Priateľ nechce sex so mnou
poradte mi fakt som zufala mam priatela a nechce somnou sexovat ani sa neprituly vecer v posteli ani nic neviem cim to bude je jak dreveny mozem behat aj hola okolo neho proste nic chladny je jak skala a ked sa ho opytam ze ci ma chut na sex on mi povie ze hej ale povie mi to tak ze pod podpaplon a fajci ma 🙂 myslite ze je to normalne zda sa mi to trosku chore
@malinkaaninka 😀 😀 😀
@miska743 nehovorim, ze "pod pod paplon a vyfajci ma" je nejak ohladuplna a tolerantna odpoved, ale nebude problem v nazve a celkovo v druhej teme, ktoru si zalozila? 😉
https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/zapach-z-posvy/
božínkunanebínku,, 😕 😕
Mno netušila som, čo všetko s atu dočítam,keď som sem priliezla pred skoro ôsmymi rokmi 😲
aaaaach, baby, baby...... Zas vysmech si z @miska743 robit nemusite! A ztrapnovat ju. Som si ista, ze kazda z vas mala v zivote nejaku infekciu, mierny alebo silny zapal a mozno aj zapach. Na tom nic nie je. Dovody mozu byt rozne. Miska, ja si nemyslim, ze to je dovod preco nechce mat s tebou pohlavny styk. Ako dlho mas problemy so zapachom vo vagine? Je mozne, ze by priatel mohol niekoho mat? Niekedy zeny maju problemy ( tam dole ) prave kvoli tomu, ze muz ma nieco s inou zenou a doma svojej zene odovzda bakterie tej druhej. V tom pripade, ak sa aj preliecis, tak ked nadalej udrzuje vztah s niekym, je pravdepodobne, ze sa to vrati. Ja nevravim, ze ta priatel podvadza, ale ak vidis aj nejake zmeny v jeho spravani, tak maj radar zapnuty 😉 . Chod ku gynekologovi a on ti da tabletky, ci vaginalne cipky a priatelovi krem, myslim, ze tie ucinne sa nebudu dat kupitbez receptu. trapas to nie je. Na prehliadke si sama, v lekarni su za tebou v rade ludia, takze to je vacsi trapas si to pytat v lekarni, ze potrebujes lieky na zapal tam dole, pretoze mas taky a taky problem. A ani to nie je trapas, ist do lekarne. Je to prirodzene a ludske.
tých tém ktoré založila je tu viac ako napr aj ako zobrať požičku popri materskej alebo niečo také nechce sa mi to hladať 😒
@miska743 uz by som si spievala a balila kufre na tvojom mieste ..naco ti je taky chlap 😀
@miska743 mas tu relativne malo prispevkov a si tu este velmi '' cerstva''.Dam ti jednu malu radu...maximalnu intimitu,ktoru do buducna zverejnis bude cislo tvojich topanok.Vsetko ostatne sa snaz najst uz v existujucom fore ci v otazke bez toho,aby si sa zapajala a sama sa zverila.Predijdes tym necakanym sklamanim,necakanou negativnou,posmesnou reakciou.
vidím že táto téma je o zábave aj to treba 😀 😀
@miska743 ja nemám problém žiadny 😕 len teraz neviem či máš 15 ročkov alebo si robíš srandu prípadne si tak naivná ?? 😀 lebo čítala som všetky tvoje založene témy zatial viem o troch a čo tam píšeš no nezdá sa mi to normálne 😅 ako nemyslím teraz nadpis danej témy pretoze ja sama som ti odpisla v jednej teda chcela pomoct ale ako tak dalej som čítala tak des a hroza čo si tam písala podla mna nereálne 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@nikolka2 ja tiez 😀 😀 😀 mi sme kozy
@blueberry21 No co ti poviem ja este vecer jak som zaspavala som mala este usmev na perach 😀
..bafkala..bafkala....a aj prehĺtať dovolil?... 😀 😀

@malinkaaninka
Presne tak..priste zadneho "sluka" ale rovnou jako hamburger HAAAAM a poradne cvaknout zubama.. 😎