icon

Priateľ odmieta pracovať

nattallia
6. jan 2018

Zdravim , chcela som sa len tak vyrospravat kedze mam problem so svojou matkou ktora neakceptuje to ze moj priatel nepracuje . Zaraba na bitcoine a preto proste pracovat nechce , ma byt v ktorom byva a jeden ma v prenajme ale podla matky je to hochstapler a zlodej a nezarobil podstivo . A su koli tomu v rodinne problemy lebo proste hrozi ze ma skorej necha ako by mal zacat pracovat neviem co mam robit .

bmuller
14. jan 2018

@michal3691 to len na margo, co si napisal o tomto fore ty "Dnes o 13:36"... 😉
lebo tvoja poznamka neznela ako nejaka dobre mienena reflexia, ale ako znak... no, radsej teda 🤐 😝

michal3691
14. jan 2018

@ebi88 ale to je jej problem ona vedela ze som chuj len zeny maju naivnu predstavu ze sa chlap zmeni 🙂 a sex chce kazdy , zajace , psy , normalny muzi. nenormalny muzi , normalne zeny , nenormalne zeny 🙂

ebi88
14. jan 2018

@michal3691 tak si zaplat za neho. A jej problem, no neviem ci si jej na rovinu a dokladne rozpovedal o svojej zivotnej filozofii a ze sa neplanujes menit... skor si myslim, ze nie.

michal3691
14. jan 2018

@ebi88 ak by nebola ina moznost zaplatim ale stale je lacnejsie riesenie ist na disku alebo pokec 🙂 ja za to nemozem ze potom so mnou chcu chodit aj ked im poviem ze som vul , neuznavam systemoveho hodnoty , a nechcem deti 🙂 ale zrejme si myslia ze ked mam vysku dobru pracu tak musim byt " normalny " omyl 🙂

ebi88
14. jan 2018

@michal3691 no tak to mas potom pravdu, ze su blbe, budu to pravda nezrele zeny na tvojej urovni, ktore zlaka “zly” chlapec, ale zjavne im to casom dojde, resp. Casom dozru, ked sa s tebou rozchadzaju, len skoda toho casu; ale aspon si zatrtkas..

montemotherone
14. jan 2018

@michal3691 ty máš koľko rokov? Lebo pôsobíš strašne nezrelo... Normálne, veľké decko... Prepáč za úprimnosť. Ale ty si mal fakt priateľku? Čo ste spolu robili? Hrali sa na X boxe? Môj milý, ty nič nevyvážiš. Určite nie TU a TERAZ. Možno príde v tvojom živote niečo, čo ti riadne je.ne po papuli, a pochopíš o čom to celé je. Zatiaľ si úplne mimo 😉 .... Že "systémové hodnoty"... panebože, Ty to vidíš.... Sa rehocem do noci... 😀
Dobrú, priatelia

suzie.h
14. jan 2018

@ebi88 neboj, aj na to pride - teraz, ked ma +- 30, mozno v pohode nabalacha nejake naivne dvadsiatky, ktore pri prvom konflikte zaujmov vymeni za iny model... ale velmi pochybujem, ze nejaku ohuri starnuci patdesiatnik, ktoreho zivotnym cielom je kecat na kofole s rovnako zmyslajucimi sebestrednymi prerastenymi deckami...

ebi88
15. jan 2018

@suzie.h ano tak nejak si to predstavujem. Ale preco sa sem potom prihlasuje obhajovat sa ked sa s nim frajerka chce rozist..? ( tak to myslim pisali; ze sa sem dostal)

