Priateľ odmieta pracovať
Zdravim , chcela som sa len tak vyrospravat kedze mam problem so svojou matkou ktora neakceptuje to ze moj priatel nepracuje . Zaraba na bitcoine a preto proste pracovat nechce , ma byt v ktorom byva a jeden ma v prenajme ale podla matky je to hochstapler a zlodej a nezarobil podstivo . A su koli tomu v rodinne problemy lebo proste hrozi ze ma skorej necha ako by mal zacat pracovat neviem co mam robit .
@michal3691 no, dokedy
@mircalla pretoze mojej byvalej odporucili si prist pre radu sem a vsetky tu zacali tazko hejtovat tak som sa tu registroval aby som kus vyvazil rovnicu
@michal3691 musis mat fakt velmi nizke sebavedomie clovece.
@natalka13 na zaklade coho si na tuto prevratnu myslienku prisla ?
Trochu sa zastanem @michal3691 - nesuhlasit s jeho nazormi moze kazdy, to je jasne, tak ako on nesuhlasi s inymi. Ale mne tiez nepride, ze sa hada a musi mat silou mocou pravdu, kazdy tu kruti hlavou, ze nechape, ako tak dakto moze zit a podobne, on odpoveda a uz je to zle, ze to vobec urobil 😃 Tiez nezijem ako on, telka ani hry ma nebavia, ale zasa ma pravo si vybrat sposob zivota, rovnako ako kazdy iny, nechapem, preco ho teraz musi vacsina silou mocou zhadzovat a urazat, ze nikto ho nebude nikdy chciet, neni normalny, nic nedokaze, nema mat deti (okej, nechce ich, ale to je druha vec, ka si to na zaklade prispevkov mozem mysliet o mnohych tu prispievatelkach, ale v zivote by som takto nedokazala niekoho ponizit), zeby povzbudiva sila kolektivu, ejkejej zakladna skola znova? Nepacilo by sa mi to, nech by sa to tykalo hocikoho, nikto nema na to proste pravo. Zi a nechaj zit.
@dorottka súhlasím 🙂 a myslím, že si aj niekoho nájde, kto mu bude vyhovovať 🙂 ludia su vselijakí a každý može nájst čo mu pasuje. Ked nájdu partnerov swingeri, sado-maso čudáci a podobne, prečo by nenašiel on. Je aj kopu žien bez ambícií, čo by najradšej doma sedeli. A možno keď príde tá pravá, zmení aj názor na rodinu 🙂 lepšie, že na rovinu povie, čo hlada, ako a hrať na chrumkavého a potom robiť opičky a brzdiť ženu, ktorej také niečo nevyhovuje. Rovno povedal, čo očakáva a čo ponúka a určite raz najde takú, ktorá bude chcieť akurát to.
zelene stovky :D:D:D:D takze nie mlady clovek, ale zatrpknuty psychopat
@dai nerobim z neho obet ani nahodou, len fakt neznasam tento efekt tu na fore, ze sa silou mocou musi najst nejaky underdog, do ktoreho si potom zenske, ktore inak nemaju, co poradit alebo prispiet, ale zastavia sa, aby si kopli alebo lubovolne ponizili bez hocicoho konstruktivneho a urcite sa citia potom skvelo 🙂 Nie je to len tento thread, ale skoro v kazdom, ved si si to urcite tiez vsimla, proste uz som mala potrebu sa vyjadrit. Ty si tu jedna z mala, ktora dokaze to agree to disagree, a to normalnym sposobom. Viem, ze jemu to je jedno, on bol pouzity ako priklad - to bolo skor na ine "hrdinky", ale neverim, ze sa spoznaju.
@michal3691 deti sú najkrajší zmysel života, keď stretneš tu pravú a dá ti dieťa, pochopíš, čo teraz nechápeš..... Je to najväčšia láska akú dokáže človek cítiť......
