icon

Priateľ nechce deti. Mám šancu zmeniť jeho názor?

mamina87
2. sep 2016

nooooo rozmyslal som kde mam dat moju temu ....ale nieako som nic podobne nenasla....tak mozno si to niekto precita...od okolia pocuvam furt tie iste slova ..tak pisem sem lebo chcem vediet aj inych nazor....mam priatela ...s ktorym je mi super ..vsetko klape ako ma aj ked niesme casto spolu lebo pracuje na kamione a chodi po EU....a zatial sme kratko spolu ..bude este len rok ..kazdy ma s predchadzajuceho vztahu 2 deti....ale ja tuzim po spolocnom.....no on o tom nechce ani pocut .....ma 42r a uz nechce babo....este furt neni rozvedeny a pre neho je vsetko na dlho ...ja som zase uplny opak....da sa taky muz este zmenit? je dost tvrdohlavy .......niekedy mi je v pohode ...ale niekedy mam total naladu na bode mrazu ...vopred dakujem za odpoved ak mi niekto napise ,,,,prajem dobru nocku

monusik73
3. sep 2016

To je naozaj cista telenovela toto citat🙂 A este ked autorka napise ze priatela zlomila, rozvod nedohladne, a ona je stastna ze ma tak super priatela aj ked povedzme si priatel chodi na kamion a toho casu nema vela na teba a na deti, a keby pride dalsie dieta no neviem si to predstavit naozaj, snad ta raz nieco osvieti zena a mozno o par rokov sem napises ako sme mali pravdu len ty si nechcela pocuvat nas, co uz sa da s takym clovekom robit stastie si nasla otazka je ako na dlho a ci tvoj priatel bude dlho znasat to tlacenie do babatka

mamina87
autor
3. sep 2016

@225lenka25 ...na zacatku to bolo ...nazvali ma cigankou lebo tuzim po 3 dietati.....myslim ze od ciganiek mam fest daleko

ciusinka
3. sep 2016

Necitala som vsetky komenty,ale napisem ti to z druhej strany..Nikdy som nechcela viac ako jedno dieta,manzelovi som to povedala uz pred svadbou,aby mi raz nevycital,ze o tom nevedel..2-krat som potratila,cele tehotenstvo som prelezala,z toho 3 tyzdne v nemocnici,napriek tomu som predcasne porodila,maly skoro zomrel,tyzden bol v umelom spanku,mesiac v nemocnici..Vsetko toto ma len utvrdilo v tom,ze druhe dieta proste nebude..A moj muz zrazu zacal s tym,ako on by este strasne chcel druhe dieta a akk on dufal,ze zmenim nazor atd atd..No nie,nezmenim..A aj keby sa na hlavu postavil a neviem co urobil,proste sa do toho nedam dotlacit..Ano,viem,ze sa hovori nikdy nehovor nikdy,ale ja proste viem,ze nazor nezmenim..A okrem toho,moj nazor je taky,ze tlacit niekoho do dietata vobec nie je stastne rozhodnutie a moze skor viest k rozchodu,ako k tomu dietatu..

savory
3. sep 2016

@mamina87 ako dlho ste vlastne spolu ?

alaguema
3. sep 2016

@mamina87 teraz čítam, že dve deti už máš...Dúfam, že to tretie nemá byť páka na to, aby sa konečne rozviedol a vzal si teba. Lebo ak je to tak, tak to dobré nebude.

obsadenemeno
3. sep 2016

@mamina87 vyhovorky.... hlavne ta, ze jazdit zacal, lebo ho ex vyhnala..... a zrazu mu to vyhovuje.... hm, hm, nieco tu nesedi.
A dalsia ze dieta by ho nastartovalo....najvacsi omyl na svete, ktore nezrele zamilovane zienata pouzivaju...ver mi, dieta este nikdy nevyriesilo problemy vo vztahu. Dieta prinesie viac stresu a zataze do vztahu a vztah praveze musi byt silny ustat toho narocneho cloviecika. Mas uz dva deti, preco ony neutuzili tvoj predchadzajuci vztah/y?
A otec je suprovy, deti mu volaju lebo evidentne s mamou nie je vsetko ok, ale prenho jeho deti nie su dostatocny dovod, aby to riesil ci sa "rozhybal". S tvojimi detmi je "fantasticky" ale prave preto, ze nie su jeho, takze vlastne nema voci nim ziadnu zodpovednost, pojasi sa s nimi sem tam, ved preco nie, vecer sa mu ich mamka odvdaci inakvejsie......
Dievca, ty si na tie otazky odpovedala. Ale si spokojna s jeho odpovedami? Evidentne nie. Inak by si tu nepisala. Sama vies, ze nie je vsetko tak, ako by malo byt.
Zastav sa. Porozmyslaj. Netlac na pilu. Daj mu casovy limit na podanie o rozvod. Ak sa nerozhybe....jeho smola. Mal by to byt on, kto chce byt s tebou a dokazat to. Nie len recami.