michal3691
15. jan 2018

@ebi88 no ono je to o tom ze na to idu uplne zle " nastastie" idu na to cez zabavu lebo zodpovedny vztah chlapi nechcu pride im to jak robota nie ako relax a oni kedze sa desia samoty tak sa bavia a potom ked to ako tak funguje chcu byvat brat sa a mnozit sa a to od 16 az po 30 dokoca aj 35ky su take len tie ja neriesim ale kamosi maju tak viem . Ale ako vravis mne je fajn .
@montemotherone neuveritelne mal a ne jednu a chodili vonka cumeli na filmy sem tam sme sa spraskali co asi by sme robit mali ? No ako tak citam vztah je vlastne vychcane riesenie ako nebyt sam v 50tke nic ine .
@suzie.h v partii mame kamosa co ma 48 a pohode poriesi aj 20tku cize v tom problem nevidim ono svet nieje modry konik a "normalne zeny " je kopec takych co su ties velke deti stale mam susedu co ma 36 a chodi na disky stale a uziva si furt to nieje o tom ze zrazu nebude ziadna lebo bude .v dnesnej dobe sa proste ludia bavia . A ak ochoriem a budem na stare kolena v prdeli aj tak nemam garanciu ze mi niekto pomoze ale aspon teraz kym mi je fajn sa bavim . Prezil som si dost mal som tazku perikartitidu z anginy , sepsa proste cele zle bolesti a tak a nechcel som blizkych chcel som umriet cize asi tak nejak to bude aj na stare kolena .

mircalla
15. jan 2018

@michal3691 Ty tak strasne trepes.....Neviem kolko mas rokov, ale tento posledny prispvok bol tak na urovni 14. Predtym si napisal obcas aj nieco, co davalo zmysel, ale toto bolo zleeee

dai
15. jan 2018

@michal3691 uplne suhlasim s mircallou🙂 fakt ides teraz tymi poslednymi prispevkami do levelu suteren ak nie nizsie... na to co teraz pises sa uz ani neda reagovat ak clovek cgce prezit zivot aspon trosku pekne a zmysluplne... neverim ti ani zamak ze si k tym svojim pipkam nikdy nic necitil, ziaden clovek v tvojom zivote nic v tebe nepohol... ak to tak naozaj je - lebo to vyplyva z tvojich prispevkov tak si hednoducho len citova troska, dusevny psychopat - a ano, verim ze aj taky su😉 ale predpokladam ze vacsina takto zit nechce... je super ze tebe to takto vyhovuje a tam by sme hadam mohli aj skoncit😉 co myslis?

suzie.h
15. jan 2018

@michal3691 jej no nehovor, ze existuje svet mimo kona, to fakt? A ludia sa bavia??? Moj zivot skoncil svadbou, no a s deckom - uuuuplny zhas!!! Zavidim ti tvoju slobodu a nekonecne moznosti, dobre si to vymyslel! Takto nejako si predstavujes nase reakcie? 😂 zi si ako chces, ale proste pochop, ze pre niekoho zabava nerovna sa spraskat sa a chodit na diskoteky, ze ich sloboda spociva v niecom inom

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
tinaa64
15. jan 2018

@zajkula62 ale ved ho nechaj..si predstav ze teke nieco by sa malo dalej rozmnozovat...radsej nech je sam ako leby mal zanechat po sebe potomstvo kt.by pravdepodobne slo v jeho slapajach

angel987
15. jan 2018

prosím, čo je to ten bitcoin? :D

michal3691
15. jan 2018

@mircalla 14 ne 14 mne fajn zatial
@dai suteren ale zase v porovnani so standardnym pristupom k zivotu. Ja mam zmysel v tom co robim to ma bavi . A asi som emocna troska ale eliminoval som strach , strach ci nejaku poriesim , strach ci so mnou ostane ked uz bude poriesena , strach ci sa o mna postara , strach ci budeme mat zdrave deti , strach ci to budu dobre deti . Eliminoval som ocakavania od zivota . A tym padom niesom v strese a frustracii s nesplnenych ocakavani hold spolocnost to neuznava . Viem ze to je nepochopitelne ale ja som fakt spokojny .

michal3691
15. jan 2018

@dai proste vecsina ludi nezije v pritomnosti riesia chyby minulosti planuju buducnost a pritomnost im unika taky masochisti co by mohlo byt keby vtedy sa urobilo to a to a co treba robit aby to a to bolo tak alebo hentak ono to nevyjde a zas frustracia s nesplnenych ocakavani takto zit nechcem

tinaa64
15. jan 2018

Inac by ma zaujimalo co taky clovek ako je michal robi na na fore modreho konika,kde su matky pripadne oteckovia...😂😂rodinu nechce zeny ma len na jedno deti au pre neho zatazou...co tu vlastne robi??.?

