Priateľ píše iným ženám

22. nov 2020

Priatel chodi na pokec a vypisuje si tam so zenami.Ak som mu to vyhodila na oci tak sa mi len vysmial do tvare.Vraj ma lubi a chce len mna.Je to normalne? Ak ma priatelku mal by sa venovat jej a naco si vypisovat s ostatnymi? Ja si s inymi muzmi nepisem.Nemam to za potrebu kedze mam priatela.Semtam si napisem s kamosom nejakym ale to len bezne veci zo zivota.Velmi ma boli jeho spravanie.Vobec sa nesnazi.Ak sa pohadame zo vsetkeho obvini mna, vzdy som na vine ka on je svaty.Uraza sa ako male dieta nic mu nemozem povedat.Ja ho lubim ale mam pocit ze on mna nie.Toto nie je spravanie zamilovaneho muza......som mu ukradnuta😢😢😢Len moja hlupa hlava sa k nemu neustale vracia

panelacikova
22. nov 2020

Koľko má rokov?

anjelicek26
22. nov 2020

No tak to sekni. Priatel toto robi? Vies co bude robit ako manzel? Presne to iste. Len teraz mas sancu, ze sa zdvihnes a povies cau. Kym tam nie je hypoteka, deti, spolocny zivot. Ver mi, ze drviva vacsina muzov aj ked ti to bude omielat - nema potrebu riesit ine zeny, ked je vo vztahu.

autor
22. nov 2020
sapetka
22. nov 2020

Utec. Nestracaj cas (uz nie si najmladsia)a radsej si najdi niekoho kto si ta bude vazit

panelacikova
22. nov 2020

no tak to ukonči. myslela som, že buď má 20 alebo 50 😀 ale 32-ročný by už mal vedieť, že toto sa nehodí...

tequelinka
22. nov 2020

napíš mi správu, mám podobnú situáciu, a o čom píše, o sexe? ukáže im holé fotky, či ako?

kittykat22
22. nov 2020

A preco si este s nim? Muz ktory si pise s inymi zenami, zhadzuje ta, ponizuje a vysmieva sa ti - pretoze ma zle nastavene vztahove hodnoti nie je moc v poriadku. Ty mas spravne hodnoty na rodinu, buducnost a stastie. Zbal sa a najdi si fajn muza.

elizabet173
22. nov 2020

a ešte nie je bývalý? Strácaš s ním čas

annamarin
23. nov 2020

Chces celý život žiť s pocitom, že nie si lubena ako by si ty chcela? On ti tuto potrebu nenaplní. Nezamyslaj sa, ci mu stačis alebo ci di mu dost dobrá, ale ci je on dost dobry tebe. Očividne za veľa nestojí.

luciannka83
23. nov 2020

Ked toto robi, bude to robit stale. Asi mu vo vztahu nieco xhyba. Najdi si niekoho s kym toto nebudes riesiť.

zuzkalujza
23. nov 2020

Aj keď ho ľúbiš ruky preč. V tomto sa nikdy nezmení a ty sa budeš trápiť. Vieš si predstaviť toto "trpieť" celý život? A čo bude keď prídu deti? A ty budeš mať obdobie keď možno nebudeš vyzerať tak ako teraz a nebudeš mať možno toľko času iba preňho, čo potom? Vypisovanie vymení za stretávanie a bude....