icon

Priateľ nerešpektuje, že nechcem byť nonstop s jeho rodinou.

30. nov 2019

Priatel ma vobec nerešpektuje!! Pisala som tu už raz kôli tomuto problemu, dala som na vaše rady, porozoravala som sa snim o tom rozpravali sme sa dlho vsstko som mu vysvetlila ale jeho "pochopenie" vydrzalo 2 dni aj to prehaňam. neustale sa hadame koli jeho rodine. Stale ma tam nuti chodit vie ze sa tam necitim dobre, som tehotna som nervozna mam migreny je mi nevolno proste nie musim ist aj na nositkach s odrezanou hlavou. Len preto aby on nemusel pocuvat jeho mamu ze ci som zas urazena ze som nedosla alebo co. Do riti ale 5 krat za tyzden sa stretavat s jeho rodinou t.j vacsinou 13 rocna sestra z ktorej mne ide puknut hlava...skace pomne chyta ma furt usta sa jej nezatvoria (teraz som podraždena proste nemam nic proti nej len potrebujem.svoj klud tiez)  potom mama pri ktorej ked odpadavam z toho ze mi je zle proste neskutocne cela som bleda cista mrtvola ved to poznate tehulky tak mi povie ze som hrozna ze ona toto nikdy nemala (to jej ale vzdy pomaham so vsetkym ked je co. Umyt riady vyv3sit pradlo varit ked mame spolocny obed len pritom skuviňam trošku a robim si pauzy) Takze automaticky ked jej nebolo zle tak nemoze byt ani mne, tatko je svetovy snim nemam ziadny problem a potom jeho brat na ktoreho som alergicka pretoze mi velmi ublizoval a robi to dalej ale nie az tak intenzivne.. black friday ..boli sme si pozriet vecičky stretli sme sa s jeho rodinkou zase samozrejme tak on sa odpratal s otcom niekam pozerat stavebniny a ja som ostala s mamou a s malou, pricom od rana som nedala nic do ust..nechal ma snimi a ja do 14 som bola hladna uz som sa klepala lebo cukor mi padol a oni furt po obchodoch (nie nemala som si kde co kupit a hovotila som im ze potrebujem nirco zjest) nic dokopy sme nenasli tak hovorim ze viete co my pojdeme s priatelom do jedneho nemenovaneho obchodu  pozriet a ona hned tak dojdite pre mna a pre malu.. my proste nemame pravo byť sami. Lebo uz je ohen na streche a uz som ja najhorsia ze ja ho taham od rodiny a separujeme sa co neni pravda lebo furt ho posielam SAMEHO nech ide.. Jeho brat mal narodeniny od rana od 10 sme tam isli pomahala som jej varit pomahala som tortu robit potom sa ona odpratala na terasu s vodkadžusom a ja som umyvala riady ktorych bolo nespočetne ok nehovorim nic ved ked mozem pomozem ale isli sme odtial o 10 vecer a ona sa urazila zase a vynadala priatelovi ze asi sa mu hnusi byt s rodinou ked stale uteka atd.to je dalsi z dovodov preco tam neznasam chodit lebo je jedno ci prideme na hodinu na 12 alebo aj na noc.. stale bude malo a furt sa urazi..Hovorim mu ze nikto iny toto nevyriesi iba on sam ked sa snou porozprava!niesme spolu tak dlho ze by sa mi rozviazal jazyk a dovolila by som si jej nieco povedat (zatial)  uz len pre pokoj v rodine. mna stoji strasne vela namahy vyhnut sa jednej navstevy v tyzdni zo 4-5.. teraz ma volal zas ze podme ja ze nejdem boli ma hlava pračku mam pustenu atd a zase okej tak idem sam ale zajtra musis ist somnou ze za malou... do boha naco mi vysvetlite,...alebo mama jeho mi vravi cela natesena o nemocnici privatnej v ktorej budem rodit ze ake super vyhody ze mozu prist po porode hned na izbu aj dvadsiati a nikto im nic nepovie.. toto ked som pocula.. kkt tak to je jedina vec po ktorej ja tuzim po porode..mat ich nasačkovanych v izbe.... ja mam rodinu daleko vidime sa iba cez videohovor a raz za rok pridu.. a aj ked som zila v tom istom.meste ako mama a zila som sama proste som prisla niekedy iba raz do dvoch tyzdnov. ja sa bojim ze sa nam rozpadne vztah kôli nim pretoze oni takyto neboli kym som nebola tehotna.. oni teraz maju potrebu byt stale s "mojim bruchom" lebo to neni omne.. a ked porodim tak na nejaky klud mozem zabudnut to este len budu hadky a nervy. To z 5 navstev bude rovno 24/7 Uz neviem co mu mam povedat aby to NAOZAJ pochopil on mi povie ze to chape ale na dalsi den ked ma vola zas a poviem ze nejdem tak sa zase pohadame ziadny problem vo vztahu nemame iba tento. To ma natom najviac mrzi ze to mohol byt dokonaly vztah keby sa toto nedialo.