zajkula62
Autor odpoveď zmazal
suzie.h
15. jan 2018

@tinaa64 podla vlastnych slov sa bavi... to, ze vlastne on sluzi na zabavu, mu trosku unika 😂 mne ho vlastne zacina byt aj trosku luto, asi nikdy nezazil, ake je to skutocne milovat a byt milovany, ze to vobec, ale vobec nie je o strachu.. ale budis, ak ma predstavy ake ma, to musi byt fakt zakomplexovany, citovo vyprahnuty jedinec... len proste neverim, ze skutocne netuzi po tom, byt milovany.

dai
15. jan 2018

@michal3691 ale tym ze eliminujes strach nezijes pritomnost... to ze nemas ocakavania predsa neznamena ze veci davaju zmysel🙂 vies, ja sa tiez odmietam bat - ale uplne z inych dovodov ako ty - ja jednoducho viem ze strach okrem akutnych situacii v nicom nikomu nikdy nepomohol... ak steach tak pozitivny - aby ma pohol k akcii...
To ze vela ludi nezijr v pritomnosti - tazko povedat - ty zijes? Co vlastne teda prezivas ked odmietas cokolvek co ide trosku pod kozu, co vyvolava realne pocity ? Fakt ta ta povrchnost tvojho zivota tak bavi? To je ta pritomnost? Ja som ti to uz pisala ze ja by som sa rovno dala zakopat keby moja pritomnost mala vyzerat akk tvoja... ozrat sa, vyspat sa s prvym co chce, pocuvat staznosti znamych, prezrat sa a hnit pred tv... toto je zivot?🙂 to by mi malo dat pocit ze zijem? Ale ako pisem - ak to tebe ten pocit dava tak fajn... mne by ti dalo akurat pocit zbytocnosti a netrvalo by dlho pokial by ma asi nejaka poriadna depresia nechytila... a vobec to nesuvisi so systemom, dobou ci ocakavaniami spolocnosti... len s mojou osobnostou a tym aky zivot som si vybrala ze chcem zit - ja za seba som si vybrala emocie - silne... vela lubit, aj plakat ked treba, smutit ked bude smutno a tesit sa z malickosti sveta ktory lubim - tam patri partner, aj deti ked pridu, rodina, ludia okolo mna - ja napr. Potrebujem aby sa ma veci dotykali - len tak mam pocit ze mi zivot nepreteka medzi prsty...

dai
15. jan 2018

@zajkula62 ale nie... vobec nie je obraz dnesnej doby😉 ja som tiez este 30tnicka a zdaleka takto nezijem... a vidim vela aj mladsich ludi ktori sa vedia zapalit pre vec, zabojovat lepsie ako stari😉 michal tu len troslu chodi provokovat😉

mircalla
15. jan 2018

@michal3691 Suteren aj v porovnani s nestandardnym pristupom. Poznam dost ludi s tymto pristupom, sama sa s mnohymi vecami dokonca stotoznujem, Co sa vztahov tyka povazujem sa dost pragmatickeho cynika. Cenim si nezavisle myslienky, ak maju daku hlbku. Ale toto co pises je zumpa ako taka

michal3691
15. jan 2018

@dai no fakt ma to bavi mam kopec zalub ktore ale niesu zavysle od 3 osob a ich vlastnych narokov . A hej je mi fajn prave tym ze som eliminoval emocie zo svojho zivota , a presne toto neriesim ci som potrebny alebo zbytocny , ja si zijem sam pre seba nie pre inych cize tieto pocity ani nemam . A sak to je v poriadku vela ludi zije v takych emocionalnych sinusoidach a ja im to neberiem je to fajn ale jak tak pocuvam su viac nespokojny ako spokojny aj by to chceli inak ale nemaju silu volu a podobne .ja to mam prave naopak cim vecsia emocionalna plochost tym viac casu na kamosov , prirodu , auta , motorky , elektrotechniku . Vtedy zijem u mna je zaoberanie sa emociami take nasieracie , neurobil si to a hento lebo sa to ma , lebo to iny ocakavaju a podobne . Ale mojim poslanim nieje robit co chcu iny ale co chcem ja sam . V rodine ale tato moznost nieje . Respektive ja sa s tym nestotoznujem nebavilo by ma to bral by som to ako zataz .nebol by som spokojny bral by som to tak a uz v hajzli uz je to o tom co sa ma a nie co chcem .

