icon

Priateľ pracuje a ja si pripadám úplne zbytočne

mimsy
14. feb 2013

Ako už 7 deň som bez priateľa,pretože pracuje.Nemám tu ani kamarátku čo by prišla a neviem čo mám vlastne robiť si pripadám zbytčne...

Strana
z5
rybca
15. feb 2013

@mimsy ona je byvala profesorka matematiky, takze v pamatani cisel to nebude a ruku mi poda, ale je to take chladne, no ale to uz je ina tema....🙂 hlavne aby ste to vy rozbehli uz tym spravnym smerom....🙂

mimsy
autor
15. feb 2013

@rybca no musime sa snažiť a hlavne veľa komunikovať!!!

jabadaba
15. feb 2013

Prosim ta, co to ma za pracu ten tvoj priatel, ze 7 dni je v trapu, nevidite sa a pritom je od teba len smiesnych 20 km? Zasnem! Ak mam byt uprimna, toto zavana dost blbym vyberom partnera. 😒

jabadaba
15. feb 2013

aha, teraz citam, ze sa veci pohli k pozitivnemu. Tak super! Nech vam to len vydrzi. Asi to bol ozaj len informacny sum. 🙂

ja1977
15. feb 2013

@mimsy 20 km??? veď toľko normálne ľudia dochádzajú do práce a večer domov 😕

mimsy
autor
15. feb 2013

@jabadaba
@ja1977 uz ide byvat ku mne tak bude dobre,ano zlyhala medzi namy komunikacia :-/

maca_p
15. feb 2013

@mimsy ako som sa tak zacitala, tak nakoniec ani priatel a ani svokra asi nevedeli, ze ma byvat u teba. a my sme tu osocovali skoro svokrusu, ktora mileho synka aj s jej druhym synom raketovou rychlostou pobalili a zaslali tebe 😉

jabadaba
15. feb 2013

@mimsy to sa stava. Ale dobre to dopadlo, to je hlavne. 🙂

mimsy
autor
16. feb 2013

@jabadaba
@maca_p no baby na moje prekvapenie mi dala odkazat ze uz ide nieake dupacky kupit,dnes mam stretnutie z priatelmi po dlhom case a moj mi povedal ze ide aj on aby sa mi niec nestalo 🙂

ullala
19. feb 2013

@mimsy ako to pokracuje? uz sa nastahoval?

mimsy
autor
22. feb 2013

@ullala hej tu je pri mne so mu dala na vyber bud,alebo 🙂

Strana
z5