icon

Priateľ pozval novú susedu na návštevu

ona12
2. sep 2018

Ahojte ako môj priateľ prišiel domov s tým že máme novú susedu ,že ju pozval na návštevu...ako nepríde vám to čudné?To ako by sa cítil on a priviedla by som si suseda na kávu.Nehovorila som mu ešte nič ale nervy mám.

Strana
z3
elephas
2. sep 2018

@tarvika Ja zas naopak, som nezadaná, aj by sa kamarátili, ale ja si radšej držím odstup..náhodou nevinný úsmev čokoľvek a nechcela by som byť obviňovaná..😒

rakywanda
2. sep 2018

Skoro 3 strany a o ničom.. Úplne by stačilo porozprávať sa s chlapom a vydiskutovať si to.

janulka2811
2. sep 2018

Teraz z tvojich slov to vyzera,ze suseda je mlada kocka s dlhyma nohama 😃 pretoze,keby bola 60rocna by si takto neprehanala,ci sa pletiem ???

zuzkaz91
3. sep 2018

No keď toto čítam podaktore ženy,tak som rada, že keď som žila v paneláku tak sa nikto s nikým nestretávali.Prehodene pár slová na chodbe a Budiš. Nemám tu potrebu a teraz ako čo som žiarliva furia? No zbohom dobré vedieť.Furie ste vy ženy ktoré hneď nakydzete bludy na niekoho kto s vami nechce kavickovat,a ktovie čo všetko poohovarate, však?pri kávičke.... charakter

montemotherone
3. sep 2018

@whatever1 Ja konkrétne nie. Môj muž je doma malo a chce mať kľud. Jemu lezie na nervy každá návšteva 🙂 Mňa by práve preto potešilo, keby bol v tomto aktívny. Takže ťažko povedať. Každý pár žije iný život a inak vnímajú tieto veci :-/

whatever1
3. sep 2018

@montemotherone ani ja na navstevy velmi nie som, asi som tak trochu asocial😮 moj chlap je naopak spolocensky, ale ked si chce niekoho priviest tak mi da dopredu vediet. Urcite by bol rad keby som si domov castejsie volala kamatky, ale bohuzial.. Kazdy sme iny. Som zvedava ako dopadla autorka😱

ona12
autor
3. sep 2018

Včera som mu povedala,že donesiem si teda aj ja suseda čo by na to povedal

0silvia0
3. sep 2018

@whatever1 mne zasa by vadilo, ak by som sa chcela porozpravat sukromne s kamoskou, aby sa mi pri tom motal chlap. To uz je rozhovor zasa o niecom inom. Presne tak, kazdy je iny...

ona12
autor
3. sep 2018

Ale nebola u nás pretože včera som sa vrátila domov a už jej šiel klopať a ja iba,že to si taký nedockavy?Tak sa nahneval na to a je a to vino čo kúpil sme si pekne naliali spolu.A ešte jej potom volal že dnes teda nič...hovorím že to už aj čísla ste si vymenili?

0silvia0
3. sep 2018

@ona12 aka bola jeho reakcia?

ona12
autor
3. sep 2018

@0silvia0 že kvôli smetiakom 😀 pretože jej frajer jej zabudol dať kľúče

montemotherone
3. sep 2018

@whatever1 tak tu zase v priebehu diskusie vyšli na povrch iné veci. Očividne je teda mladá a chlap pri prvom stretnutí hneď zistí, že suseda je čerstvo rozídená? 😏 to už je divné. Niektorí chlapi majú totiž také "ochranárske" pudy. "Júj, nechal ťa ten smrad? Poď sa vyplakať na moje široké plecia, a hlavne mi daj pocítiť, aký som úžasný, citlivý a silný..."

kvetinka75
3. sep 2018

a s inými ženami sa tvoj chlap nerozpráva - v práci, bývalé spolužiačky, kolegyne? My máme tiež teraz dosť nových susedov a kto ich stretne prvý , ten sa prihovorí, príp. pozve na kávu. A čo je na tom? Keby chcel niekto niekoho podvádzať, tak mu to predsa nebude vešať na nos

lkristinka
3. sep 2018

@ona12 no mne to teba divne príde ... nepoznajú sa náhodou z minulosti alebo tak ?

