Priateľ neprispieva na domácnosť, má to celé zmysel?
Pekny dnik prajem. Ospravedlnujem sa ze rusim s tymto mozno zbytocnym forom ale chcela by som vedietbnazor nezainteresovanych mozno viac skusenych ludi nez som ja. Otazka sa cita mojho vztahu resp ci podla Vas ma este zmysel
Mam 28 rokov priatel ma 29. Sme spolu 4 roky. Zijeme u mna v mojom byte ktory som mala (samozrejme na hypoteku :D) uz predtym nez sme sa spoznali kedze on byval u starych rodicov predtym tak sa nastahoval ku mne a zacali sme zit spolu. Priatel nema velmi dobre platenu pracu taky priemer za 4 roky mi neprispieva na domacnost vsetko hradim sama s cim nemam problem kedze pracujem ako kozmeticka sama na seba zarobim viac ako on. Uz som uvazovala aj o dietati. On o dietati ani pocut ale ak by aj na to pristal bojim sa ako by sme to zvladli kedze taham to vacsinou ja on ma biedny plat nedokazal by sa postarat o nas a zas mojim rodicom nechcem visiet pocas materskej na krku . Vsetky moje kamaratky sa vydavaju u nas sa k nicomu neschyluje ja som za ten cas nedostala ani malichernost nieze este prsten . Hovori ze este mame na to cas. Inak sa ku mne sprava pekne uctivo nechodi na zalety ani do krcmy na pivo max obcas niekam s kamosmi ak sa da pomoze aj rodicom u nas na dome na chalupe je uplne kludnuckej povahy. V tejto dobe tazko najst chlapa co nie je neverny nechodi po nociach kade tade nepije nefajci ale predsa uz rok rozmyslam nadtym ze ho necham kedze mam pocit zebtam nie je velka perspektiva. Chcela by som vediet vas nezaujaty nazor kedze kamaratky na neho len kydaju stoja na mojej strane a mamina sa zdrziava komentara ze nechce zasahovat do tychto veci. Dakujem za odpovede a rady pekny den Sandra
Tebe ide len o peniaze?! Bože to je trapak! Veď ho živis ROKY!!!!! A omáčky ohladom kraja u chlapa neberiem. Nemate deti, nemáte záväzky. Nech ide makať na stavby, nech chodí na týždňovky niekam, nech ide na zber do zahraničia. Nestojis mu ani za najmenšiu obetu, aby ste sa mali lepšie. Čo je to mala mzda, koľko má chalan v čistom? On ti nedá ani euro. Úbožiak. A ešte z teba robí kravu, že si na prachy 😂 ja odpadnem.
Vieš čo, na tvojom mieste by som mu povedala, že má úplnú pravdu, že som tak na prachy, že má nebaví živiť prizivnika, a že na svoje prachy som vždy a odteraz si ich aj budem strážiť a užívať ja! Nevar, neper, nekupuj mu Nic! Totalny vyzierac, ktory neprispeje ani cent na jeho život.
Po tomto výstupe by som ho už poslala kade ľahšie. Nerozprávajte sa o Tom prvýkrát a furt sa nič nezmenilo. Máš na viac, podľa príspevkov si inteligentná rozumná žena, hľadaj si takého, sú ich mraky, váz samu seba, nechoď pod svoju hodnotu.
@uglybetty1234 Veď ale on maká...na svojom ,,božskom,, tele..
@eugeniuss podla vsetkeho si sikovna, sebestacna zenska, ktora sa vo svete nestrati, tak si najdi a podobne sikovneho chlapa. Nebud naivna a necakaj, ze sa po svadbe nieco zmeni, resp. on sa zmeni... No nezmeni, takze ho posli kade ľahšie. Na svadbu a dieta cas mas, este si mlada, nemusis sa teraz kvoli tomu drzat tohto partner! Drzim palce! A mysli hlavne na seba!
