icon

Priateľ nechce sex so mnou

miska743
14. feb 2013

poradte mi fakt som zufala mam priatela a nechce somnou sexovat ani sa neprituly vecer v posteli ani nic neviem cim to bude je jak dreveny mozem behat aj hola okolo neho proste nic chladny je jak skala a ked sa ho opytam ze ci ma chut na sex on mi povie ze hej ale povie mi to tak ze pod podpaplon a fajci ma 🙂 myslite ze je to normalne zda sa mi to trosku chore

irriss
14. feb 2013

@malinkaaninka
Presne tak..priste zadneho "sluka" ale rovnou jako hamburger HAAAAM a poradne cvaknout zubama.. 😎

lucka1987
14. feb 2013

@malinkaaninka 😀 😀 😀

lussy666
14. feb 2013

@miska743 nehovorim, ze "pod pod paplon a vyfajci ma" je nejak ohladuplna a tolerantna odpoved, ale nebude problem v nazve a celkovo v druhej teme, ktoru si zalozila? 😉

https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/zapach-z-posvy/

nikolka2
14. feb 2013

@lussy666 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 ta toto ma polozilo teraz nech sa na mna ako nikto nehneva 😀 😀 😀 sa tu sulam doma 😀

dandulina
14. feb 2013
slabachvila
14. feb 2013

božínkunanebínku,, 😕 😕

mishka27
14. feb 2013

@lussy666 tak tu bude pes zakopany..a mi obvinujeme nepraveho..:-P

irriss
14. feb 2013

@lussy666 😀 😀 😀
super postreh!!
...ale obe temy souvisi..
spolecny bod KOUR a SMRAD
...to bude ted tema ruznejma elektronickejma cigaretama..urcite ma ve fajfce nejake prosle "zbozi"

irriss
14. feb 2013

@nikolka2
sula se nas vic 😀 😀 😀 horsi to ma ten, kdo neni doma, ale v praci..a kolegove nemaji pochopeni

nikolka2
14. feb 2013

@irriss Ja som sa tak zacala rehotat ze deti v memonte pri mne a kricia aj my chceme sa zasmiat mamíííí 😀 😀 😀 Chápem ta ,,byt v praci clovek si musi zachovat chladnu hlavu ,,,no , ale pri tomto sa proste nedáááá 😀 😀 😀

sue
14. feb 2013

Mno netušila som, čo všetko s atu dočítam,keď som sem priliezla pred skoro ôsmymi rokmi 😲

lenkaa33
14. feb 2013

aaaaach, baby, baby...... Zas vysmech si z @miska743 robit nemusite! A ztrapnovat ju. Som si ista, ze kazda z vas mala v zivote nejaku infekciu, mierny alebo silny zapal a mozno aj zapach. Na tom nic nie je. Dovody mozu byt rozne. Miska, ja si nemyslim, ze to je dovod preco nechce mat s tebou pohlavny styk. Ako dlho mas problemy so zapachom vo vagine? Je mozne, ze by priatel mohol niekoho mat? Niekedy zeny maju problemy ( tam dole ) prave kvoli tomu, ze muz ma nieco s inou zenou a doma svojej zene odovzda bakterie tej druhej. V tom pripade, ak sa aj preliecis, tak ked nadalej udrzuje vztah s niekym, je pravdepodobne, ze sa to vrati. Ja nevravim, ze ta priatel podvadza, ale ak vidis aj nejake zmeny v jeho spravani, tak maj radar zapnuty 😉 . Chod ku gynekologovi a on ti da tabletky, ci vaginalne cipky a priatelovi krem, myslim, ze tie ucinne sa nebudu dat kupitbez receptu. trapas to nie je. Na prehliadke si sama, v lekarni su za tebou v rade ludia, takze to je vacsi trapas si to pytat v lekarni, ze potrebujes lieky na zapal tam dole, pretoze mas taky a taky problem. A ani to nie je trapas, ist do lekarne. Je to prirodzene a ludske.

miska743
autor
15. feb 2013

@lussy666 :si sprosta alebo co ?mam dost!!!

dafy
15. feb 2013

tých tém ktoré založila je tu viac ako napr aj ako zobrať požičku popri materskej alebo niečo také nechce sa mi to hladať 😒

didi44
15. feb 2013

@dafy ..co ty vies...mozno nema rada sexxxxxx 😀 a preto zaklada temy...

monikajaco
15. feb 2013

@miska743 uz by som si spievala a balila kufre na tvojom mieste ..naco ti je taky chlap 😀

irriss
15. feb 2013

@didi44
Ty jsi opacny pripad..TY potrebujes k sexovani NASE pismenka... 😀 😀 😀

didi44
15. feb 2013

@irriss ...preto ma neustale prenasledujes... 😀 ....normalne sa obavam, ze stretnem zensku s modrou vodickou, co ma naslini... 😀

cmulinko
15. feb 2013

@miska743 mas tu relativne malo prispevkov a si tu este velmi '' cerstva''.Dam ti jednu malu radu...maximalnu intimitu,ktoru do buducna zverejnis bude cislo tvojich topanok.Vsetko ostatne sa snaz najst uz v existujucom fore ci v otazke bez toho,aby si sa zapajala a sama sa zverila.Predijdes tym necakanym sklamanim,necakanou negativnou,posmesnou reakciou.

irriss
15. feb 2013

@didi44
ja te nepronasleduju..podivej se, kdo tu byl driv... 😉
kdyz mi budes odepisovat priste, tak OBE RUCE na klavesnici..nepis mi jen jednou rukou.. 😉

miska743
autor
15. feb 2013

@dafy akoze a co mas problem??

dafy
15. feb 2013

vidím že táto téma je o zábave aj to treba 😀 😀

dafy
15. feb 2013

@miska743 ja nemám problém žiadny 😕 len teraz neviem či máš 15 ročkov alebo si robíš srandu prípadne si tak naivná ?? 😀 lebo čítala som všetky tvoje založene témy zatial viem o troch a čo tam píšeš no nezdá sa mi to normálne 😅 ako nemyslím teraz nadpis danej témy pretoze ja sama som ti odpisla v jednej teda chcela pomoct ale ako tak dalej som čítala tak des a hroza čo si tam písala podla mna nereálne 😀

miska743
autor
15. feb 2013

😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

blueberry21
15. feb 2013

@nikolka2 ja tiez 😀 😀 😀 mi sme kozy

nikolka2
15. feb 2013

@miska743 No ked sa uz aj ty rehoces tak je to potom v pohode 😉 😀

nikolka2
15. feb 2013

@blueberry21 No co ti poviem ja este vecer jak som zaspavala som mala este usmev na perach 😀

dafy
15. feb 2013

@miska743 ináč ako si dopadla včera s tou fajkou? 😀 😀 😀 😀

didi44
15. feb 2013

..bafkala..bafkala....a aj prehĺtať dovolil?... 😀 😀

irriss
15. feb 2013

@didi44
Mluvi z tebe zavist 😀 😀 😀