Strana
z2
xjakubikovak
30. nov 2019

wow.. ved to je choré pre boha... asi musis byt razna- vysvetlit svokrivcom aj priateľovi ze prides raz za tyzden a hotovo, mas svoju vlastnú rodinu, domácnosť, nie byt u nich stále nasáčkovaná🙄 ked sa urazia tsk je to ich problém, sama vidis ze svokra sa urazí za hocičo, nič jej nieje dobré. Taktiež by som jej milo ale priamo vysvetlila ako si to želás po pôrode.

00ivi00
30. nov 2019

Joj tak toto ti vobec nezávidím.. Je vidiet ze mamička si synáčika dobre naučila, ale čudujem sa že aj tak sa ako chlap jednoducho nevzpiera.. Nemyslím si že sa s tým dá niečo robiť, keď chalan to sám nevidí.. A je aj smutná pravda že rodina dokáže zničiť vzťah 😔 musíš sa jednoducho zaťať a stáť si za svojim.. Neísť tam keď sa ti nechce.. Nech sa svokra urazí, veď ju to prejde..

sapetka
30. nov 2019

Iba tento? Podla mna je to dost podstatny problem. Nie ste spolu dlho na to aby si si nieco povedala jej jeho matke.. a akoze co jej chces povedat? 😊sle dost dho aby si si dala urobit dieta. Vies moze byt jedno aka je rodina ak partner/manzel stoji pri svojej partnerke/manzelke. Ale tvoj pripad to zjavne nie je a podla toho co pises to ani nie je na dobre ceste

danicaz
30. nov 2019

Odsťahuj sa na 2 týždne k mame,a v prvom telefonáte to vysvelti mladému pánovi - buď sa zmení jeho postoj,alebo ostávaš . Uvidíš tú zmenu. Ak sa nezmení po tomto,tak už nikdy, a dlho spolu nebudete. Je to môj názor,podľa tvojho napísaného,tak to tak nemusí byť. Držím palce ;)

autor
30. nov 2019

@sapetka tak myslim si ze to uz je kazdeho osobna vec kedy a skym si spravi dieťa. Myslim si že su aj horšie pripady ked zeny otehotneli na zachode na diskoteke ako to ze este sme v stadiu kedy mam nejaku uctu knej a nehodi sa to jednoducho. A snad mi nechces povedat ze som mala ist radsej na potrat iba koli tomu ze spolu este niesme dlho 😊 babatko nas prekvapilo takze tak.

janinah
30. nov 2019

Ako ťa núti?pištol pri hlave?...zavolaj slušne jeho mame,že nedôjdeš,lebo ti je zle....lebo máš inú prácu....lebo máš stretnutie s niekym ....nedôjdete obaja,lebo idete do kina.....a semtam aj pôjdete...raz obaja,raz on sám....už to je výhra,že bývate spolu a mimo nich....nechci všetko odrazu,aj on aj oni sa musia vysporiadať so situáciou,že je tam zrazu tehotná žena,ktorá patrí do rodiny,nedošlo im,že oni sú ti cudzí,že si potrebuješ zvyknúť....zlatá stredná cesta

nikpa
30. nov 2019

Nechcem ta strašiť ale vieš co bude keď sa vám narodí bábätko?! To budú u vás nonstop alebo budú chcieť aby ste tam ešte viac chodili, nehovoriac o tom, že si bude svokra s malým robiť akoby bol jej lebo veď syn sa jej zastane keď sa ti aj nieco nebude páčiť. A ty si toto predtým nevidela? Ja by som s takým chlapom nezostala, no teraz už ked čakáte bábo tak jedine si zvyknúť alebo si proste postaviť hlavu, dupnut si a zvyknú si oni.

alchemilkazltozelena
30. nov 2019

Ty k nej uctu mas, ale ona k tebe ocividne nie 🤷‍♀️ priklanam sa k nazoru @danicaz

medulienka81
30. nov 2019

Jediný kto to dá do normálu je tvoj muž. On musí ale chcieť. Si žena .. vybal na neho svoje ženské trošku taktické zbrane a usmerni ho. Potom už keď bude svokra múdra a urážať sa.. uprace ju vlastný syn.

