icon

Priateľ nechce so mnou chodiť do fitka a som z toho smutná

20. sep 2023

Priateľ nechce so mnou chodiť do fitka a som z toho smutná. Popravde tomu ani nerozumiem. Boli sme tam raz, a vyjadril sa ako sa mu páčilo, že by sme mali chodiť častejšie. On cvičí pravidelne 3x v týždni, ale doma, ma takú svoju "posilku". Pravidelne som mu vyčítala, že spolu trávime málo času. A teraz ma to dosť sklamalo, že ja si môžem ísť do fitka sama, on bude cvičiť sám doma v pivnici u rodičov, kdesi o polnoci, a ešte mi povie, že kvôli tomu sa dnes ani neuvidíme. Mne ako dôvod prečo so mnou nechce chodiť povie, že by schudol, teda že sa toho boji, že on by to mal ako dvojfázový tréning, pretože pracuje fyzicky. Ale mne to príde ako výhovorka, pretože doma cvičí. No nechápem to.

hallka
20. sep 2023

a ved ako preco nemozes ist do toho fitka sama? je kopec ludi, ktori proste potrebuju byt pri cviceni sami. aj tak by ste cvicili predpokladam kazdy niekde inde, takze aj tak by ste spolu neboli. nehladaj prosim ta problem tam, kde fakt nie je

autor
20. sep 2023

@tanyag väčšinou u nás majú tričko špeciálne aby každý vedel, že je to trener, ale isto nemajú v náplni práce dávať ľuďom dole závažia.

mimka1402
20. sep 2023

Ty vlastne potrebuješ ho po svojom boku lebo si nesamostatna osoba a potrebujes sluhu ktorý ti bude pomáhať pri cvičení lebo si lenivá. Hm super.😀 To si mohla hneď napísať a nie to skrývať za spoločne strávený čas. Ak si robila to čo tu píšeš úplne mu rozumiem, že s tebou nechce tráviť čas. A nie, nemáš vysoké nároky.😀 Ak toto je tvoj vysoký nárok tak mi je ta úprimne ľúto ak toto berieš ako niečo čo musí byť vo vzťahu inak je to zlý vzťah.
Trošku sa nad sebou zamysli. On ti dal úplne rozumne a logické argumenty, zatiaľ čo ty dupeš nohami lebo chceš ho vidieť 15min po ceste. No máš tam xy ľudí tam ich pýtaj o pomoc a kľudne sa aj sťažuj keď niekto necháva. Za ďalšie nájdi niečo iné kde môžte tráviť čas. Čas vo fitku nie je predsa jediná možnosť na svete. Je teplo ešte. Šla by som kľudne work out niekde von si zacvičiť.

autor
20. sep 2023

@mimka1402 tvárite sa tu všetky ako keby som od neho chcela niečo takéto, ale nebolo by zlé 😀
https://www.instagram.com/reel/CsJcB3OgBhU/?igs...

mimka1402
20. sep 2023

Nie, len ty si prehnane jesitna.😀 Ty máš v hlave ideu a silou mocou chceš aby to tak bolo. A pritom ano keď by to chcel je to isto super, ale nie je fér ho nútiť. Čo z toho by si ty a on mali? Neviem koľko máš rokov ale tipujem málo. Lebo toto mi príde úplne mimo sa až tak rozčuľovať a prežívať takúto vec. Ja nevravím, že to je niečo nereálne ale mal by si rešpektovať jeho názor a naučiť sa byť samostatná. Takto aspoň fitko ti stále ostane single aktivita aj keď sa rozidete nebudeš musieť meniť fitko len kvôli tomu, že "chodievali sme tam spolu". 😀
Proste nie sme všetky neviem čo a ty si lietadlo. Proste asi ak väčšina žien aj nás ktorých cvičíme sme sa zhodli na tom istom. Prečo nevieš sa dať do kľudu a nenivit si vzťah na hlúposti?

autor
20. sep 2023

@mimka1402 tak vieš, ale rozhodilo ma to, keď nechcel-akceptovala som, rozišla som sa s ním, lebo som si uvedomila, že čo by sme mali spoločné, je toho veľmi málo. On prišiel s tým, že chce ísť do fitka. Išli sme. Hovoril, ako chce chodiť. Potom sme sa rozišli znova kvôli ďalšej veci, a zrazu mi oznámi, že on už chodiť nechce? Tak potom čo chce so mnou robiť? Okrem sexu asi nič.

