pokoj a ona samoze naplno venovat svojim kamoskam, charite, praci, turistike, a iným dobrocinnym aktivitam.
2. Ked pride na 2 tyzdne tak spolu podnikaju rozne akcie.
Ona nepotrebuje chlapa nonstop pri sebe,lebo jej zacne liezt na nervy. Podla mna skor take typy sa hodia k zaneprazdnenym chlapom.
Ak by si mala dalsie dieta, je ti jasne ze budes vacsinou na vsetko sama? Si s tym ok?
@anatalia77 nebudem zachadzat do detajlou ...aj tak tu ma nik nechape
@mamina87 súčasne deti nemôže mať lebo kamión...a ďalšie od teba by ho naštartovalo..
Aké hlody..
@svetluska82 som si toho vedoma ...aj stotoznena ....ak by som nebola tak by som do toho nesla...
@lubkavargova1 nemam miz mas ....som si vsetkeho vedoma 🙂
@mamina87 do čoho chceš ísť? Alebo už v niečom si? Jednoducho sa zastaví a strávite pár chvíľ. Aký vzťah?
Jednoducho mu povedz že si v tom a podľa reakcie sa zariad.
Kazda zena chce rodinu, a ak je este k tomu slobodna tak aj otca pre svoje dieta/deti. No lamat niekoho ? Cez dieta ? Zena a co chces byt Kollar v zenskej podobe ? Kazde dieta s inym ? Vies, dieta by malo byt ako ceresnicka na torte v dobre fungujucom vztahu, a nie ako pacidlo na spolocny zivot. To je uplne blby zaciatok spolocneho zivota.
@anatalia77 ako mozem byt v tom ??? Ked v tom niesom ??? Ci mu mam klamat ?
@mamina87 kludne mu klam. Bohvie aké kaleráby ti on tlači do hlavy.
@anatalia77 dik neprosim
Pocuj kasli na nas. Skus sa otvorene poradit s maminou alebo nejakou dobrou kamaratkou. Proste s niekym komu doverujes a uvidis k comu sa dopracujete.
@mamina87 nemyslím že ťa tu niekto uráža, len drvivá väčšina nepíše to čo chceš ty. mám fotku môžem sa vyjadriť snáď ....
@mamina87 neviem, či sa dá zmeniť. Malo by to byť tak, že sa partneri akceptujú takí, akí sú a v takých zásadných veciach už úplne. Ja ho úplne chápem. Dve deti má, 42 rokov a stále ženatý...Koho nechápem, si ty. Našla by som si niekoho slobodného, alebo rozvedeného. Čo vás baví na ženáčoch, to je to, čo nepochopím. A mať s ním dieťa, keď sa mu ešte neuráčilo, ani rozviesť? No, ďakujem.

@mamina87 mna by zaujimalo, ze ked je doma, ci ti pomaha, ci ma dobry vztah k tvojim detom. Urobí nakup? Pomoze s domom/bytom, kde byvas? Take bezne opravy. Ako spolu travite cas? Je totake rodinne, alebo skor pride na par. hod., neriesi a odchadza.