Priateľ nechce so mnou nikam chodiť

23. feb 2022

Ahojte, skúsim sem napisat, lebo neviem kto iny by mi s týmto vedel poradiť tak, aby nebol na mojej strane. S priateľom sme dva roky spolu z toho rok a pol spolu byvame. Ja mám 24 priateľ 28. Ide o to, že asi pol roka so mnou nikam nechce chodiť. Vsade chodím sama alebo s kamarátkami. Nechce ísť na vylet, do welnessu, chcela som ho pozvať na pár dni na dovolenku, povedal že ho to neláka, nech idem s babami. A takto je to pri každej aktivite, ktorú navrhnem. On nenavrhne nič. Maximálne či s ním idem cvičiť, ale to vie, že teraz zo zdravotných dôvodov nemozem. Druha vec, že odmieta sex. Stále tvrdí že je unavený, keď sa ho opýtam co sa deje, je nervózny a povie ze nič, co by sa malo asi tak diať. Celé dni je prec alebo doma na telefóne, o všetko ho musím prosiť. Ja neviem, mne už napadlo všetko.. myslite ze už sa mu nepacim, preto sa tak chová? Alebo v tom môže byt niekto iny? Poraďte mi prosím co by nám mohlo pomôcť. Komunikácia o tomto s ním je nemozna. Vzdy povie, ze sa nič nedeje, ze je len unavený z prace.

savoya
23. feb 2022

On ta podvadza.

0silvia0
23. feb 2022

podľa mňa má na obzore niekoho iného... už ťa nelúbi

dadulamamula
23. feb 2022

Podvádza ta. Odísť od neho. Úprimne, nestojí ti za to.

toffifee0902
23. feb 2022

Asi sa ťa "prejedol "

0silvia0
23. feb 2022

a chce, aby si rozchod iniciovala sama, aby on sám nebol za bezcitného. preto sa od teba odťahuje, chce, aby si to pochopila a navrhla rozchod prvá

simsalabim
23. feb 2022

A naco ti je taky priatel?

ivkazba
23. feb 2022

Nechce s tebou sex, nechce s tebou tráviť voľný čas, nechce ísť s tebou na dovolenku. Ja by som na oplátku nechcela vôbec vzťah s ním. Načo? K čomu ti je niekto, kto už po 2 rokoch nemá záujem o nič s tebou.

sofinka1301
23. feb 2022

Zažila som niečo podobné, nechcel chodiť nikam, stále nervózny, o nič nemal záujem... Zistila som ze ma inú... Držím palce

autor
23. feb 2022

@simsalabim lubim ho..

autor
23. feb 2022

@ivkazba tazko sa to priznáva samej sebe.

ivkazba
23. feb 2022

Ja chápem, stalo sa raz v živote aj mne, že som sa veľmi zaľúbila a potom zistila, že je debil. Ale povedala som si, že to skončím, hoci som myslela, že zomrem od bolesti keď to urobím. Ale povedala som si, že radšej budem pol roka plakať do vankúša, ako za pár rokov s dvoma deťmi nariekať, že muž sa o mňa a deti nezaujíma. Je tu takých prípadoch plný koník. Žiaľ, láska na vzťah nestačí, ani náhodou.

tanyan
23. feb 2022

A skúsila si sa ho opýtať či by nechcel svoju apatiu k životu a nadmernú únavu riešiť s lekárom? Nemôže to byť následok nejakého zdravotného (fyzického alebo psychického) problému? To by sa aspoň dalo riešiť...
Alebo len po roku spoločného bývania spohodlnel, odhodil masku a prestal sa snažiť. V tom prípade dlhodobé zlepšenie nečakaj.

autor
23. feb 2022

@tanyan keď sa o tom bavíme, tak mi vzdy povie, že jediný kto ma nejaký problem som ja. Že on je uplne v poriadku a všetko začne pretáčať proti mne a potom sa citim zle ja, že prečo som to vôbec začala.

autor
23. feb 2022

@tanyan a navyše povedal, že on nebude míňať peniaze na hluposti.

rumba01
23. feb 2022

pre nieco to je, taketo typy poznam, ze zhadzuju vinu na druheho a nepriznaju si nic, to od takych len utekat, co najdalej, moj byvaly bol taky a mne isla hlava vybuchnut co zakazdym vsetko otocil a mala som pocit, ze ja nie som OK

simsalabim
23. feb 2022

Musis sa pozriet pravde do oci - vas vztah nema buducnost .

lintu
23. feb 2022

Fungujete na socialnych sietach? Ziadna zmena tam? Ak to tak kedysi mal, priznava sa aspon tam k tebe ako priatelke? Pridava s tebou fotky? Lebo naozaj to vyzera, ako keby zil paralelnym zivotom, resp. mal problem so zdravim.

