icon

Priateľ povedal skôr rodine, že čakáme dieťa

11. nov 2022

Ahojte ..chcem sa posťažovať,pretože práve ma to veľmi zobralo a plačem kôli tomu,že priateľ napriek tomu,že som ho poprosila,nech nikomu nehovorí ,že čakáme bábätko,to povedal o mesiac skôr.Mna to trápi,pretože mi to sľúbil,chcela som to s ním oznámiť spoločne,ale on to povedal svojej rodine,a napriek tomu,že som s nimi v kontakte,ani mi nepogratulovali, tvária sa,že o ničom nevedia..tak teraz neviem ani ,čo má boli a štve viac.Ci to,že to vedia,alebo to že sa tvária,že to nevedia už mesiac...🙁som ešte len v 3 tom mesiaci,ešte sama neviem,či je všetko v poriadku.Ako by ste to brali vy? Som nahnevaná na priateľa, pohádala som sa ním ,proste ma to trápi.On tvrdí,že veď to povedal,len rodine.A že na tom nič není.😔

Strana
z3
katkami123
12. nov 2022

@babovka2321
Tak to prvý krát čítam 😂, že “drž hubu” prsteň 😂 mna odrovnalo. Úprimné, zo života.

mandarinka555
12. nov 2022

@katkami123 Je to tak.. správne to nazvala....Koľko žien je "zasnúbených" aj desať rokov a svadby sa nikdy nedočkajú....Medzitým mu akurát porodia tri deti😝

katkami123
12. nov 2022

@mandarinka555
Súhlasím, len ten názov ma odrovnal 😀

autor
12. nov 2022

@mandarinka555 áno len my máme dátum aj všetko okolo svadby už vybavené...a je mi ľúto žien,ktoré si ale myslia,že svadba je niečo viac ako úprimne city bez papiera...je to na každom slobodne rozhodnutie.. najviac chlapov čo poznám z okolia podvádza ženy,práve tí ženatí žiaľ...

mandarinka555
12. nov 2022

Už prestaň....tie tvoje opakujúce sa "úprimné city" sú smiešne👎 Keď budeš mať milujúceho MANŽELA 40 rokov, vtedy môžeš hovoriť o úprimnosti....

autor
13. nov 2022

@mandarinka555 smiešna si Ty 👏jak nedoprajes druhým ľuďom...ja nepotrebujem na to 40 rokov žijem v prítomnosti ty si kľudne čakaj na dôchodok už teraz 😅

zuzanapjat
14. nov 2022

Možno tým že nemáš nejaký blízky vzťah s jeho rodinou ťa irituje, že sa im zveril. Dosť rozoberáš to, či ti vyjadrujú citovú náklonnosť v zmysle, či ti povedia že im je niečo ľúto, alebo že sa tešia. Ja by som niečo také od svokry nikdy nevyžadovala a mám s ňou dobrý vzťah a nepotrebujem aby mi vyjadrovala radosť a smútok nad tým čo prežívam. Mne je to čudné že tak ostro sleduješ ich chovanie. Nerob to.

1mina
14. nov 2022

Tesil sa, asi to nemohol vydrzat tak povedal 🙂 chapem ze tehotnu to moze sprvu nahnevat, hormony, a vsetko, ale vazne to nieje vec kvoli ktorej stoji zato sa hadat alebo hnevat 🙂

lasoli
15. nov 2022

prepac viem ze si tehotna,ale vszne toto?🙂Ved nebud smiesna svet sa nezrutil,vzchop sa mozu prist ivela hordie problemy

Strana
z3