mimka1402
20. sep 2023

No konečne si ale povedala to hlavné. A to nie je fitko. Ale váš vzťah. Ja s priateľom nemám veľa spoločných aktivít sme úplne inde. Ale mame rovnaké názory na život a vieme občas veci skĺbiť. On žije zdravym životným štýlom ja ak nemusím, tak dobrovoľne určite nebeham.😀 On šaláty ja pizzu. Občas prechádzky či takéto aktivity, ale vieme, že sa večer stretneme a pokecame a nemusíme byt spolu všade.
Ale ak to vidíš takto. Fitko nie je žiaden problém a tocis sa zbytočne na malichernosti. Pričom sama vieš, že problém je v nefunkčnom vzťahu ktorý sa snažíš umelo držať pokope. Neviem ake boli dôvody k rozchodu vlastne?
Lebo rozchádzat sa a dávať sa neustále dokopy je len toxické. Ak ste sa rozišli daj mu papa a sebe priestor sa nájsť a necakat na niekoho rozhodnutie.
Keby ste mali ok vzťah, to ze nechodí do fitka by ti v živote nenapadlo riešiť. Ale som rada, že konečne si dostala von podstatu a nie omáčky okolo toho.

domkakvet
20. sep 2023

Chod sama a mozno sa prida neskor.

mikadooo
20. sep 2023

Myslím, že základný problém, ktorý ťa trápi, je, že trávite spolu menej času, ako by si chcela. To si musíte vykomunikovať vy dvaja 🤷. Daj fitko na čas, kedy on nemôže a na fitness čas daj aktivitu, ktorú bude chcieť s tebou robiť, ja neviem, pozerať film alebo čo... a do fitka zavolaj najlepšiu kamošku, aspoň môžete spolu hodnotiť pánske osadenstvo 😉😉😉.

obleckodogymu
20. sep 2023

Ja cvičím s mojím už 7rokov, predtým som tiež veľa rokov cvičila sama (nemala som chlapa ktoreho by fitko bavilo)...chodíme tam spolu, ale každý si cvičíme svoje, občas si spottneme, ale vôbec sa nebavíme ani nič😊len občas na seba kyvneme, že treba pomôcť alebo keď skúšame novú cvik tak sa navzájom kontrolujeme..ale inak by človek ani nevedel že sme tam spolu. Obom nám to takto vyhovuje, lebo chodíme tam ozaj cvičiť, nie sa vykecavat, fotku nemáme z fitka ani jednu za tie roky😆.každý máme svoj svet v ktorom sa len sústredíme na techniku a obaja sme takto úplne spokojní 🌼domov potom ideme úplne šťastní, spokojní a je to taký nas čas spolu ale vlastne od seba😊 mne osobne je skutočne jedno či tam je alebo není, povedala by som že skôr on sa teší keď sme tam spolu (viem mu vraj pomôcť lepšie ako chalani, takže asi z tohto dôvodu😅)
Možno tvojmu vadí že sa chces viac vykecavat ako cvičiť, možno to s tebou vôbec nesúvisí...mozno sa len cíti zle vo fitku kvôli nasypanym chalanom, kde si pripadá že není vo forme a že sú všetci tak na míle pred ním čo sa formy týka. Nepoznám ho, neviem ako vyzerá, neviem čo má v hlave ...ale tieto 2 dôvody mi prídu najpravdepodobnejšie😊

martul
20. sep 2023

rozčuluješ sa lebo sme si viaceré ,,zastali" tvojho muža. Ale skús si prečítať tvoje príspevky. Každý jeden ,,ja chcem, ja chcem".
Ja mám taký pocit, ako keby si potrebovala asistenta a nie aby ste mali spoločný čas vo fitku.
Nie je ti to divné, že ti tu viaceré, ak nie všetky píšeme to isté? Namiesto zamyslenia sa nad sebou si začala na nás útočiť.

