Priateľ nemá peniaze na dovolenku a ja som sa tešila k moru. Rozhodla som sa ísť s kamarátkou a on mi vynadal
Ahojte baby, chcem sa spýtať na váš názor. Mám priateľa, sme spolu pár mesiacov. Nemá peniaze na letnú dovolenku, avšak ja chcem niekam ísť, makám celý rok a teším sa k moru... Povedala som mu, že idem s kamarátkou, keď teda on nemôže. Nato mi vynadal, že sa so mnou rozíde, ak pôjdem bez neho a vraj takto sa frajerka nespráva a že som zlý človek... Vážne si toto zaslúžim počúvať? Mám nejaký životný štandard, milujem cestovanie a nemyslím si, že ja som povinná doma pri ňom šúchať nohami...Ako by ste to riešili vy?
@zobaka Mne sa nejako podarila ta Malta za fajn cenu, ale pozerala som Mallorcu, Portugalsko, Grecko, Kanarske letenky - strasne drahe. Taliansko neviem, chodim tam dost casto, tak som chcela nieco ine. A v dnesnej dobe si par mesiacov vopred objednavat letenku je dost velke riziko
Ta lacná dovolenka na SK by ma náramne zaujímala. Práve dovolenkujeme v priemernom hoteli, v priemernej lokalite a polpenzia na týždeň za 2+1 (otca rodiny sme nechali doma) nás stojí 1450 evri... Bez dopravy, samozrejme. Za tu cenu dam v pohode aj Taliansko, Chorvátsko a s miernym doplatkom za letenku aj Španielsko. (nesťažujem sa, chcela som ísť na SK kvôli jazyku, len konštatujem)
@mirka414 no ved o tom hovorim.. ze ked su tie potreby dvoch ludi ine.. nehovorim ze sa to neda.. ale hovorim ze urcite to lepsie klape vtedy ked su na to dvaja.. ked zdielaju tie spolocne tuzby lebo cestovanie je o zazitkoch a tie ludi spajaju.. nie len to ci vedia sa doma postarat o dom a deti hmm
@alicka92 otazka je na zeny, tak dufam ze svojou odpovedou neurazim...
Bez ohladu na temu konfliktu, ci dovolenka alebo nieco ine, ak ti vynadal (uraza ta) a vyhraza sa ze rozide (vydieranie), tak si poloz tieto dve otazky:
1. Potrebujes byt urazana? Ak ano, mas toho spravneho partnera s ktorym budes dovtedy az pochopis ze uz nechces byt urazana a ponizovana.
2. Potrebujes byt vydierana? Ak ano, tak mas spravneho partnera a bud s nim kym nepochopis ze uz nechces byt vydierana.
Ak nie, tak si najdi partnera ktory si ta vazi a veri ti.

@mircalla veru nie, aj pridali palivove a neviem ake este hygienicke priplatky, dost sa vsetko vysplhalo hore, aj ked som pozerala samostatne ubytovania, napr. Bulharsko ma aj lacne cez booking, ale letenky uz zial na leto strasne ceny a v septembri uz nikto z nas nemoze ist