@celasapremenim hahaha no ano neuveris ale 100 eurovky su zelene 🙂 ked by si ich volakedy zarobila vedela by si to hahahahahaha
@mlil77 ked vravis tak su , pre teba 🙂
@michal3691 A vyvazil si?🙂
Kazdopadne vsetko sa meni a vyvija, Co ti vyhovuje teraz, nemusi za 10 rokov. Tiez som kedysi chcela cestovat po svete a na deti som dlho nemala pomyslenie - dokonca tak, ze v ziadnom pripade. A drzalo ma to dost dlho
@mircalla samozrejme ze vyvazil 🙂 No sak samozrejme to co ma bavi teraz nemusi za 10 rokov a to co nebavi teraz ma moze zacat , tu alternativu zohladnujem nebudem sa mlatit do hrude ze parchanti nikdy nebudu , aktualne to tak vidim ze nikdy nebudu ale zohladnujem smenu nazoru v buducnosti , ak by som ju nezohladnoval uz som po vasektomii predsa 🙂
@michal3691 aj pre teba raz budú
@michal3691 vies michal, ked teba to bavi, ok, zi ako tebe je dobre. Ja napriklad mam kopec konickov, stale studujem, uz druhu vysku, mam blog o mode, chodim rada von, posilka to bolo uplne moje, ale najviac ma aj tak naplnilo moje dieta, nic krajsie nepoznam, niekedy padam od unavy a mam chut niekam ujst, ale to prejde s najblizsim usmevom mojho syna. Takze nie, nie su deti len diktatom pre ludi ktori nevedia co so sebou... ale ty pravda zi ako sa tebe paci. My tu skor hodnotime, ci je taky muz vhodny partner, no podla mna nie, bitcoiny najdu konca, skor ci neskor a mne by sa veru nechcelo pozerat na muza co sedi na riti a chodi na kofcu kazdy den aj keby zarobil milion. Proste od chlapa caka zena nejaku stalu tradicnu zmysluplnu aktivitu, aby v nom citila istotu ktoru potrebuje pre vazny vztah. Mozno pomedzi tie bitcoiny je snazivy, buduje dom, alebo neviem, je to len docasne pre neho, kto vie, ale ak je to spekulant ktory chce len rychly zarobok a nic nerobit, to je veru nie chlap do zivota pre zenu a v ociach zeny... chapes.
@ebi88 presne tak, lenivy chlap nie je sexi...... 😉
@dorottka michal nie je niekto, koho si vybrali na kopanie. On sem kvoli tomu opakovane prichadza. Je to jeho uchylka a da sa povedat, ze pasia, lebo si tym dokazuje iste veci.
Odkedy si sem prisla jeho frajerka po radu a nasledne ho opustila, lebo je zavisly na marihuane (a mnoho ludi jej tu povedalo, ze ak ma pocit, ze s nim ju nic dobre necaka, tak ma ten pocit posluchnut - a ona ten pocit posluchla), tak sa sem chodieva dat zavislo tryznit.
Nedokaze prekusnut, ani sa povzniest nad svoje chyby a zarputilo chce tomuto foru dokazat, ze on ma spravne nazory, ze on mal pravdu a ze mu tu nespravodlivo ublizili.
Je to detinske, ale primerane jeho veku (nie tomu bio, ale mentalnemu).
On je taka ukazka pre vztahovych psychologov, ako niekto po rozpade vztahu sa dlhodobo vyhyba realite a nahana pseudoduchov minulosti a pseudoskodlivcov a proste hlada vzdy vinu v niecom inom ako v sebe.
Nakoniec mu uz ani nezalezi na tom skoncenom vztahu, stredobodom zivota sa mu stane ta “vojna”, ktoru rozbehol.
(Niekto sa po rozpade vztahu vrhne na cvicenie, jazyky, malovanie, zalozenie firmy,... a postupne uz prestane zalezat na tej prvej motivacii (vztahu) a presunie svoju pozirnost uz len cisto k tej cinnosti a ma peknu postavu, ovlada dalsie dva jazyky, maluje krasne obrazy, ma uspesnu firmu,... a michal - ostal zavisly na mk).
Preto sem chodi tak vytrvalo presviedcat, a preto sa ani moc necudujem, co tu chlapec, co nechce rodinu, deti a ani zit pre spolocnost, iba pre seba, opakovane robi.