obleckodogymu
20. sep 2023

Teraz som ešte prečítala zvyšné komenty tak doplním...
Chces aby ti skladal závažia? 1. Každý si ma po sebe závažia odniesť kam patria .. u nás cvičia strongmani, čo majú dosť mega váhy a ani jeden mi nikdy nenechal po sebe "naložené"...takže v prvom rade by sa zišla trochu osveta vo fitku kam chodis alebo zmeniť fitko. Toto sa skrátka nerobí a mal by to vedieť každý kto cvičí.
2. Keď si aj niekto nezlozi, zložim si sama, však som tam preto aby som makala, tak či zložim 100kg alebo koľko navyše je mi ozaj jedno. Ale keby sa to dialo stále, jasné že aj mňa by to sralo, zbytočne to zdržuje. Nemení to ale nič na tom, že tvoj frajer tam nemá byť na skladanie závaží...ja by som môjho s týmto v živote neotravovala.
Teraz som 8mes.tehotna a ani s tým bruchom mi nikto žiadne závažia nesklada ani lavičky za mňa nenosí.
Jednoducho nezabúdaj za to, že každý si tam ide odcvicit svoje a nikto nemá záujem a čas skákať okolo nejakej babenky, radiť jej, skladat závažia ..
Ak chces takúto asistenciu, zaplať si trénera, na to tam su😊

aams
20. sep 2023

Ja mám opačný problém 🙂 ja milujem chodiť sama ,je to môj čas a priestor a manžel by sa chcel vkuse pridať ..ešte že to úspešne odmietam... nie preto ,ale každý má svoj priestor a nemusí mať spoločné všetko ...

prasiatko30
20. sep 2023

ty si leniva chodit sama ale vinny je tvoj priatel, lebo s tebou nechce chodit 😅 co mate 15

rorino
20. sep 2023

No a?veď aj s tým sa dá cvičiť,keď sa chce,😉

rorino
20. sep 2023

😂😂😂

rorino
20. sep 2023

@obleckodogymu 👏👏👏super komentár😉

hladamematku
20. sep 2023

MOJ SO MNOU SIEL a vzdy si tam cital novy cas, akurat ma vytacal...tak bud rada

ysseba
20. sep 2023

A prečo nemôžeš chodiť do s ním do jeho "súkromného fitka" u rodičov? Ja ho chápem - keď má fitko zadarmo, prečo by mal niekde inde platiť? Alebo možno veľa kecáš pri cvičení. Vieš, on možno berie cvičenie ako cvičenie, nie ako spoločný program. Čo teda úplne chápem.

viestta
20. sep 2023

Zacni sa pripravovat na to, ze nie kazdu tvoju poziadavku splni. Ani nie je povinny ju plnit. Vysvetlil ti preco s tebou nepojde tak bud to akceptujes alebo nie. Ine moznosti tak ci tak nemas.

mandarinka555
20. sep 2023

Možno s tebou nechce chodiť preto, lebo sa za teba hanbí, alebo s tebou proste nechce tráviť čas, lebo si otravná😝 A s tým sexom si to vystihla...vytrtká ťa a pohodička, nemá s tebou nič spoločné😝

autor
20. sep 2023

@obleckodogymu tak mne by to tiež takto stačilo, ale sem je škoda reči niečo pisat.

autor
20. sep 2023

@ysseba nemyslím si, že mu ide o peniaze

autor
20. sep 2023

@ysseba nechcem chodiť k jeho rodičom, okrem toho on cvičí hocikedy v noci o 2hej a za ďalšie jeho rodičia bývajú dosť ďaleko, určite tam nebudem hodinu cestovať.

autor
20. sep 2023

@martul nie, vy ste začali na mňa útočiť.

martul
20. sep 2023

Povedať názor, ktorý ti nie je po vôli je útok?

autor
20. sep 2023

@martul a ja som kde útočila? Obrana je tiež útok?

viestta
20. sep 2023

Autorka, uz chapem preco ten tvoj s tebou nechce ist do toho fitka. Kto vie kde este s tebou nechce ist. Ked zakazdym takto reagujes, ked ti nie je nieco po voli ani sa mu necudujem. Ale aspon ten sex vam ide, to je tiez fyzkultura

slovakboy
20. sep 2023

Ja bicyklujem 4-6 tisic kilometrov ročne a moja manželka sedela naposledy na bicykli keď mala 15. Nemusíte mať rovnaké záľuby aby ste si rozumeli.

autor
20. sep 2023

@slovakboy a keby bicyklovala, prišlo by Ti normálne že chce bicyklovať sama?