icon

Priateľ pozerá po iných ženách

23. mar 2020

Krásny deň prajem,
mám docela nový vzťah, nie sme spolu ešte ani rok, ale správanie partnera mi príde veľmi hlúpe.
Keď sme spolu, pozerá po iných ženách, v práci má plagát z Playboya na skrinke, v televízii keď vidí krásnu ženu, tak slintá a má poznámky typu "wau, to je kočka" a tak podobne. Takisto keď sme spolu boli nedávno na jednej akcii, strašne ma strápnil keďže všetci videli, že sme spolu a on tam pozeral po iných ženách a vyzliekal ich očami. Príde mi to maximálne hlúpe a nevhodné, necitlivé z jeho strany.
To si neuvedomuje, že ma to môže raniť, byť nepríjemné?
Premýšľam nad rozchodom, nechcem takéhoto muža. Zachovali by ste sa rovnako?

nika898
23. mar 2020

@zuzka1117 sama sebe sa divím ale pri tých chlapoch s ktorými som randila som vedela že toto nie je až take hrozné a určite sa to vekom upraví (aj sa trochu upravilo) a hlavne som vedela že sa o mna a naše deti vždy postará. Čo teraz dokazuje na 1*.

brita7777
23. mar 2020

kasli na neho, nech si slinta s inou, mat stale obavy
a byt v strehu, naco by ti bol taky vztah

retatka
Autor odpoveď zmazal
cristi
23. mar 2020

riad sa podla tvojho pocitu a srdca.Kazda ti tu da radu, akoby ona postupovala v tvojom pripade, len tie hranice su u kazdej inde posunute ,to co toleruje jedna, druha uz nie. Ty vies najlepsie, akeho muza chces mat pri sebe.Dufam ,ze sa spravne rozhodnes.

marca12
23. mar 2020

Uz by som davno bola rozidena s takym hovadom

h2
23. mar 2020

Áno!

h2
23. mar 2020

@retatka Nie každý chlap pozerá po ženách takým štýlom, ako to tu autorka opísala. Ak Tvoj áno a preto to považuješ za normálne, tak to mi je ľúto. Normálne to nie je.

alexk12
23. mar 2020

Tak nepíšeš koľko má rokov pozerať sa môže ale sak keď ti to "vadí" nájdi si iného ale čo je chlap chlapom pozerať sa bude po iných a niektorí aj iné bud rada ze sa iba pozerá...

h2
23. mar 2020

@alexk12 Ale veď on sa iba nepozerá! Keby sa iba pozeral, asi by to neriešila. On ich pred ňou komentuje, dostáva ju do trápnej a ponižujúcej situácie. A to aj napriek upozorneniu, že jej to vadí.

retatka
Autor odpoveď zmazal
h2
23. mar 2020

@retatka Mne sebavedomie nechýba. Podľa čoho si myslíš, že áno?

0silvia0
23. mar 2020

@retatka to nie je o sebavedomi, niekto ma ine priority ako komentovat casti tela opacneho pohlavia pred svojim partnerom.

h2
23. mar 2020

@retatka A nemyslím si, že môj muž sa po iných ženách nepozerá. Ale neviem o tom, lebo nemá blbé reči a má toľko úcty, že ma tým nestrápňuje na verejnosti.

mala_hobitka
23. mar 2020

Áno je pravda, že chlapi sa radi pozrú na peknú ženu. To je normálne. Ale normálny chlap má úctu voči svojej partnerke takže sa pozrie a nerieši. Debil bude valiť oči a robiť komentáre.
Ešte je celkom okej komentovať cudzie baby medzi chlapmi. Rovnako ako ženy hodnotia mužov keď sú spolu. Ale tam niekde to začína aj končí.
Ak niekto nabúra kvôli nejakej peknej ženskej....tak mi ťažko bude niekto hovoriť aký úžasný manžel a otec to je...ovládanie 0,0? Ale okej. ak to niekomu príde normálne, fajn. Mne proste nie.

0silvia0
23. mar 2020

@mala_hobitka urcite to nie je normalne. Podla mna je to buran. Ale ked niekomu tento level chlapskej urovne nevadi, tak fajn, aj taki chlapi chcu partnerky, ja osobne by som taketo spravanie nezniesla a netolerovala ako vacsina zien.

paslucotuj
23. mar 2020

@retatka retardka

retatka
23. mar 2020

@paslucotuj Retard si ty s tvojim vyjadrovaním !Tak sklapni láskavo .Previaz oči chlapovi a suchej nohami retardka🤦‍♀️

berta100
Autor odpoveď zmazal
paslucotuj
23. mar 2020

@retatka retardka

karolinakr
24. mar 2020

Všetky čo si nahovaraju, že muž čo vyzlieka očami je v poriadku- už vas podviedol.Neni ste za 20r manželstva jedine, s kym bol v posteli.Na smrtelnej posteli al.v mobile zistite, že nevynecha jedinu priležitosť zasunúť inde.Nikdy by som sa nevydala za vyzliekača očami. To je proste človek čo patrí všetkým ženam a nežije pre jednu i keby mal 3 obrúčky

patka_673
24. mar 2020

ako je ine kukat sa a je ine slintat. no nevieme ani aka je pani ziarliva takze tu sa to tazko nejak hodnoti. no ak to jeho spravanie prekracuje nejake stanovene medze, treba ho v tom bud upratat alebo ho nechaj tak a najdi si niekoho kto bude mat oci pre teba

kahanikova
24. mar 2020

Keď vieš že je blbec prečo si s ním? My sa s chlapom pozeráme na pekné ženy spolu 😂 a poslintám nad pekným chlapom tiež, ale to už sama🤷‍♀️😀 takže mne to nepríde tak tragické ak to je v norme ak to preháňa tak odíď

retatka
Autor odpoveď zmazal
retatka
Autor odpoveď zmazal
autor
24. mar 2020

Myslím, že túto diskusiu môžeme uzavrieť, zvrtlo sa to tu na nadávky a urážky. Niektoré by ste sa mali naučiť správať ako dámy na úrovni a krotiť sa s tým vyjadrovaním.

ahoj0
Autor odpoveď zmazal
autor
24. mar 2020

@ahoj0 Takto to cítim a vnímam aj ja. Áno, každý chlap pozrie na peknú ženu, ok...ale jeho správanie je na úrovni pubertiaka.

nairia
24. mar 2020

ak ti je to neprijemne, je mozno namieste mu povedat, ze sa ta to dotklo a ci si neuvedomuje, ze ta takym spravanim zhadzuje a vlastne aj seba... ano, vsetky chapeme, ze chlapi sa pozru po peknej zene, je to normalne... toto mi inak pripomenulo jedneho chalana z nasho mesta, chodil s nejakou kockou, ale ako sa viedli za ruky, ten debil vzdy ked okolo nich presla nejaka kocka, tak sa na nu usmieval a dokonca sa za nou este aj OTOCIL!!! a ta jeho si ho viedla dalej za rucicku a tvarila sa, ze to nevidi... tak toto mne bolo trapne aj za nu... holt... asi je to o tom, co si ochotna tolerovat a tak... rozhodne vsak zastavam nazor - ak ti nieco vadi a vyslovene ta to vyrusuje, je to proti tvojmu moralnemu nastaveniu, ukonci to, bude to tak lepsie (rozhodne by som sa o tom porozpravala predtym, ak ti na nom zalezi)

katkabg
24. mar 2020

Boa ten by letel jak hajzlpapir 😂😂

katkabg
24. mar 2020

Aj moj obas pozre ma predsa oci ale ne takto ako tvoj....a to sme 15 spolu.