Priateľ nechce deti. Mám šancu zmeniť jeho názor?
nooooo rozmyslal som kde mam dat moju temu ....ale nieako som nic podobne nenasla....tak mozno si to niekto precita...od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor....mam priatela ...s ktorym je mi super ..vsetko klape ako ma aj ked niesme casto spolu lebo pracuje na kamione a chodi po EU....a zatial sme kratko spolu ..bude este len rok ..kazdy ma s predchadzajuceho vztahu 2 deti....ale ja tuzim po spolocnom.....no on o tom nechce ani pocut .....ma 42r a uz nechce babo....este furt neni rozvedeny a pre neho je vsetko na dlho ...ja som zase uplny opak....da sa taky muz este zmenit? je dost tvrdohlavy .......niekedy mi je v pohode ...ale niekedy mam total naladu na bode mrazu ...vopred dakujem za odpoved ak mi niekto napise ,,,,prajem dobru nocku
@mamina87 Necitala som vsetky prispevky, je toho vela, mozno napisem co ine predomnou... Ty mas deti, priatel ma deti, mate dost na radost aj na starost. Myslis, ze keby ste mali spolocne dieta, ze to vas vztah utuzi? ... to je hlupost, zenska logika, chlapa si nepriputas dietatom, skor naopak, to len zeny si tak namyslaju. Nezda sa ti, ze starosti v zivote ste mali obaja uz dost? a stale mate a toho si je tvoj partner vedomy. Vies, nepaci sa mi, ked ludia hovoria - moje deti, tvoje deti, nase dieta /nepisem teraz o tebe, tak vseobecne/. O com to je? Ved ked sa lubia, mali by lubit aj deti toho druheho a nemusia mat "Spolocne dieta". Tieto deti su teraz vase spolocne a je umenie starat sa napr. o nevlastnu dceru, ked je vyzorovo cela mama a je "drza tinedzerka". Tu sa ukaze tvoja a partnerova laska, aky silny je vas vztah.
Deti stoja vela nervov a penazi, takze mate obidvaja do koho investovat a deti budu urcite radsej, ked ich vezmete na peknu dovolenku, akoby mali ist kocikovat svojho surodenca.
Zaisti si radsej buducnost, pekne byvanie, tvoje vlastne, nejake financie do buducnosti, zivot uteka a nikdy nevies co ti prinesie... spoliehaj sa sama na seba. Ked je clovek zamilovany, akoby bol slepy, ale na vsetko treba dvoch a ked jeden nechce, to uz nieco znaci, dobre ti tu napisali, este sa nerozviedol... predsa len, ked chlap chce, tak to su fukoty... nepozna prekazky.
@mamina87 jeho manzelka ho podviedla???? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 sa nedaj vysmiat....to mas kolko rokov ked toto ti nakecal? rozvod je na dlho? no nieje ak sa chce....chodi na kamione? hej? ako vies? ze nieje so zenou?boze zeno nebud naivna... a zo zenacom nikdy......
@mamina87 tiez si myslim, ze sa prilis ponahlas. Mozno dufas, ze dietatom si ho zaviazes a postara sa o Teba aj s detmi. Ale co ak zostanes sama s tromi detmi od viacerych muzov, do buducna nic moc. Ani spolu nebyvate, ste spolu malo a dieta po jednom roku vztahu je fakt skoro, pre Teba je to ovela vacsie riziko, ako pre neho.