Jeho motivacia bola snaha dokazat, ze sme sa hlboko pomylili, ked sme ho odsudili a bol by skvely chlap pre to dievca (to mu nevyslo, to mu nik neodobril). A teraz uz tu snahu presunul cisto k snahe dokazat, ze vsetci tu nieco niekomu vnucuju.
Pricom je ako televizny divak, lenivo usadeny na gauci, co nadava, ze na markize zas nic dobre nedavaju.
Moze prepnut kanal, ale neprepne.
To nie je o vnucovani, ale o vybere miesta, kam pojdes pre radu. Ono to iste je to s knizkami. Tiez nie kazda sadne kazdemu, ibaze s knihou toho moc nenahadas, tak iba zalozis spat do police, ze ano.
A tu socialnu zrucnost intuitivne si vybrat spravne miesto pre radu vygumoval internet (malo realnej socializacie, vela virtualnej, kde nam ale vela nuans povahy druhych unika, nemame sa nuansam ako naucit, odpozorovat ich) a schopnost “odlozit knihu” (namiesto vrieskania po druhych, proste dane nevyhovujuce forum mlcky opustit) vygumovala pestovana sebestrednost (veci sa nas vtedy totiz ovela viac dotykaju, lebo ich citime priamo v egu).
Michal sa teda myli neustale. Nahana vyfantazirovane imaginarne “zlo”, dokazuje o sebe nedokazatelne, ale fakt je, ze sa v tejto ulohe “bojovnika” citi najlepsie. Takze ho tu uvidis este velakrat.
@moonlight1210 to su ale sracky 🙂 ale bavis ma aspon 🙂 A niesom zavysly na marihuane to by si ako odbornicka " na mna " mala vediet ked si taka ista v tom ostatnom 🙂 a o frajerku vobec nejde zeny beriem ako spotrebny material porucha sa jedna poriesim inu . Mna len fascinuje ta tupost co tu panuje preto som tu 🙂 nieco ako vtipy.sk , alebo skorej mi to pride ako nejaky katolicky spolok ktory nevie ze je rok 2018 . Tu nejde o moju pravdu ale o to ze ty si myslis ze mas pravdu nemas ju ani ty ani ja mame len moznost volby a ja som si zvolil sa zabavat tu 🙂 Realita je taka ze sa bavim na tom ake naroky maju uzivatelky modreho konika na svojich chlapov a oni im to este plnia 🙂
@michal3691 no jo, zavisly nie si, ale bez travy nevydrzis....aha, pardon, ty to nazyvas "ze chces".... pamatam si ta z niekolkych diskusiach o drogach, kde si ich strasne vasnivo obhajoval..... a potom sa cudujes, ze vsetky normalne baby od teba utekaju...... 😵
potom napis o 20 rokov, aky super zivot mas, ok?
@michal3691 ja sa zase z casu na cas zabavam prave na tych, ktori tvrdia, ze sa “sem chodia iba pobavit na ostatnych ludoch”.
je paradoxne (a vtipne), ako nakoniec vybuchnu zo vsetkych najzurivejsie.
Dokonca zurivejsie nez ti, ktorych sem povodne prisli zosmiesnovat a bavit sa na nich.
a hoci je tvoj vybuch pubertalne rozkosny, nie je hodny dospeleho chlapa (hoci s dusou dietata).
1. Mily chlapce, ze ta nechala frajerka, je tvoja vina, nie vina MK. Zmier sa s tym.
2. Na pubertalne vykriky do tmy, ze skusis ludom aspon natvrdit, ze ta sem nezenu ziadne osobne motivacie, len nuda a potreba lacnej zabavy, su zeny odtialto zvyknute od svojich pubertiakov. Je to otrepana strategia, ked ide do tuheho.
U nich to ale vieme vzhladom na vek pochopit.
Ty by vsak uz mohol dospiet (konecne).
Vsak ked zvladaju dospiet nase deti, mozes aj ty. Ci tebe sa neda? 😉
@obsadenemeno bez travy vydrzim lebo travu vobec nehulim . No napisem coby nie .A vsak ja nepotrebujem normalnu , a ja ich obhajujem aj teraz aj vzdy budem 🙂
@moonlight1210 vybuch a kde ten vybuch bol ? Dospeleho chlapa podla tvojich kriterii alebo podla systemovych kriterii volim byt decko naveky .