tutu_1
3. sep 2016

@mamina87 aspon si nevymyslaj 😉 Kto ta nazval cigankou kvoli tomu ze chces 3 deti ? Tu je jedno kolko chces mat deti. Maj ich aj 10. Ale deti potrebuju aj otca. Teraz si sama na dve tak by ti to mohlo byt jasne. Ale Ty si ako male rozmaznane dieta. Dupkas si nozkou ze mas pravdu, ale nemas. Co ak jeho zena pije lebo jej muz si nasiel milenku ? Okrem toho je strasne hlupe zneuzit novy zivot na dosiahnutie svojich cielov. Znova ti pisem dieta ma prist do dobre fungujuceho vztahu a ten nemas aj keby si chcela. Nechapem preco sa tak zhadzujes.

mamina87
autor
3. sep 2016

@tutu_1 maminu uz nemam.....ale dobru kamosku ano...ona o vsetkom vie🙂

monusik73
3. sep 2016

Neviem co chces skutocne pocut lebo kazda ti napisala nazor na tuto temu,samozrejme si sa rozhodla sama a ty vies co je pre teba najlepsie ako sa hovori dvakrat do tej istej rieky neskocis no u teba to neplati si stastna aj tvoje deti, uz len nejako donutit priatela k rozvodu a aby ste mali babatko a bude to tak ako si zelas.....
Len aby to naozaj nebolo tak ako som napisala ze budes sama na vsetko a priatel ta posle k vode, nechapem tiez preco zrovna si si zacala so zenatym muzom, preco nie so slobodnym alebo rozvedenym

sense
3. sep 2016

@mamina87 citam tu ddiskusiu od zzaciatku ale nikto ta ppriiamo nenazval cigankou

tutu_1
3. sep 2016

@mamina87 a kamoska ti co povedala ?

anatalia77
3. sep 2016

@tutu_1 ona sa nezhadzuje. Ona sa váľa v špinavom bahne a prezentuje to ako wellness.

anatalia77
3. sep 2016

@tutu_1 kamoška jej to výhovorila ale určite ho chce pre seba🙂))

mamina87
autor
3. sep 2016

Koncim ....piste si tu co chcete a urazajte sa tu navzajom ....zbohom!!!!

anatalia77
3. sep 2016

@mamina87 ahoj

maciatkolulu
3. sep 2016

@mamina87 necitala som vsetky prispevky, ale sokujeme ma ako moze zena, matka, ktora ma uz za sebou jeden, alebo neviem kolko vztahov a ma det sa supnut do skupiny snaziliek, ked nejaky zenaty kvazi "priatel"dieta ani nechce, rovnako ma sokuje ako mozes napisat, ze ma uz samostatne deti, ked maju 15, no to nie su moja, samostane deti, ale su to deti, ktore stale budu rovnako potrebovat otca, ak nie viac, rovnako ako to, ze ked prezili tragediu a zomrel im starsi surodenec, nevim ak otom tam maju, ale na rovinu ti napisem, ze pokial by to myslel realne a vazne - vas vztah, je uz rozvedeny a urcite by chcel aj on vlastne dieta, pokial ste spolu minimalne, on je zenaty a ty sa snazis o dieta, tak to je stupidita rovnajuca sa neskusenej nastrocky, zjavne tuzis potom byt sama na tri deti a dostavat tak akurat vyzivne, toto nepochopim, naozaj je to proti logike a to, ze mas uz deti a takto rozmyslas, tak to uz nechapem vobec

obsadenemeno
3. sep 2016

@mamina87 nikto tu nikoho neurazal.... TY si sa urazila. A to je rozdiel, vies?
Bolo tu napisanych zopar dobrych rad a aj to, ze tie jeho "dovody" su skor vyhovorky.
Pravda boli....asi sme tu potvrdili zopar tvojich pochybnosti..... tak sa nadychni, ukludni a zacni to riesit ako dospela zena, nie ako rozmaznane decko. Daj mu tu podmienku, ze do konce mesiaca navrh podany. A uvidis.

sasa1310
3. sep 2016

@mamina87 prečo chce každá žena z každého vzťahu dieťa ako suvenír? Načo vám je ďalšie dieťa, keď spolu ani nezdielate spoločnú domácnosť?