@lubkavargova1 veru nepoznam ich ale pravda so zenou alkoholickou moze byt inde,mali postihnute dieta,chlap to neuniesol penazi bolo treba lebo vieme aky je opatrovatelsky prispevok,tak siel robit kamionistu a vsetkonostalo na pleciach zeny tak si mozno nieco lupla....lebo keby bola alkoholicka a ho podvadzala neverim zeby sa chlap nerozviedol,jedine zeby jej to spravil z trucu
@cataleya12 noo, veru. My máme známeho, ktorý má milenku, s ktorou akože žije a chodí aj za ženou a dcérou, zdrží sa vždy pár dní a potom si to zas reže k milenke. Samozrejme, že spáva s oboma. Chuderka milenka zamilovaná si myslí, že chodí na služobky... 😎
@sense nooo ja by som az tej rozpravke o alkoholicke az tak neverila...ja si tiez s kamoskou raz do roka ked pride z Nemecka kupime flasku ruzoveho vina a vypijeme..nemusime nikam ist vonku utracat peniazky..pustime si hudbu, chipsy, zakusky a vinko pritom a samozrejme klabosenie...a raz sa to odohralo ked osm bola s mojim ex este spolu..samozrejme nakolko som tiez "ex" tak som alkoholicka tiez 😀
Aj ja si raz za cas dam poharik vinka a vypijem tak potom som aj ja alkoholicka?🙂 Teraz mi to dochadza trosku, ze ten zenaty chlap par dni je s touto zenou autorkou, a ked jej ma dost ide za manzelkou a autorka nemusi ani vediet o tom ze chodi aj tam ked byvaju 60 km od seba, preto sa aj urazila lebo kazdy tu napisal pravdu ako to vidia zeny len autorka ma ruzove okuliare tak co dodat🙂
@alaguema tiez ma napadol tento scenar...mozno normalne zije so zenou..jej povie ze ide do (neviem kam) a zatial sa na 3dni stavy u milenky vyprazdnit miesok..
A k zakladatelke ..ak by si sa ty musela starat xrokov o leziace postihnute dieta a videla by si ho umierat mozno by si sa tiez s toho celeho obcas opila
@mamina87 odpoviem ti podľa seba... Tiež si myslim,že tri deti nie je veľa, teoreticky a aj prakticky by som to tretie zvládla... Ale rozum nepustí - dieťa je navždy, nadlho a úprimne si neviem predstaviť že v 50tke by som učila prváčika písať a čítať, staršie deti su relatívne veľké ( 16 a 13)- aký by mali vzťah? Mala by som 60 a ešte stále by to tretie dieťa bolo školopovinne, nezaopatrene ...skús sa na to pozrieť aj z tejto strany, možno on rozmýšľa podobne
@mamina87 v tvojom blogu som sa dočítala, že máš syna autistu. Tu niekde píšeš, že bývaš v podnájme s deťmi. Čo chceš vlastne do budúcna? Ako sa postarať o syna - o deti, keď sama nevieš dokedy budeš môcť pracovať pri takomto dieťati? A teraz čo s bývaním? Nespoliehaj sa na nejakého chlapa, že si s ním spravíš dieťa a ťa zabezpečí s bývaním.
To ti nepomôže, keďže nehnuteľnosť vlastnil už predtým ako spoznal teba. To je jediné logické, čo mi tu príde, prečo to dieťa chceš.
Na tvojom mieste sa poriadne postaraj o tie dve deti, zabezpeč im vlastné bývanie, lebo keď sa ti niečo stane, tak sú na ulici. V takýchto prípadoch ako si ty, bohužiaľ, či sa ti to páči alebo nie, sú dve deti tak akurát. Jedine ak by si našla princa na bielom koni, ktorý by ťa fakt chcel a mal zázemie.
Chcem ti dobre, aby si raz nebola v modrom z neba, že si s 3 deťmi na ulici
@stary_ujco ...ty si to vystihol, velmi dobre si to napisal
Och zena,4 deti ba krku a chces piate? A potom sa co tym zmeni? Tvoje moje a nase? Budes robit rozdiely?
Myslim, ze pani zakladatelka sa nema preco urazit alebo pohnevat...sama napisala: "od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor"..mne to vychadza tak, ze aj okolie jej povedalo to co aj zenske a panske osadenstvo tu. Cize, tera sa zamysliet a fakt to zobrat, ze ak z 10 ludi mi 9 povie ze nieco nie je dobry napad, tak asi na tom nieco bude. Okolie velakrat pridrziava jednej alebo druhej strane, preto je fajn si prejst aj takto nestrannou stranou "ze co oni na to"...viem, ze ludia nikdy nebudu zit nas zivot, ale velakrat vidia veci inak a vidia nieco co my a okolie prehliada...prajem zakladatelke len to dobre, ale teraz fakt zapnut hlavicku a rozblikat vsetky mozne kontrolky..ked je to prave orechove, tak oni zhasnu.