1. Sak jedna odisla ine pridu s tym som uplne v pohode 🙂
2. No zenie ma sem sranda ako ked si niekto rad pozrie teoriu velkeho tresku a podobne .
Ako som uz pisal neda , nechcem , nemam zaujem preco by som to robil koli tebe ? koli systemu ? Bude viac penazi , budem spokojnejsi ? Ne , budem len dalsia ovca 🙂 Sak nech si dospievaju mne je to jedno oni ziju svoje , ja si zijem svoje , ty si zijes svoje 🙂 Ty si jasna odbornicka toho co ja chcem a co sa snazim ludom natvrdit . Mne pocit hamby nevnutis pretoze ja ziadnu nemam . Mne je jedno co si o mne ludia mysia pretoze spokojnost plynie v mojej hlave nie v ociach inych 🙂 To ze ma mas ty za nevyspeleho mi je jedno , menej penazi a spokojnosti skrz toho mat nebudem 🙂 A naopak ak sa budem hrat na vyspeleho lebo " sa to tak ma " mi spokojnost a penazi uberie cize to nebudem robit 🙂 Na mna to nefunguje chovaj sa adekvatne veku , sa nehambis a podobne toto su dzvasty ktore chcu len systemovo donuti celkom v pohode cloveka aby sa choval uniformne skrz toho ze sa ma citit zle ked sa tak adekvatne veku nechova 🙂
@michal3691 misko, skutocne antisystemovi ludia vytvaraju vzdy nieco nadsystemove, co neskor pohne masy k vyssiemu levelu.
A to nie je tvoj pripad.
Si len priklad niekoho, co sa pokusa siloumocou tvarit ako nieco, co ani sam spravne nepochopil.
(Kedysi sa tomu hovorilo: agilny hlupak horsi triedneho nepriatela. 🙂 )
A tvojich narekov ako ty budes strasne antisystemovy a ziaden system teba jedinecneho nepožuje, je tu uz asi na tri strany.
Ty asi tomu ani sam moc neveris, co?
@moonlight1210 ale ja na masy serem zaujma ma ma iba moje blaho nepotrebujem masam nieco vytvarat nic s toho nebudem predsa mat . Ja sa tvarim ako sa chcem tvarit a ako mi to vyhovuje . A to ze ty to neakceptujes dokonca sa mi snazis vnutit ze nieco nechapem co ty o tom mozes vediet zijes exkomunisticky zivot zeny v domacnosti ktore ma stanovene systemove pravidla ktore su alfou a omegou zivota . Najracej by si ma videla v base alebo v liecebni alebo proste dakde v prdeli 🙂 Podla mna ta musi srat jak ludia teraz ziju lebo takych " deciek " ako som ja je vsade plno . Ja tomu nielen ze verim ale ja preto zijem 🙂 ako aj ty pre svoje . Ale ja sa ti aspon nesnazim vnutit ze mas zit inak 🙂 Len teba sere ze nezijem " tak ako sa ma " a kedze strana neexistuje nebudem to mat zapisane v kadrovom posudku lebo dneska mame slobodu je kazdemu jedno jak kto zije , zamestnavatelovi je jedno ci som sam a ako zijem a comu verim podstatne je ze pre neho vykonavam pracu ktora mi plynie s pracovnej zmluvy , a co si robim vo volnom case ho nezaujma .
@michal3691 basa, liecebna, hmmm, s kazdym prispevkom tvoja hodnota a dolezitost rastie. Nirmalne este zo tri a podla teba budes hoden aj 25 rokov basy za vrazdu 😁.
Nepodhodnocuj sa. Mas na viac. 🙂
no, teraz to vsak skor vyzera, ze si sa uz stratil vo svojej filozofii.