tutu_1
3. sep 2016

@anatalia77 no... len vieš, my sme te hnusné hnusoby, mrchy, a neprajníčky. My ničomu nerozumieme. Chceme jej zle. Ona fakt odišla s týmto presvedčením. A verím tomu, že to dieťa bude mať. A viem si predstaviť, ako to celé skončí, aj keď jej to neprajem.

marcelatje
3. sep 2016

Iq tykve 🙄 perla za perlou 😀
Vy neviete ake to je mat pocit akoby ste niekoho poznali uz roky 😀
Da sa povedat za majetok uz maju vysporiadany 😀
Ona ho k tomu rozvodu dokope 😀

marcelatje
3. sep 2016

@maciatkolulu ale ona je snazilka! Ved citaj ako mocne sa snazi!
😀

marcelatje
3. sep 2016

@mamina87 to prirovnanie k ciganke bolo v suvislosti s rodenim deti zenatemu chlapovi s poctom deti nesuviselo.....jestli se nepletu......citaj s porozumenim

evittam
3. sep 2016

@mamina87 Nečítala som všetko, ale len jedna vec - ty máš dve deti z predchádzajúceho-cich vzťahov, ktorý-é neskončili dobre. Si s niekým ledva rok - skoro ho teda nepoznáš a chceš s ním ďalšie dieťa?! Žena sa spamätaj. Koľko máš rokov? Fakt celé zle. Ale to už je zase tvoja vec, len aby si tu za rok-dva "neplakala" ako si sama už s troma deťmi. Veľa šťastia. 😉

moni244
3. sep 2016

@mamina87 spoznanie na zoznamke, niekolko desatok km od seba, zena nevernica, alkoholicka, ale rozvod nepoda, lebo milion dovod, boze to fakt nevidis, ze ta taha za nos?

lubkavargova1
3. sep 2016

No a nejako sa do seba nepustame....evidentne toto nebolo co chcela zakladatelka pocut/citat.

monusik73
3. sep 2016

@moni244 Ked je clovek velmi zamilovany, tak nevidi nic mysli si len svoje ale je to jej zivot ked si ho chce este viac znicit nech sa paci pride nato ked bude velmi neskoro

jeennyv
3. sep 2016

@mamina87 nic v zlom neuraz sa, ale po tvojich prispevkoch ktore citam si "hlupa" resp. zalubena zena s ruzovymi okuliarmi...akoze dokopat k rozvodu, tak sa bud chcem rozist alebo nie, to je taky alibizmus, ja to nepodam, lebo zena, zena to nepoda lebo neviem co....ak niekoho skutocne milujes, chces byt s nim, tak toto poriesit je najmenej...vies kto chce najde si cestu, kto nie hlada dovody, ze preco nie...baby ti dobre radia, tu nejde o to kolko mas deti ci budes mat maj ich aj 100, len treba mat aj v hlave, ze kto to potom vsetko bude zivit, plus on je kamionista na cestach, podla mna poriadne ani neviete co je spolocna domacnost a aj rozvod je pre nejake dovody, ktore su na jednej i druhej strane, ty ho lubis a vsetko si si az velmi zidealizovala a predstavujes si to velmi jednoduchu....

lujza123
3. sep 2016

@mamina87 tak ja ho trosku chapem. Ste spolu velmi kratko, podla mna je lepsie ked sa partnery poznaju nejaky ten rocik, ziju spolu a potom je cas na dieta. Vsak si s nim ani nebyvas a uz chces deti...ved ani nevies ako sa s nim zije, ako reaguje v kazdodennych sitauciach
Ono je pekne mat s niekym male vonave babetko, ale nie za kazdu cenu a hned. Podla mna by inak rozmyslal keby ste spolu uz dlhsie, byvate spolu, poznate sa a videl by ze po spolocnom dietati naozaj velmi tuzis

svetluska82
3. sep 2016

@mamina87 mozno preto nechce dieta, ze mu ako partnerka nevyhovujes. Mozno mas nejake navyky, ktore mu vadia. Ktovie, len ma to tak napadlo.

charity
3. sep 2016

@mamina87 Z Tvojich prispevkov citam aku krasnu buducnost by ste mali, keby bol on podla Tvojich predstav. Si zamilovana do tej predstavy: fantasticky otec, idealna rodinka. Ale je to kamionista, co sa nevenuje riadne ani vlastnym detom, zosobaseny s inou. To je realita. S takym muzom budes mat dieta.