obsadenemeno
15. jan 2018

@dai ono takych "zbytocnych" ludi je na svete vela....len prezivaju....... 😒

michal3691
15. jan 2018

@dai samozrejme je to sebecke ale ja niesom toho schopny tak aby som bol spokojny .to sa tak asi clovek musi narodit ze je svojim sposobom samaritan a tesi ho to . Je to nesmierna obeta byt otcom ,"dobrym" alebo matkou a fakt sa s toho tesit

dai
15. jan 2018

@michal3691 mozno keby tym otcom si tak pochopis ze vsetko je len vec vyberu - chcem byt obet? 🙂 ja nie som obet napr. - nikdy som sa tak nevnimala, nepodriadujem svoj zivot mojim detom - len ich milujem a robim co ma naplna, jasne ze niekedy aj co potrebuju - ale napr. Nehram s nimi clovece lebo mna to nebavi - ja sa kvoli nim neobetujem😉 ale zase rada s nimi idem korculovat, plavat , spoznavat svet - lebo to milujem... a tym ze to nerobim len sama pre seba ale s ludmi ktorych milujem su moje zazitky omnoho intenzivnejsie, spomienky farbistvejsie, viac srandy... opat - su tu take kde tiez citam ako sa obetovali pre deti ci rodinu - ale to nie je pravidlo ci ocakavanie spolocnosti, len volba daneho jedinca - pre mna nech je obet - jeho vec... ja urcite takeho cloveka obdivovst zato nebudem - skor mi ho je luto ze zo svojej situacie nespravil maximum co mohol - pozitivne maximum - a to iste citim aj pri tebe zial - ty si si zvolil emocionalnu plochost a mas pocit ze vdaka tomu zijes, ci mas viac casu na zabavu... Taketo postoje vacsinou vyplynu z velkej bolesti/ublizenia v mladsom veku - pises ze sa nicoho nebojis... len ty sa vlastne strasne bojis toho zeby ta opat niekto mohol zranit...
Nic michal - drzim palce, hlavne nech si spokojny...

anketkarka
15. jan 2018

@michal3691 aj napriek tomu, ze som tuctova mamina, velmi uznavam ako si sa rozhodol zo svojim postojom zit. Lebo podla mna vela muzov ma takyto postoj a napriek tomu podlahne tlaku okolia a tomu co je bezne a zalozia si rodinu. A potom len vsetci tym trpia. Keby viac takto uvedomelych chlapov bolo a boli tak stastny vo svojom zivote, tak by menej rodin trpelo. Vsetci by boli stastnejsi. Drzim palce, nech su radsej chlapi takto pekne uprimny sami k sebe a nesnazia sa zapadnut do toho co je v nasej spolocnosti brane ako normalne.

mircalla
15. jan 2018

@anketkarka Ja si myslim, ze muzi si zakladali rodinu pod tlakom tak 50-100 rokov dozadu. V dnesnej dobre kopec parov zije na divoko a su spokojni, neverim tomu, ze v dnesnej dobe si niekto zalozi rodinu, pretoze podlahol tlaku okolia, to je dobre hlupost, takze sa uz davno nezije. Ked si ju zalozit nechce, tak ho nik nutit nebude

michal3691
15. jan 2018

@mircalla a vies kolko takych je ? Mama povedala oco povedal co povedia rodine , musia sa hambit ,posmesky so strany kolegov spoluziakov ,susedov a podobne nie kazdy to zvlada a aby to nepocuvali sa ozenia a maju sa este horsie ale aspon do nich nik nehusti kraviny chapes