Prisiel si s tym, ze my (resp spolocnost celkovo) nutime teba pochopit a uznať, a teraz uz sa snazis nutit ty nas. Ale nevadi. To sa pri nedomyslenych zivotnych filozofiach stava. 🙃
Mmch, preco mas taku silnu potrebu vysvetlovat svoju filozofiu? Sam s nou nevies vydrzat? Alebo si tym objavom tak nadseny, ze sa musis jednoducho podelit? 🙂
@michal3691 prepac, ale... hm, vies... clovek si moze mysliet o druhom, ze je tupy svojim sposobom, mozno aj napriek inak vysokej inteligencii - len poniektore sme take taktnejsie, ze to nepotrebujeme inym v diskusii napisat... 😉 ale ked uz na to dojde rec... 😝
@moonlight1210 za vrazdu sa dneska dava tak 12 a za 6 vonka to nevies 🙂 a nestratil , ale ako sa do lesa vola tak sa s neho ozyva ty snazis robit napriek mne a ja ti to vraciam .No ano tak to je , a ja sa nesnazim nic , ja si zijem ako chcem ja . No presne preto preco ty mas potrebu mi vnutit aby som dospel 🙂 bavi nas to 🙂
@bmuller to si moze a aky to ma na neho vplyv ? Ak si to neberie moze mu to byt jedno, vies kolko ludi si o mne mysli ze som tupy ( a dalsi pribudaju ) ale vyplata je taka ista a v kauflande mi aj tak popraju dobry den 🙂
@michal3691 jezisku na krizku, len 6?! Chapem, ze sa tam vsetci citite nedoceneni. Kam to ten system speje.
Teraz vsak, viete miskovia, rada by som vas este nejak drzala v diskusii a kontrovala (tie vase dychtive ocka na druhej strane monitora, co lačno hltaju kazdy moj prispevok, su tak rozkosne detsky neodolatelne), ked vas to tak bavi, aktualne vam ja mam ale taky iny problem.
Ja vam mam taky kremik, hodne drahy, a k tomu kremiku bola taka tycinka, aby sa don nedavali priamo prsty a teda aj bakterie. A ta tycinka sa mi kdesi zapotrosila. Asi ju zas vzali deti, ked boli na navsteve a hrali sa po celom dome. Ibaze ona je taka mala, priesvitna, hodne zle sa vam to hlada, to by ste nepovedali, co starosti narobi taka drobna vec.
Takze ja nachvilu opustim tuto diskusiu o nihilizme ako vrchole ludskej existencie a idem sa venovat tejto moc dolezitej veci.
(Isto sa neurazite a chapate, taketo situacie su v zakladnych stanovach vasej filozofie).
Ale stale mozete pokracovat ty aj tvoje druhe ja (oripadne aj tie dalsie, ak vas tam sedi za klavesnicou viac) medzi sebou. Odporucam zatial dohodnut nejaku nepriestrelnu zakladnu ustavu. Pre zaciatok.
Whups, moja chyba, to by uz bolo systemove. Odvolavam, Nedohadujte nic!
@moonlight1210 on mal frajerku? Panecku, chudinka. Toto inak neznasam; chlapi, co ziju jak s prepacenim chuje, bo inak sa to neda nazvat, a este stiahnu k sebe nejaku zenu a nicia jej zivot tym ze ju niecom k sebe priputaju ale ziju stale jak chuje.. nech si ziju ako chcu; je mi to srdecne jedno; ale na co si potom hladaju partnerky, drzia ich sebecky pri sebe aj roky kym zene dojde ze to je chuj a nic z neho... tak nech si ziju tie svoje somariny, ale sami.. ale partnerka, sex, na to si narokuju; ako “normalni” muzi. Ale zit normalne to uz nie..: bidne tie zeny.

@michal3691 Takto by sme sa mohli o tom bavit do nekonecna, mna nebavi ta o niecom presviedcat. Akurat celkom nechapme vzhladom k tvojej antipatii k detom a zenam s detmi, preco si tu registrovany. Samozrejme okrem toho byt hejterom a budit pozornost (mozno si na to uz odpovedal), co zrejme prameni tiez z tvojej nudy v zivote. Ja sa inak nebavim len o kariere, ja viem, ze to nepochopitelne, ale zit tak, ze urobim nieco aj pre inych, nielen pre seba a svoje pohodlie -mat prachy a klud. Presuvat sa z gauca k PC a naopak podla mna cloveka moc nenaplna. Opat je to moj nazor