Priateľ nechce so mnou nikam chodiť
Ahojte, skúsim sem napisat, lebo neviem kto iny by mi s týmto vedel poradiť tak, aby nebol na mojej strane. S priateľom sme dva roky spolu z toho rok a pol spolu byvame. Ja mám 24 priateľ 28. Ide o to, že asi pol roka so mnou nikam nechce chodiť. Vsade chodím sama alebo s kamarátkami. Nechce ísť na vylet, do welnessu, chcela som ho pozvať na pár dni na dovolenku, povedal že ho to neláka, nech idem s babami. A takto je to pri každej aktivite, ktorú navrhnem. On nenavrhne nič. Maximálne či s ním idem cvičiť, ale to vie, že teraz zo zdravotných dôvodov nemozem. Druha vec, že odmieta sex. Stále tvrdí že je unavený, keď sa ho opýtam co sa deje, je nervózny a povie ze nič, co by sa malo asi tak diať. Celé dni je prec alebo doma na telefóne, o všetko ho musím prosiť. Ja neviem, mne už napadlo všetko.. myslite ze už sa mu nepacim, preto sa tak chová? Alebo v tom môže byt niekto iny? Poraďte mi prosím co by nám mohlo pomôcť. Komunikácia o tomto s ním je nemozna. Vzdy povie, ze sa nič nedeje, ze je len unavený z prace.
Mňa nenapadlo že by mal inú,ale skôr tvoju postavu.Nechce sa s tebou nikde ukazovať,nechce sex,ale cvičiť áno 🤷
Ja si skôr myslím, že už prvotná snaha zaujať a ukazat sa v najlepšom svetle ako to je vo fáze zaľúbenosť opadla a ukázal svoju pravú tvar...je proste taký, že mu je lepšie doma na zadku. A to ani ku Vám nechodia na vinko alebo len posedieť kamaráti resp. máte okruh spoločných známych? Ja na tvojom mieste s ním hodím reč a keď nič tak sa zariadim podľa seba a chodím ako ti to on navrhuje a kamoškami . Ale do budúcna keď sa nič nezmení a ostane taký ako je a nevie ti prejaviť lásku a ty tie prahový potrebuješ tak by som sa zamyslela, či chcem byt s takým človekom. On nemusí byt zly a inej by vyhovoval ale tebe to bude cel spoločný zivot chýbať a budeš frustrovaná lebo nedostanem čo potrebuješ. Si mlada, ži si svoj zivot daj mu šancu a keď nič tak asi ti bude lepšie bez neho.
Zial, on uz teba zrejme nie .. nedochádza ti to?nechce s tebou travit ziadny volny cas, je nervozny pri otazke "co sa deje" , stale je na mobile... a ked tak ti navrhne spoločné cvičenie ked vie ze nemôžeš .. odmieta sex... tebe neblika kontrolka?mne uz majak... a to len z toho co si napísala... len nechce byt za toho zkeho ze sa on rozides tebou.a este sa stavim ze ked sa s nim rozides ze všetko hodi na teba .ze to kvoli tebe.
@gubcikova nie. Stále som taka ista. Nosim veľkosť S.. napadlo mi, že keby môžem cvičiť tak ako predtym, možno by to bolo lepsie, aspoň by sme spolu trávili čas
@lala123 kamaratov ma tiež takých čo len sedia doma, takze nikto ku nám nechodi. Iba moje kamarátky občas ale z toho nie je najšťastnejší
A tento stav kolko uz trva?odjakziva nechodil s tebou nikde?a kolko uz odmieta sex?
takto by to nemalo byt. Jedna vec, že sa mu nechce naťahovať, ale jemu sa nechce nič s tebou. Môže mať druhu a nemusí, ale istejsia by som si bola skôr tým, že o teba už záujem nemá. Pri spoločnom bývaní zistil, že ťa až tak neľúbi a nevie ako z toho von. Môžem sa mýliť, ale ja by som to nechala tak
A čo na ňom ľúbiš keď netravite spolu čas a ani nemáte sex? 🥺
Žena máj trochu hrdosti prosím ťa. Netravite spolu čas, nemáte sex, nehovorí, že ťa ľúbi, nepridá si s tebou ani fotku na FB, ešte k tomu je aj lakomy. No fakt ideál. Čo na ňom miluješ? Možno tie spomienky, ako to na začiatku bolo super? Kašli naňho, nie je jediný na svete.
dievča zlaté,maximálne ta má na háku. Si mu uplne lahostajná. Keby si odpadla,kludne si robí dalej,čo doteraz. Potrebuješ takého človeka po svojom boku? On chce víst z vztahu ako dobrý,chce už rozpad vztahu,ale nechce ho inicializovat,lebo nechce vyzerat za toho horšieho. Teraz už len tesuje tvoju trpezlivost,kedy povieš koniec. Viem,že ako sa to číta a ako sa budeš cítit,ale je to tak. Nič už k tebe necíti,tada aspon lásku už nie.
a co presne na takomto muzovi lubis? zivot s nim je cista nuda, perspektiva nulova, zacni mysliet na seba, vonku je x zaujimavych, vtipnych a cinorodych muzov, zi svoj zivot, otvor sa svetu, nesteacaj s nim cas….
A načo ti je taký frajer, manžel z toho nikdy nebude
@daniela2202 keby len manžel,ale toto nie je ani priatel,len hrb na chrbte. Nestrácaj svoj drahocenný čas,svoju lásku svoje štastie na takéhoto muža. Nestojí ti to za to.
@brembo túži aj muz po láske? Lebo keď sa tak zamyslim nad mojim partnerom, je extremne chladný. On lásku moc nevyjadruje a vôbec nie je na take veci že objatie, pekne slova a tak
Samozrejme že áno. Ale sú i taký,ktorý nič nechcú len sex,aby sa mal kto starať o domácnosť,variť upratovať a koniec.
@diamond007 to sa neupravi same , jemu to vyhovuje, robí si poza chrbát čo chce, premárnený čas s volom

a čo robí na tom mobile celý čas? Hrá hry, píše si s niekým, pozerá videá?