brita7777
30. nov 2019

Proste nechod a hotovo. Mysli na seba a zariad sa podla seba!!! Uz si mu to povedala a nie raz. Si slobodny clovek. To ze ste spolu neznamena, ze musis neustale vidat jeho rodicov. Mna by asi ...
Stanov si hranice musis byt dosledna a stat si za svojim. Inak tam budu ozaj nasackovani kazdy den ked bude male..
Ach to je tak...pred svadbou aj pred babom je idealne poznat min rodicov zenicha dobre, potom sa ti aj ozrejmi, co asi on bude zac.
Bohuzial je to ta, len laska slepa vies ako. 🙂

dskjhfdlkdjhl
30. nov 2019

ja teda neviem, ale co robite, ze mate tolko casu chodit po navstevach a co robia jeho rodicia, ked chcu mat neustale navstevy? To ste vsetci nezamestnani?
Mne keby povedali, ze mam 5-krat do tyzdna ist niekde na navstevu, tak by som sa usmiala a povedala, ze ano-ked budem na dochodku. A viac by som o tom nedebatila. Ak sa svokra urazi, tak sa urazi, bude urazena.

autor
30. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl ano sme vsetci nezamestnani

ukulela
30. nov 2019

pred par dnami si to tu mala uz v teme, ze? podla mna je to o tom, ze ina krajuna, ina mentalita. skratka su tam na taketo spoluzitie zvyknuti.skus to otocot. zavolaj mladu ku vam, nech ti s niecim pomoze napr.

autor
30. nov 2019

@ukulela asi pred dvoma tyzdnami tusim hej som.sa snazila.za ten cas to dat do normalu ale nevyslo 😁

sapetka
30. nov 2019

Skus si este raz precitat co som napisala mozno pochopis. 😊

danicaz
30. nov 2019

To vysvetľuje aj správanie svokry 🙂)

nefertiti5843
30. nov 2019

Typické dedinské sliepky....ako prepáč, ale to fakt? Ako písala @janinah ... Drží ti niekto zbraň pri hlave? Nerob, čo nechceš....neprispôsobuj sa....a hlavne nebuď precitlivelá a vzťahovačná na jeho matku, lebo sa ti to vypomstí....stojí pri nej, nie pri tebe a to je zlý začiatok :( A ešte maličkosť.....po pôrode tam nikoho nechceš, tak otvor ústa konečne...čo máš 13 rokov? lebo tak sa chováš....mne je fakt nevoľno, keď čítam niektoré príspevky...Scenár ako z roku pána a fuchtľa, čo chcela dieťa a rýchlo svadbu, lebo čo povedia susedia...že je nebodaj stará dievka?

nefertiti5843
30. nov 2019

Môj ty bože .....a ešte všetci nezamestnaní.....hlavne, že súložite :( A nech sa stará štát :(

oli18
30. nov 2019

@nefertiti5843 😂😂😂

oli18
30. nov 2019

Ty si v arabskom štáte?

ysseba
30. nov 2019

Ale no... Nie je to až také zlé. Stále si hovor, že "nie je tak zle aby nemohlo byť ešte horšie". A ešte horšie bude po pôrode, takže teraz si ešte užívaj 😀 Išla som ti ešte napísať, že keď Ti chudinke býva tak príšerne zle, tak sa daj na PN a máš po probléme - budeš mať vychádzky a nebudeš musieť chodiť na návštevy. Ale Ty si nezamestnaná. Všetci ste nezamestnaní, dokonca 😀 No zbohom rodina 👎
@nefertiti5843 Asi tak... Vidíš? A na "takýchto" my ostatní robíme 😨

deti95060810
30. nov 2019

ja by som si ľahla a nech ma odnesú aj s posteľou...Nešla by som ani za celý svet...koniec... bodka....

nefertiti5843
30. nov 2019

@ysseba Veď to.....robím 14 a 15 hodinovky, aby nezamestnaná a tehotná "kráska" dostala príspevok, lebo robota jej smrdí, hlavne, že čaká bábo s debilným chlapom :( Mne sa chce normálne zvracať....lebo hentá v živote ani slamku nepreložila a ja makám 35 rokov a ešte čítam tieto drísty :(

oli18
30. nov 2019

@ysseba podľa mňa ona nežije na Slovensku, u nás sa denne rodiny nenavštevujú. Ani do pôrodnice nepríde 20 ľudí na návštevu rodičky. Píše, že jej rodina je ďaleko. Možno nám napíše, kde žije. Ale má to ťažké.

nefertiti5843
30. nov 2019

@oli18 Nemá....má to také, ako si ho vytvorila.....a nežije ďaleko....a hold, farbu neprizná :(

oli18
30. nov 2019

@nefertiti5843 žije na Slovensku? Píšeš, ako by si ju poznala.

nefertiti5843
30. nov 2019

@ukulela A ty ju poznáš? Ja nie, ale keď si na krk zavesila muslima, tak nech znáša následky.....a odchádzam z tejto diskusie, lebo čo niektoré ženy dávajú za "srajdy" ....to s prepáčením, je na blití :(

oli18
30. nov 2019

@nefertiti5843 Ja ju nepoznám, len dedukujem, že žije v moslimskom svete. Asi nemá odvahu sa k tomu priznať. Mne to je nakoniec jedno😉

nefertiti5843
30. nov 2019

@oli18 Mne tiež.....odpoveď je vyššie :(

amelie2017
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2