@mata1988 hahahah takto dobre som sa uz dlho nenasmiala :D
Boooze, takého sebeckého neschopaka kopni rýchlo do riti. Na čo stracas čas? Treba ti nájsť normálneho chlapa.
To je strasne a este 4 roky.
Určite nie. Treba vzdy nastavovať zrkadlo. Takže úplne rob to čo robí on. Rýchlo sa spamätá alebo zuteka.🙈🙉🙊
@eugeniuss prat sa nauci aj cvicena opica... hladas len vyhovorky
@eugeniuss on nechce dieta lebo by zabralo jeho terajsiu poziciu - obletovaneho vyzivovaneho so vsetkym servisom - jednak uz by si nemala terajsi prijem jednak by si uz nemala tolko casu.
Vztah vyzaduje komunikaciu ale to by si sa musela znizit na uroven 5 rocneho dietata. On presiel z babka hotelu k tebe do hotela. Nikdy nedospel v muza. Ani nepotrebuje ani nechce - To ozaj potrebujes?
A ano je nekonfliktny. Ved nema ziaden stres, zodpovednost. Keby mal vyfarbi sa uplne inak. Ved vidis uz len ked nanho zatlacis ze prska a to ste len v hypotetickej rovine ...
Skusali ste sa o tom aj zhovarat? Dohoda by mala znier jasne...ty platis byt a vsetko s tym spojene lebo je to tvoja nehnutelnost a logicky on by ti mal tou istou sumou prispiet na stravu benzin a pod. Proste vsetko pol na pol. On ako muz by mal byt stastny ze ma pri sebe financne nezavislu zenu ze nie je gro rozpoctu na nom. Dlhodobo ty na jeho neprispievanie doplacas...ved to co by ti on daval by si si mohla odkladat ako rezervu. Cudujem sa jemu toto neni sproste nechat sa zivit. Vies zhruba ake ma on prijmy a vydavky? V takychto veciach musi ist laska a cit bokom, je potrebne aby ste si sadli vy dvaja a otvorene sa o tom zhovarali lebo z lasky sa zatial nikto nenajedol. Chlapec je uz dost stary na to aby sa spamatal...ved ty nie si jeho porucnik a zakonny zastupca a zivitel s telesnymi pozitkami, si jeho partnerka a mali by ste ist do vsetkeho rovnym dielom. Samozrejme moze sa stat ze docasne je jeden z vas vyradeny zo zdravotnych alebo inych dovodov,vtedy to potiahne ten druhy no toto asi nebude tvoj pripad. Nepomoze nic ine len uprimny rozhovor. Ak dokazete spolu obaja komunikovat mate nadej, ak sa chlapec uvedomi...
Môj drahý keď začínal robiť. Tak zarobil 280 v čistom a z toho stovku platil za nájom izby a ešte dokázal mesačne z toho 100 eur ušetriť. To že tvoj malo zarába a nemôže prispievať sú len keci a výhovorky. Nemá záujem o teba, ale len o seba a bohužiaľ vzťah a rodina je o odriekania si, sebaobetovani. A to nielen konickov a extra výdavkov, ale aj casu. A to sa mu nechce.
@nevludna preco by ho mala zaujimat ona, ked ho jasne nezaujima a sama pise, ze na fitko a hokej peniaze ma. To su jeho priority a ona je jeho mama.
@kassandra25 nepoznas ich, nezovseobecnuj
@eugeniuss všetko tu už bolo povedané - keď nechápe že nie je tvoj syn ale partner, tak s ním strácaš čas.....tu nejde o to, že nemá prácu...ak by nemal prácu pár mesiacov, tak sa dá pochopiť že kým si niečo nájde, budeš financovať všetko ty....on prácu má a aj keby zarobil len 500 eur, aj tak má prispievať min.100,-eur a stále by mal 400eur vreckové.....on nie je tvoj syn aby si ho živila veď je to dospelý chlap....môj názor, pekne ho pobaľ a nech ide k mamičke....nie je schopný ani prispievať, nieto postarať sa o rodinu....o dieťati s ním ani neuvažuj strácaš s ním čas ...