@mamina87 dokolecka tu opakujes: on ma na vsetko cas, treba ho dotlacit, vzdy ma nieco dolezitejsie, ...
Teraz ti to asi pride dokonca ako roztomila nerest zlateho macka (lebo ked ho ty popresviedcas, tak na teba da - aspon v tych lahsich veciach - a trebars k tomu zubarovi ide).
Ibaze presne toto je to, co ti raz bude lamat vazy a bude temou vasich hadok.
Lebo jemu sa jeho nadobudnuta sloboda paci. Uz nie je zaviazany zene, decka su odrastene a uz ho tak nepotrebuju. nepacila sa mu osamelost, ale zaroven sa mu pacila moznost robit si po svojom bez zavazkov, takze ty si prisla vhod. Teraz ma aj frajerku, na ktoru sa tesi, aj volnost, coho bavi. On nema dovod menit nieco. A uz toboz nie za dalsie zavazky a plienky, len preto, ze ty by si uz rada kojila romanticke puto vasej lasky.
Ty toto nevidis?
Mas chlapa, u ktoreho sa veci menia, len ked on chce. Nieekdy v sulade s tym, co ty chces. Nahodne.
Bud ho ber aky je a vypestuj si bozsku trpezlivost, alebo prestan snivat.
No zena nerozmyslas. .....mas tu foto.....urcite ta niekto spoznal ako milenku dotycneho.....garantujem to ze budes mat este veselo....porozmyslaj ci ten egoisticky trulo stoji za problemy.A DIETA NIEJE ZARUKOU ZE BUDES MAT STRECHU NAD HLAVOU......
A taka otazka.....az by si bola tyzden v porodnici kto sa postara o deti? Kamoska? Ci on? TO URCITE.....A MAS AUTISTU.....na TO NEZABUDAJ.S TAKYMI DETMI TO NIEJE JEDNODUCHE.kolega mojho muza me autistu. ...uz sice velkeho....ale staci mi chvilu byt s nim.to nieje o tom ze by ti baby chceli zle. ....len hlad do buducnosti
A ESTE SOM ZABUDLA ....AKO CHCES UZIVIT 4 LUDI-KEDZE BYVAS V PODNAJME Z 260E? PLUS VYZIVNE?????NEEEXISTUJE
@cataleya12 Bohuzial je to tak ja nemam este dieta ale viem ze aj to potrebuje nieco jest, obliect ho a starat sa o neho a ked pojde do skolky tam dalsie naaklady a v skole dalsie naklady, len skoda ze autorka si to neuvedomuje moja mama bola sama a mala nas 3 deti sice sme mali otca ale ten odmalicka nejavil o nas zaujem a nejavi ani teraz ked uz mama je dlho s nim rozvedena a to sme uz dospeli nikto nam nikdy nepomohol a ked ano tak ludia co nas poznaju ale blizka rodina nie.....
Teraz ja mam svoj zivot som vydata ale rozmyslam tak ze aj 1-2 deti su dost na dnesnu dobu a nie to mat 5 dieta to ratam dokopy aj autorkinym priatelom co ma deti 🙂 Sranda to urcite neni ono je to pekne mat velku rodinu ale iba vtedy ked ma sa zena aj muz o nich ako financne postarat
@monusik73 ani my sme to nemali jednoduche...nasi sa rozviedli ked som mala 6.otca som 10 rokov nevidela...nie ze by som nechcela ale mama zakazala....to co sme prezivali s nou nikomu neprajem....a viem to aj podla seba.....nech milujem ako kolvek terajsieho jasne som povedala ze tretie nie.....aj ked on by mozno chcel....ja mam pomaly 38 a necitim sa na to nocne vstavanie a choroby ....nie.....uz nie.porody boli tazke....najmensi sa mi skoro udusil.3 x sme skoro o neho prisli...dakujem bohu kazdy den ze nam ho tu nechal a robi nam radost i ked mu niekedy capnem lebo sa nevie zmestit do koze 😀 nemame hypo.byvame vo vlastnom ale 6 rokov prerabame.svokrovci nech su aky su ale pomahaju a dali by aj posledne.....velakrat nadavam na nich ale vies co???? som rada ze ich mam ...i ked sa to nikdy nedozvedia lebo tam nechodim.....vies sama kolko vydavoj dieta stoji....a nervov...skola ,skolka,vylety,kruzky......a ked obe ochoreju.....my sme minuly rok v januari minuli 110e na liekoch za mesiac....dobre pocujes.....urobi si tretie...potom zalzi novy nick so ziadostou o pomoc.....aj tak si urobi po svojom ale ked na tro pride bude si trebat hlavu aka bola naivna.....
