Priateľ sa mi nevenuje
Ahojte,potrebujem poradit,alebo prečítať si názor od iných.Priatel má ťažkú prácu ja to chápem a rešpektujem no vôbec sa mi nevenuje.Jeho rituál je taký že príde domov niečo zje dá si slúchatká a pozerá filmy a seriály,ked sa chcem s ním bavit rozprávat sa on ma bud ignoruje alebo niečo odsekne.Trávime spolu málo času ja som tiež väčšinou v práci a tak nestíhame.Ja aj vo volnom čase kým on sleduje to svoje bud upratujem alebo tiež sa venujem počúvaniu hudby napr.len dookola ma to isté nebaví.
Čo sa týka sexu tak kolko krát mám chuť sa pomaznať,aj mu poviem že chcem sa milovať on mi povie že mu mám dať pokoj že on nechce.Sex mávame 3x max 4x do mesiaca takéto sexualne tempo môžu mať ženy ked majú deti,nestíhajú.Ale my deti nemáme a jemu sa nič nechce. ☹ Častejšie nechce.Ale ak on má chuť zobudí ma aj nad ránom,ja to urobiť nechcem ked ma odmietne ja to nechávam tak.Neviem čo si mám o tom mysliet,ja ho lúbim prešli sme si už kadečím,no vážne ma to už nebaví podvádzať ho nechcem no tiež som žena mám aj ja svoje potreby lúbenia pochopenia lásky a tiež sexu.Dakujem,prosím Vás s pochopením.
@111kiki11155 jasne, ani ho neodtrhaj od takeho skveleho otca
@111kiki11155 okradat ho o otca....... takeho, co tomu decku este aj tie plienky zavidi..... 😠
Nie len spm chcela nejaku odpoved od ženy ktora mala niečo podobne a ako sa s tým všetkým po rozchode vyrovnala ja tu nejdem vyplakavat už som rozhodnuta čiže tak len som chcela vediet ako to slobdne mamičky zvladaju finančne a psychicky
@obsadenemeno asi tak
@111kiki11155 no ako, kazda inak. Lebo kazdeho situacia je ina. Zatnes zuby a ides. A po case si uvedomis, ze jak fajne, ze si sa ho zbavila a ze to za to stalo.
Radsej sama ako s blbcom.
@111kiki11155 urcite to nie je lahke.. ak by som si seba mala teraz predstavit v tej situacii, ze zostanem s malym sama, bolo by to sakra tazke, pretoze, by som musela ist do podnajmu, naspat do prace, maly smer jasle... nikto z rodiny mi nepomoze...takze ak mas kde byvat, napr u rodicov, tak to mas hned o polovicu jednoduchsie... a psychicky sa myslim rychlo otrasies, led zistis aku mas bez neho psychicku pohodu.
Ja si to zatial dovolit nemozem aby som odisla financne to sama nezvladnem,a potom je tu aj vec že sa bojim rozist pretože je to moj prvy vztah a obavam sa ze narazim na este horsieho ako je tento anu mu ani hu ticha ryba,cize by som preferovala skor ostat sama a uzivat si zivot a toho sa obavam tiez,teraz mam sex minimalne,potom ho uz nebudem mat vobec neviem si pustit medzi nohy chlapa s ktorim viem ze neostanem.
A ak teraz zaznie odpoved ci som zavisla na sexe,nie niesom no vobec sa netajim ze ho nemam rada,no s rozumom.
Treba priatela premenovat na expriatela. Este nie ste ani svoji a uz sa sprava jak po 30. rokoch nevydareneho manzelstva
@mrkvicka060 nikto nevyplakava a ja uz vobec nie riesila som to po svojom.Len som tiez chcela precitat par nazorov pretoze starsie kolegyne mi radia nerozchadzaj sa vydrz ono to bude ajtak aj s novym po rokoch vztahu to iste,pretoze na zaciatkimu je vzdy vstetko krasne.Ani moj nebol takyto mozno je to fakt tym ze je uz znechuteny z prace a podobne.
@lenka459 neber to osobne, ale v poslednom case je tu tolko podobnych tem, ako chlap je uplny pako a baba ho nadovsetko miluje a nevie, co ma robit... a nie, nebude to po rokoch s kazdym chlapom taketo. Ale ked chces tak kludne vydrz. som zvedava dokedy budes drzat...
@lenka459 Ja si to zatial dovolit nemozem ....... neviem si pustit medzi nohy chlapa s ktorim viem ze neostanem.
to sa mi páči...takto isto som zmýšľala aj ja ..a mám takého doma...a môzem potvrdit nezlepsi sa to , ale zmeni ... k horsiemu...keby som vedela co viem teraz rozidem sa vtedy...a zila by som svoj zivot radsej sama ale happy....
@lenka459 nic ta teda pri nom nedrzi... nerozumiem, asi si mlada, asi aj pekna (kym fakt nevyzeras ako taky trol, tak je to v pohode), evidentne aj dost tolerantna... tak snad mas na viac ako nejakeho sebeckeho ignoranta.. to ti treba? Fakt by som radsej bola sama...
rozid sa s nim. zachvilu najdes lepsieho, ver mi.

Ja.nerozumiem niektorym zenam.. nevravim, kazda sa potrebuje obcas vyzalovat, vystazovat na toho svojho za nejake somariny a podobne.. ale nie debila si uviazat na krk a potom vyplakavat co mam robit, ale ked ja ho tak strasne luuubim.... vy fakt neviete co mate robit??? Napriklad trosku romyslat... prepacte, ak som moc hnusna, ale neda mi... kazdy ma svoj zivot v rukach sam, niektore uz aj dva zivoty. A kazdy sa moze rozhodnut, ako bude zit... ci sa potrebuje do konca zivota lutovat, akeho ma doma debila, alebo chce zit plnohodnotny a stastny zivot s normalnym chlapom...