Ahoj,, tebe intuitívne bliká kontrolka, určite to nepodceňuj. Ty ho vlastne živíš, dospelého chlapa, ako ti on môže byť oporou keď budete mať dieťa? Mne osobne by napríklad vôbec nevadilo že muž ide na pivo, občas s kamošmi, ale mala by som v ňom finančnú oporu teda hlavne na materskej. Tvoj dieťa ani nechce, lebo si uvedomuje že už OŇHO by nebolo postarané. Stotožňujem sa s ostatnými názormi, strácaš s ním len čas. Podľa písania si v pohode, inteligentná žena, a verím že aj pekná ☺️ takže zbaviť sa príživnika a nájsť poriadneho chlapa, je ich dosť ☺️
@eugeniuss zlatíčko, utekaj!
Nanešťastie som sa za podobného vydala...teda môj zarobí celkom dosť, ale vydelí mi "vreckové" na domácnosť a na malého (na dvojičky ktoré čakáme nedal ešte ani cent, ani jedny dupačky im nekúpil)...je to peklo, bola som sprostá, že som nepočúvala ľudí, ktorí mi radili aby som sa naňho vykašľala...😢
A že nemá milenky? By som si nebola taká istá...kam dáva výplatu potom? Môj si nechával pre seba viac ako daval mne a synovi a aj tak furt nemal peniaze...že som sa ja sprostá skôr nezamýšľala, kam tie prachy dáva....no jasné, že na flandry 😤😢
Ak chceš dieťa, isto sa nájde niekto kto ti ho spraví a ako šikovná kozmetička si isto zarobíš aj pri dieťati dosť aby si vás uživila. Lepšie sama ako s prizivnikom...s jedným dieťaťom máš šancu, ja s tromi som už v pasci 😢
Keby ze som bohata matrona tak si vydrzujem gigola so zlatym vtakom...
Ale som normálna zena a chcem rovnocenného partnera.bodka
Už začiatok dotazu poukazuje na absolútny nedostatok sebavedomia ( prepáčte že ruším s možno zbytočným fórom..) a preto si sa uspokojila s partnerom aspoň nejaký n ( v dnešnej dobe ťažko nájsť chlapa...atď)..hlavu hore, si schopná mlada žena, doma otvorený rozhovor a novo nastavene podmienky ale radšej Ti poviem máš na viac...si viac jeho matka než partnerka..
Mne by absolutne nevadilo, keby moj muz zarobil menej, ale vadilo by mi, keby som z tych penazi nevidela nic. Tak ako zijete vy, to snad ani mozne nie je. Vsak chalanisko ma vsetko zadarmo a este mu peniaze nestacia? O dietati by som neuvazovala ani z daleka. Ak ho este stale lubis, treba vazny rozhovor o financiach a nech place, kolko chce. Ak sa nic nezmeni, nech ide spat ku starym rodicom. Nie je to ziadna vypocitavost z tvojej strany, len normalne zdrave zmyslanie, ekonomicka gramostnosf
Myslím ze ta boli že napriek tomu ze všetko tahas sama ta nepožiadal ani o ruku a nechce dieťa, že ty by si tie prachy neriešila že ti nedáva. Áno je to svojim spôsobom prizivnik, drzgros ale odhliadnuc od toho nechce deti, kopla by som ho do riti, nestrácaj čas, roky ti idú... Nie je ani do koča ani do voza... Načo ti taky chlap?
@hettinka 👏👏👏krasne si to vystihla!
Tebe dieťa netreba,ty už jedno máš

@eugeniuss zaujimave ze muz, ktory sa tebou nechava vydrziavat ti vytkne ze ti ide o peniaze, to je paradox 🙂 On uz nevedel co ti ma povedat tak zacal utocit a teba obvinovat-inak typicke chovanie psychosov.