Zakladateľka nás má už na háku..
@majcika mne je ukradnuta.je to jej zivot...ked si ho ona doserie jej vec....DOPLATIA NA TO BOHUZIAL DETI....AKU MA BUDUCNOST? CHLAPA STALEHO NEMA.....BUDE MAT 3 DETI NA KRKU ,PENIAZE MINIMUM A PODNAJOM....KED JU ODTIAL VYSMARI CO UROBI?
@cataleya12 Tak to mi je luto ze ste to nemali tiez jednoduche, v podstate ani ja som nevidela dlho otca ale nikomu to nechyba ked on nemal zaujem odmalicka tak ani mi nemame zaujem, pozvala som ho zo slusnosti na svadbu a neprisiel a mamina svokra mne to je babka mi hovori a monika neni ti luto ze otec tu neni na tvojej svadbe? Hovorim jej babka neni mi to luto a viete preco? Lebo vlastny otec nejavil o nas odmalicka zaujem ked sme isli do skolky, do skoly ani raz sa neopytal mamy ci nieco nepotrebujeme ked sme boli chori, ked sme sa potrebovali ucit tak nic ziadny zaujem..... Hanbit sa moze on akurat a nie ja pretoze ja ked som bola najstarsia som sa starala aj o domacnost, ucila sa so sestrou a bratom, chodila pre nich do skoly a do skolky a nepomohol nam nikto pomaly znami cudzi ludia ale rodina vlastna nie
Tak načo sa rozohnovat ďalej, ak zakladateľka nemá záujem i diskusiu

No, to ze chlap je kamionista este neni take zle...po skole som nastupila do spedicky (rok z mojho zivota poslo do stratena..ale co uz) a tam som komunikovala so sofermi...no nie je to med lyzat. Je to riadna drina. Kazdy vas len buzeruje...na nakladke ked narazia na nejakeho "super sikovneho" co ani za boha vas nenalozi...my disponenti skaceme "ze kde kurwa ste bo GPS ukazuje nieco ine a vy volate toootalne z inej dialnici"...a klient do toho vrieska na kazdeho lebo sa boli ze mu kamionisti cmajznu tovar a dispo su s nimi ruka v ruke...no cele zele... takze ja stale vravim, kto si nevyskusal tento chlebik nevie o com to je...nieco dostanu origos do vyplaty a nieco sa musi spekulovat aby bolo dobre aj preplatene...cize chcem povedat, ze nie kazdy kamionista je hned hajzel...su aj taky co fakt sa staraju a robia pre rodinu...ale toto tu ako citam, tak citam...nijako mi to nesedi...
Mne to skor pride tak, ze chlap opustil zenu alebo lepsie povedane, zena ho vyhodila (neriesim ich problem) a tak on si zacal zit svoj staromladenecky zivot. Aby zase nebol az taky sam, tak si cez zoznamku nasiel znamost. On nechcel nic, len sa stretavat, niekoho spoznat. Ona, po rozvode s dovma detmi na krku sa chytila jeho a namotala. Samozrejme, kazda zena tuzi po laske, tak ona. A prislo to, ze ho "nalomila" na vztah. A on este sam nevedia co cche vhupol do niecoho co nevie alebo nechce ovplyvnovat. Veeeed cas ukaze--teraz na to nemam cas...atd. A ona sa namotava viac a viac...a uz by chcela aj babo...a on nie. Lebo vie, ze aj tak skoro sa nerozvedie, byvat spolu nebudu. Proste sam este nevie ako dalej..alebo nevie ako z tejto kalamajky von...