diamond007
23. feb 2022

Ja mám inú odpoveď. Výlety ho nebavia. Rád iba cvičí asi. Chodíte si sadnúť aspoň na drink či kávu? Či sa odmieta ukazovať hocikde s tebou?
Sex? Nie každý má chuť keď do neho žena husti a husti... Skús si dať relax, kašli na to. Kam chces chod s babami, kam nechceš tak nechoď.upravi sa to samé ale netlačí toľko na pilu

tanyan
23. feb 2022

Nemíňaj svoju lásku a energiu na človeka, ktorý si ťa neváži a obviňuje ťa zo svojich chýb. Ak je jeho cieľom ponižovať ťa, tak choď naozaj radšej z kratšej cesty von z takého vzťahu. Vzťah má rozvíjať oboch a obaja majú byť spokojní. Nech si svoje ego ide ukájať niekde inde. Radšej sama ako s niekým, kto ťa ničí.

diamond007
23. feb 2022

Možno robíš ale problém kde netreba keď ti vraví že mu nič nie je, chlapi to zväčša myslia vážne. Ty to musíš cítiť či má inú. Ak to necítia tak ozaj má možno len dosť tých handrkovani. Nie každého to baví takéto blbosti riešiť.

kvetinka75
23. feb 2022

@diamond007 a prečo by sa ona mala všetkému prispôsobovať. Vzťah je o tom, že raz ustúpi jeden alebo prispôsobí sa a raz druhý. A nie že jeden bude všetko ignorovať a ten druhý stále iba trpieť. A keď budú deti tiež bude s nimi chodiť sama? Takto by som nechcela fungovať. A hlavne keď je stále na mobile. Cˇo tam každý deň robí?

diamond007
23. feb 2022

@kvetinka75 mňa sa nepýtaj čo tam robí, to sa pytaj jeho. Ženy trošku to berte NADHĽADOM, je to písané vždy všetko z jednej strany.
Kde máš napísané že sa len ona prispôsobuje? Ja nikde také niečo nevidím.
To že si teraz šetrí a nechce míňať? No a čo? To je zle? Horšie jak keby rozhadzoval peniaze? Vieme akú má finančnu situáciu? Nevieme... Myslíš že sa mu chce chodiť stále s frajerkou, ktorá mu obden vešia na nos že prečo nechce nikam ísť? Tak nechce. Je to čiastočný problém, nie každy je tak spoločenský. Tak nemá teraz v zime náladu... No a čo. Láska prvotná možno opadla, možno sú nonstop okrem roboty spolu a chce byť občas aj sám. Z popisu nie je jasné že by vymetal podniky, bary, diskotéky či výlety.
Joooj... To budú zas odpovede.
Ja som sa vyjadrila autorke, 100zien, sto pohľadov.

kvetinka75
23. feb 2022

@diamond007 ja to beriem s nadhľadom, ale nebudem sa pozerať cez ružové okuliare. aby človek nikam nechcel ísť s niekým koho miluje? Ak ju miluje. Ani si niekam sadnúť, ani na dovolenku? Pol rok je dlhá doma. Nebudem si zase naivne myslieť že fakt chce tak šetriť, že ani na 1 drink do mesiaca alebo do wellnesu nemôže ísť. no a s tým sexom je akože OK? Zrazu je 28 ročný muž unavený že sa ani na to nezmôže? Ale do mobilu kukať môže.

autor
23. feb 2022

@kvetinka75 nechodíme vazne nikam. Ani si nikam sadnut, nič proste. Sme stále len doma. A nehovorím mu to kazdy deň, do konca ani obden. Tiež ma to nebaví, riešiť stále niečo dokola. Ale už ma prechádza trpezlivosť. Sme naozaj stále len doma. On ma len robotu a cvičenie, žiadne iné záujmy. A nehovorí mi že ma miluje, viac-menej mi lásku nejak extra neprejavuje, ale to prikladám jazykom lasky. Na sociálnych sieťach so mnou nepridáva nič, resp vôbec nič nepridáva ale neželá si, aby som niečo pridala ja. Vzdy povie, že stačí keď vieme o tom my dvaja.

mariejenka
23. feb 2022

Ešte dnes by som mu navrhla rozchod. A možno ta prekvapí,ze nebude proti.

karolinav
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mariejenka
23. feb 2022

Co na ňom ľúbiš? Tu ignoráciu? Chodíte aspoň na návštevu k rodine,spolu k jeho a tvojej?
Ty vies kde je on,ked ty si s kamoškami?

tara42
23. feb 2022

Mňa napadlo keď všetko s tebou odmieta len cvičenie nie, či si sa nejak fyzicky nezmenila (nepribrala) a preto je taky.

es2021
23. feb 2022

@tara42 toto iste mi hned prišlo na um 🤔

terezkaa22
23. feb 2022

@ivkazba laska na vztah nestačí? nerozumiem u mna stačí ,praveze laska robi divi a tento ju urcite nelubi