Priateľ píše iným babám, ako moc ich miluje
Ako mam začať v poslednú dobu mi nesedelo ze priateľ je celé dni za telefónom tak dnes ráno som sa rozhodla mu tam nazrieť a prišlo mi až zle nestačí ze iným babám piše ako moc ich Miluje ale aj v tu istú chvíľku zo piše aj mne nestačí mu ze mam zdravotné problémy ale takúto ranu pod pás som vôbec nečakala 😔😔 veru čaká má tažké rozhodnutie ale už nevládzem prepáčte ale musela som to už niekomu napísať 😔😔
@veronikamihoo no ako? Nalozila si mu?
@0kristina0 aktuálne neni doma neviem ani kam išiel a je mi to jedno
@veronikamihoo ty mas strach?
@0kristina0 vieš čo svojim spôsobom ano zamkla som dvere dokonca aj na bezpečnostný zámok
@veronikamihoo ty nie si ta co podviedla, hambit sa ma on, nedovol aby sa mu to prepieklo. Poriadne mu naloz kolko sa do neho zmesti. Spomen si na tu sms co o tebe pisal.
Mas isto strasne nervy, ..no neboj, sme s Tebou !!!
@0kristina0 neboj to sa len tak ľahko nedá z hlavy von 😔 Dakujem
@veronikamihoo čo nové?
@dzulli1980 tak tak moje slova, mrzacia tym deti aj zenu

@veronikamihoo
"Nejaká baba mu napísala ze je nadržana" "a on že kde si to rozdáme" "a ona ze nevie" a vieš Čo jej on na to napísal že u nás v pivnici..."
Ja by som im tam dopisala ze ides s nimi do trojky, a moze sa aj pritvrdit, ze dojdes s valcekom na cesto 😂😂😂
A vobec by som necakala kym sa zobudi, taky cirkus by som urobila...a mobil by som mu hodila do zachodu. Hajzel jeden.