ukulela
3. sep 2018

Kristova noho, svätá prostoto, kelisovaaa.... Akože on ju pozval ku nim, zoznámiť sa s nimi, nezatajuje frajerku ani vzťah. A hneď na prvej strane húf slepic už rieši nevernika...za mňa úplne ok. Staviame na dedine a keď začali vedľa stavať, hneď som susedovi sama šla ponúknuť kávu, že si môžu kedykoľvek prísť vypýtať, aj do chladničky odložiť, kým nebudú mať siete natahane. A nevystrajala ani jeho žena, ani môj chlap, skôr to ocenili.

kvetinka75
3. sep 2018

@ukulela presne tak, neviem prečo hneď za tým hľadajú neveru. A hlavne ak je niekto spoločenský typ. Jednoducho má potrebu poznať ľudí okolo seba, zoznamovať sa. Keď bude chcieť niečo viac, tak to spraví, či ju pozve na kávu alebo nie. Aby nezačal robiť takéto veci poza chrbát a to už by som potom zbystrila pozornosť.

zun
3. sep 2018

Tak asi si sadli, si myslel, že bude kamoška. Tvoja reakcia je trošku harpyovská. Ale to máš možno svoj čas v mesiaci, alebo zlé skúsenosti s chlapom a možno sa to tvojmu chlapovi práve na tebe páči.

xeonela
3. sep 2018

@kvetinka75 Moze byt rada ze ju pozval na navstevu ked bude aj ona doma :D :D :D Za mna je to uplne normalne ze sa snazi so susedmi vychadzat a pozval ju 🙂 Mas pravdu, ze keby to spravil poza chrbat tak by by ju to v tedy ovela viac nepotesilo 🙂

whatever1
3. sep 2018

@ona12 ja by som si z neho schvalne urobila prdel, kupila by som flasku, obliekla by som si nieco sexy, navonala sa a oznamila mu ze som pozvala aj ja suseda,neakeho ktoreho nemusi a vysla z bytu ze mu idem zaklopkat. 😂😂😂

whatever1
3. sep 2018

@ona12 nech sa nabuduce s tebou dohodne dopredu ked ti chce hladat kamaratky.

whatever1
3. sep 2018

@ona12 alebo co ona nepozvala vas? Tak by si mohla hocikedy odist ak by ste si neboli sympaticke..

elephas
3. sep 2018

Ja som hlavne zvedavá, či autorka dá neskôr avízo, ako to dopadlo, že kto budú tie slepice.či tie ktoré by to tiež netolerovali, alebo tie, ktoré to vidia veľmi optimisticky...

rybkoava
Autor odpoveď zmazal
kvetinka75
3. sep 2018

@rybkoava môj muž tiež vozieva kolegyne do/z roboty a teraz mám žiarliť na každú? Alebo s nimi ide na obed alebo do kanclu na kávu. Veď by som sa zbláznila keby som mala za každým niečo za tým hľadať. Keby ma chcel podviesť, tak to urobí ani o tom neviem. A asi by mi potom ani nehovoril koho odviezol alebo s kým bol na obede. Veď aj ja idem s kolegovcami. Minule som bola jednému niečo zaniesť. Bol sám doma, tak ma pozval na kávu, poukazoval dom, záhradu, pokecali sme a išla som domov. Bez akýchkoľvek vedľajších úmyslov.

ukulela
3. sep 2018

no a ja vozievam do prace kolegu 🙂 ech, ci som len onaaa ... a ozaj nerozumiem, preco ten moj z toho neblazni (a to nie som obstarozna 100 kilova metla. takze tak 🙂 ...

bodka13
3. sep 2018

Myslim, že každý človek pozná svojho partnera a preto aj autorkina reakcia bola taká ako bola

whatever1
3. sep 2018

No tak hadam sa nebudeme navzajom osocovat len preto ze niektore ziarlime a niektore mame stastie ze vobec. Ved to nie su preteky. Vy co by vam ani trochu nevadilo ze vas chlap koketuje s neakou cudzou kockou, vymeni si s nou cislo, a pozve ju k vam tak klobuk dolu a cest vynimkam. Vacsine zien by to vadilo. Ziarlivost je prirodzeny pud, s rozumom to nema nic spolocne...

ona12
autor
4. sep 2018

No nakoniec neprisla...priateľovi som povedala čo mi vadí a je to uzatvorene.

kocurikpupcek
4. sep 2018

moj muz v euforii, ze byvame v novom byte pozval k nam susedov zhora, z dola od vedla a zo vsadial a navrhoval im (uz v vo vinnom opojeni), ze kludne mozu u nas prespat. Vtedy som zurila, ze ci sme na internate, ale dnes sa na tom uz z chuti zasmejem

Strana
z3