Priateľ nechce kompromis
S priateľom sme teraz mali take tazsie obdobie ale je to za nami, uvedomili sme sa obaja a zacali sme ako keby “odznovu”. Hned den po nasom zmierení mi spomenul, že mu opisal kamarat, že bude mat Mustang na niekolko dni, či by s ním nešiel. Ja mu dovoluje fakt všetko, moze si ist von bezomna proste, niesom tá čo by ho mala pod papučou. Dobre vie, že mám voči takýmto autám rešpekt, jeho kamarát je strasny fanatik do Mustamgov, je priam závislák na nich, a to naozaj nepreháňam. Slubil mi, že keď mu dá vedieť, že má Mustang a či by s ním nešiel, že nepôjde, lebo vie, že mam voči tomu rešpekt. No a dnes mi to oznámil, že mu volal, že či pojdu von, na tom by nebolo nič zlé, ale na instagrame aj na fb zverejňoval den dozadu videa ako retardovaný jazdí a je jak malé decko.. Mne to najprv nedošlo ale po pár minútach som sa jo opýtala, že dúfam, že idu normálne niekam na aute a že nie na tom Mustangu.. on najprv, že nevie, že len von a potom po par minutach písania, že ak na maustangu tak, že si to neželám,,,pokial viem, vo vzathu by sa mali robiť kompromisy..no a nakoniec, že on si to tiež všimol ale nechcel mi to povedať, lebo vie ako zareagujem…chcela som len jednu jedinú vec od neho a aj tak ide a sere na mňa a moj názor, rešpekt nulový…prpste jak malé decko musí ísť lebo Mustang, keby mu napíše, že len tak niekam tak by váhal či sa mu chce alebo nie…som nešťastná
Boze mustang je uplne bezne auto .. Moj muz ho mal uz v 17ke. A to mal dost prisnych rodicov. Toto je chore co robis . Este by som chapala ze kamos by bol otras sofer co uz xx krat nabural a niekoho prizabil.. ze by si chcela aby tak zlemu soferovi do auta nesadal .. aj to Keby si bola jeho mama a mal 16r.. ale Snad dospely takmer 30r vie posudit ci je kamos dobry sofer. Ty si svoje fobie prenasas na priatela. S takymto pristupom sa cudujem ze este nejakeho mas. Sa trosku ukludni.
Neviem ale akodecko mi tu prídeš ty :D na jednej strane tu píšeš že mu dovolíš veci, nič nezakazuješ a ako si predstavuješ kompromis v tomto? Že ty si to neželaš, on nepôjde to není kompromis 😁
No rozbehnut a zabit sa da aj na felde, alebo na babete. 🙂 Na to nepotrebuje mustang. Ale to ze kompromis znamena, ze si nezelas, aby sadol do mustangu, je mily vtip.
@fifulik pozri čo sa týka áut ja som žena a auta milujem a keby mne niekto zakázal taký zážitok tak mám dosť....ako seriózne vážne by si ma tým nastala..... To nezažijes bežne jazdiť na takom aute tak prečo to nevyužiť a neuzit si jazdu v aute ktoré sa im páči a ktoré obdivujú?!!ako uvedom si že je to chlap a bavia ho auta určite ako 99%chlapov... Zakázať mu niečo také je úplne cez čiaru ... A ďalšia vec..... Človek sa kedykoľvek môže zabiť aj ja starom favorite....tak mu zakaž chodiť autom celkovo a nech chodí na kolobežke aj to nie rýchlo lebo ty sa bojíš...... Báť sa budeš vždy a riziko je vždy a všade ale keby sme to mali brať ako ty tak každý sedí doma a nevychádza na ulicu...... V tomto ho neobmedzuj naozaj lebo raz dva si nájde nejakú čo ho nie len že v Tom bude podporovať dokonca sa bude chcieť voziť s ním ....alebo mu to sama zaplatí (ako napríklad ja svojmu priateľovi jazdu na Lamborghini 😁👌)
A co si ty jeho mama? 🤦😂😂😂😂 Ved je to stale len priatel tak nech si uzije....ked to auto nabura tak moze akurat tak plakat krokodilie slzy lebo na mustang zohnat suciastky v zavislosti od modelu a rocniku to je casto masaker zo zahranicia nieto este cenovy 😂...
@stary_ujco nuž, je to tak.Neprajem ten pocit zažiť nikomu, keď tí prídu v noci zazvonit dvaja policajti a niečo také oznámiť.
Kompromis je ústupok ktorý spravia obidvaja.... Kde je ten kompromis z tvojej strany? Mas (podľa mňa dost bizardnu) požiadavku na svojho priateľa a keď ta nechce posluchnut hneváš sa na neho.
Mat strach o milovanú osobu je normálne, kľudne mu o svojich obavách porozprávaj, ale rozhodnutie ci ísť alebo neísť nechaj na ňom.
Ja mu dovolujem fakt všetko, moze si ist von bezomna - šťastný to muž, keď ho pustíš von 🤦♀️ 😂😂😂

@elizabet173 poznám manzelku jedneho policajta v specialnych službách. Tej to muž vysvetlil uplne jednoducho:
Ak sa 3 dni neukážem doma, nerob paniku. Ak budú v telke nieco hovorit, nerob paniku. Az keď ti na dvere zazvonia dvaja chlapi v uniforme a čiapky z uniformy budú držať v rukach, tak si sadni a začni plakať. Dovtedy je všetko v poriadku a nie je dôvod na paniku.