icon

Čo priniesť na návštevu známej?

Včera o 11:51

Čo prieniest na návštevu známej? Pre jej dieťa mam už niečo a pre ňu? Pozvala nás ku nej domov a vôbec netuším že co 😂

lukbe
Včera o 11:54

Orchideu?

thereisabear
Včera o 11:55

Bonbonieru, kávu, čaj

anonym_3e7e47
Včera o 11:56

Niečim na jedenie alebo na pitie nič nepokazíte

lila246
Včera o 11:57

kvalitne vino (pokial nie je abstinent)/horku cokoladu/sypany caj

lulana79
Včera o 12:00

Som za niečo čo sa skonzumuje... Mňa by potešilo víno, káva, sušené ovocie (Mixit), alebo nejaká kvalitná pistáciová alebo oriešková nátierka...

anonym_3c9370
Včera o 12:08

Kvietok v crepniku a bonboniera. Tolko starosti 🙂

autor
Včera o 12:10

Ja som akože rozmýšľala nad kvetom ale prišlo mi to také moc neviem 😁

anonym_e5fe93
Včera o 12:12

Mňa by kvet potešil (okrem orchidei), alebo nejaká vôňa do interiéru.

anonym_fac9a0
Včera o 12:20
@anonym_autor

Ja som akože rozmýšľala nad kvetom ale prišlo mi to také moc neviem 😁

@anonym_autor myslis kvet v ketinaci, alebo kytica do vazy? lebo kyticka by ma potesila, no "dlhodobe" rastliny si peclivo vyberam a fakt by osm neocenila novy prirastok, ale to zalezi uz od tvojej znamej

autor
Včera o 12:21

No práve že od nej nemám pocit že by to mala v laske

domkakvet
Včera o 12:23

@anonym_autor bonbonieru a kvet.

januska12323
Včera o 12:23

Niečo na jedenie, oriešky, med, víno... Čo má rada.

danalop
Včera o 12:29

Veď len nejakú drobnosť 🙂 Z tohto by som si veru ťažkú hlavu vôbec nerobila 😀

anonym_496c9a
Včera o 12:54

ja by som kvet nekupovala, mňa by to nepotešilo, ale nejaké lyo ovocie, orieškové maslo, príp. nejakú čokoládu, čo nenájdeš v každej jednote 🙂

anonym_9e0084
Včera o 13:32

@anonym_autor ja by som ocenila kvalitnú matchu, masalu čaj, alebo kávu, kvalitnú horkú čokoládu, sadu medov od včelára... niečo zo zdravej výživy. Je to tvoja známa, približne vieš čo má rada.

anonym_d01bf4
Včera o 13:38

Vibrator

anonym_7c2d52
Včera o 13:52

Ja by som ocenila nejaké kvalitné orechy alebo kvalitné sušené ovocie. Ostatné veci považujem za haraburdy, ktoré človek doma nechcel a len ich posúva ďalej... ako flaša vína, čokoláda etc... niekto to daroval jej, ona zas mne a ja s tým môžem ísť akurát tak do koša.

anonym74
Včera o 14:06

Flasa vina alebo kvalitny sypany caj ak to nepije posunie dalej

anonym_f6eb8a
Včera o 14:34

@anonym_autor účet za nákup

anonym_8a5ad9
Včera o 15:09

@anonym_autor napr kvet v kvetináči prípadne mini kytičku, kávu ak pije, bonboniéru. Môže to byť nejaký set kozmetiky, v Kauflande majú také pekné darčekové. Súprava 2 pekných ozdobných šálok. Prosecco možno. Sypaný čaj

eli43
Včera o 15:09
@anonym_7c2d52

Ja by som ocenila nejaké kvalitné orechy alebo kvalitné sušené ovocie. Ostatné veci považujem za haraburdy, ktoré človek doma nechcel a len ich posúva ďalej... ako flaša vína, čokoláda etc... niekto to daroval jej, ona zas mne a ja s tým môžem ísť akurát tak do koša.

@anonym_7c2d52 to je dobrý nápad

livsi
Včera o 22:02

Omg... prestaňte druhým ľudom zariaďovať byty a domy vecami (kvetmi) čo sa páčia vám... dones kvalitné víno

williamska1
Dnes o 10:16

drobnosť, možno káva? 🙂 napr. https://www.coffeein.sk/detail/833/kava-dakujem... 😍