icon

Priateľ nechce dieťa

janasilnajana
4. dec 2018

Ahojte chcem sa opýtať, mam 25 rokov, priateľ má 23 zachvilu 24. Sme spolu 3 a pol roka, vzdy som chcela dieťa, nikdy som na priateľa netlacila, ale teraz už keď sme tak dlho spolu, tak niejak som začala tlačiť, q vtedy mi povedal ze nevie ci vôbec chce deti alebo až o 5 rokov, čo si myslíte mňa to dosť zranilo neskutočne ho milujem

Strana
z3
janasilnajana
autor
9. dec 2018

@pajinka91 .... vieš ako ja svoj krok ľutujem. ja viem máme veľa chýb a viem každý si tým prejde ale keď sa spätne pozerám na fotky a konverzácie je to neskutočne ťažké, však je To tri a pol roka. Toľko spomienok .Viem že je povaha čo by mi často vyčítal však ty si ho chcela,tak sa staraj ale niejak dúfam žeby ho to zmenilo

0kristina0
9. dec 2018

@janasilnajana Tebe stale nedochadza ze si mu za nic nestala? On ti teraz bude slubovat ze o 5 rokov a co ak o 5 rokov povie, ze este nie je pripraveny, kde mas zaruku? Ak to nechce teraz velmi pochybujem, ze to bude chciet neskor. Sama si sa presvedcila, ze za nic nestal, ver mi, ze keby ta lubi tak o teba bojuje. Uz sa prosim ta neponizuj, si mlada, mas cas si najst skutocneho chlapa, co zato stoji.

dzulli1980
9. dec 2018

Ak svoj krok tak veľmi ľutuješ, tak sa k nemu vráť, čakaj, dúfaj, že sa zmení ... si tak mladučká, máš toľko možností, ja som muža s veľkým M stretla, keď som mala 35, predtým som chodila s chlapom 6 rokov, najlepšie roky v háji, tiež sa prispôsobovala, robila zo seba doslova "žumpu" ... a načo? ... pozeraj sa dopredu, váž si samu seba, choď za svojimi snami ...
@janasilnajana

pajinka91
9. dec 2018

@janasilnajana Teraz to je príšerne ťažké, srdce ti krváca, ale raz sa otočíš a zagratuluješ si k tomuto rozhodnutiu ❤

ollynka
9. dec 2018

ale on nepovedal že je mladý na dieťa on povedal vetu :nevie ci vôbec chce deti. alebo až neskôr, možno, alebo áno??,..no ja by som nečakala, ..

kvetinka75
5. aug 2020

@janasilnajana podla tvojho uvazovania sa mi zda ze ani ty si neni velmi zrela

kvetinka75
5. aug 2020

@janasilnajana raz.to preboli. Su zeny na ktore sa.muz vykasle po 20 - 25 rokoch. A co.maju tie hovorit?

Strana
z3