Priateľ nechce svadbu
Ženy ahojte ako to máte vy? Toto je prosté môj vnútorný výlev.. Môj prvý vzťah bol 8r.s ktorého mám syna, priateľ bol alkoholik takže tam som vedela ako to dopadne..Po ňom som mala krátkodobé vzťahy s mužmi ktorý boli taktiež rozvedeny môj terajší priateľ.Priaťel bol v predošlom manželstve 21 r., iniciátorom ich rozvodu bola jeho ex.. Priateľ má 2 deti a so mnou má dalsie a sme spolu 3 roky aj bývame spolu a na otázku o sobáši mi povedal že..
,, Načo keď aspoň bude o problém menej keď sa náhodou rozideme a že on sa znovu na silu brať nemieni "a mne to vadí pretože mám 33r a túžim už po takomto záväzku😐Ako ste vy na tom?
Svadba je vážny krok. Obaja ste sa sklamali. Ja ho vcelku chápem aj. Svadba ti nič z jeho strany nezaručí aj keby bola, ale áno má to niečo do seba. Je to taký prejav, že áno CHCEM...Chápem aj teba. Tým, že budeš tlačiť na neho nič nedosiahneš. Skús zmeniť nastavenie mysle. Nájdi teda aj ty výhody v tom,že nie si ešte za neho vydatá. A tá výhoda je aj u teba, že ak nebude dobrý, dá sa vymeniť...prípadne, že pokiaľ nie si vydatá, si ešte stále slobodná a voľná. Precíť túto pozíciu plnú výhod a mohlo by sa stať, že on začne naháňať teba. A to bude len vtedy ak budeš ako žena TOP. Teda pracuj na sebe, snaž sa o krásne harmonické prostredie pre vás. Upratuj hlavne - muži neznášajú neporiadok. Atď...tých videí na túto tému je milión. Jeho zmeniť nemôžeš, svoj postoj áno. Máš už s ním dieťa takže nejaké ultimáta pre kraviny by som neriešila.