icon

Priateľ nie je rozvedený

oliverko2015
30. máj 2021

ahojte všetci pozrebujem radu mam priatela ktorý nieje rozvedeny lebo stiahol rozvod ma deti kvoli tomu chcem sa opytaf cakali by ste ho povedal sl mi ze sa s nou rozvedie lebk ma miluje ale stale nic dokonca zacal pit lebo s nou nevie vydržať ale problém je v tom ze mi zacal ublizovat vždy keď sa opije vykrikuje mi rozne veci a ziarli neviem co si mam mysliet man mu dat sancu alebo raxsej odist z takeho vzťahu myslim si ze sa nerozvedie

Strana
z2
monkasponka
30. máj 2021

@oliverko2015 a ty naozaj chceš ženateho?

taskataska
Odpoveď bola odstránená
darinkaninka
30. máj 2021

@oliverko2015 Mýliš sa. On nezačal piť a vykrikovať, lebo s manželkou nevie vydržať, ale začal ukazovať svoju skutočnú povahu. Utekaj! A k tomu, že chodíš so ženatým sa radšej nejdem vyjadrovať.

simsalabim
30. máj 2021

@oliverko2015 Zenaty ozran a podvodnik v jednej osobe je naozaj terno.

pribinak
30. máj 2021

Dievča zlate! Chyt sa zdravého rozumu. Ožran, klamár a nič viac.
Nájdi si normálneho chlapa.

tenerifka
30. máj 2021

@oliverko2015 on podal ziadost o rozvod a potom ju stiahol, lebo ma deti? A ked tu ziadost podaval, tak tie deti nemal? Ony sa len tak zrazu objavili?
No aby si bola v obraze, ten tvoj samec roka pravdepodobne potreboval pichnut inde, kedze manzelka mu nedala, kedze pravdepodobne na ñu kaslal a nepodielal sa na chode domacnosti, ona urcite padala na hubu. No a ked teraz zistil, ze by to bolo z kaluze do blata, ze by musel platit vyzivne, tak nevie, co so sebou, tak sa z toho vykruca tym, ze chlasce. Naco by ti bol taky chuj?

viestta
Odpoveď bola odstránená
tenerifka
30. máj 2021

@viestta mozno tu na bazare😂

monka105
30. máj 2021

Prosím ťa dievča, maj trochu sebaúcty a rozíď sa s ním.

sandrika1986
Autor odpoveď zmazal
sandrika1986
30. máj 2021

Nepokaz si zivot...radsej daj ruky od neho prec, lebo neskor budes velmi lutovat...zasluzis si isto lepsieho muza..ako je on...

erickatt
30. máj 2021

@oliverko2015 skus si to precitat a odpovedz si....

oliverko2015
autor
30. máj 2021
oliverko2015
autor
30. máj 2021

@monkasponka nie nechcem zenateho slubil mi ze sa rozvedie ale cakat nebudem

oliverko2015
autor
30. máj 2021

@oliverko2015 dakujem baby viem ze by ste si nezacali so zenatym ale boli sme kamarati a po case sa zaľúbili neodcudzujte ma slubil mi ze sa rozvedie a ja mu rodinu nenicim uz ju ma davno znicenu kedze jeho zena sa len kurvila a potom sme savzoznamili mi chceli sme zacat novy zivot dokonca aj deti si ma oblubili alw nakonuec to stiahol presne kvoli vyzivnemu kaslem na neho mate pravdu vsetci budem len nešťastná

sasa1310
30. máj 2021

@oliverko2015 aj ja ti slubujem, že sa rozvedie

leuchtturm
30. máj 2021

dokonca zacal pit lebo s nou nevie vydržať ale problém je v tom ze mi zacal ublizovat

ty si masochista ci co? Naozaj veris, ze chlasce, lebo ona sa sprava asocialne? To si mu vazne uverila?

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
sasa1310
30. máj 2021

@cocolino234 a chudáčikovi sa žena kurvila. To iste

gabriellka
30. máj 2021

@tenerifka nefunguje síce ako ma ale šikovná maminka opraví 😂😂

bodka70
30. máj 2021

bože dievča, keby naivita nadnášala, lietaš ako holubička. Že pije kvôli žene? To je jednak tak priehliadná výhovorka, že aj môj malý syn by sa jej smial a jednak to ho akože ospravedlňuje? Keby všetci ľudia, čo sa im v živote vyskytne nejaký problém, začali piť, tak sme všetci alkoholici. Pije, lebo je debil a šmakuje mu.
Zdvihni si hlavne sebavedomie, pozbieraj zvyšky sebaúcty a rozumu a kopni ho do zadku.

maximilie
30. máj 2021

Prečo jej radite aby dala ruky prec? Podla mna si ho práveže zaslúži!!! a jeho žene prajem z celého srdca aby sa zbavila takého debila a zacala novy život s niekym oveľa lepsim.

sense
30. máj 2021

Keby ta miloval tak by bol už dávno rozvedený alebo papiere na súde a nie ze ti ešte aj ubližuje...

nikyball
30. máj 2021

🤣🤣🤣 ženatý, pije, rozmýšľa ako vybabrat s výživným na vlastné deti, on je ten čo to ťahá s dvomi naraz, ale zároveň žiarli 🤣. No ideál. Ale pri tebe sa určite zmení neboj, keď nie po prvom dieťati tak po štvrtom 🤣🤣🤣 zmení sa jedine k horšiemu

elizabet173
30. máj 2021

@viestta sú asi v akcii 😅

elizabet173
30. máj 2021

@oliverko2015 máš málo problémov v živote? Potrebuješ takéhoto debila, o ktorého by ostatné ženy ani bicykel neopreli? Je posledný na svete? Bez chlapa život bolí alebo čo?

77daniela77
30. máj 2021

Preco si zacinas so zenatym?Je malo slobodnych?Co on rozprava nemusi byt pravda,mozno si nechce rozbit rodinu,ma pravdu.

pribinak
30. máj 2021

@oliverko2015 vieš koľko trvá rozvod? Aj vyše roka. Takze ti len tlačil kaleráby do hlávy

oliverko2015
autor
30. máj 2021

@pribinak ja viem dalujem je to tak

antoniatonka
30. máj 2021

tak tu plati to stare, rovny rovneho si hlada 🙂 kolky profil to uz mame zalozeny?

Strana
z2