Priateľ sa mi vyhráža, že ma zabije
Ahojte. Vedel by mi z Vás niekto poradiť alebo mali ste už nejakú tú skúsenosť so svojím partnerom, že každý týždeň sa Vám vyhrážal, že sa zabije??...ja už neviem čo s tým, stále mi hovorí, že to myslí iba zo srandy...ale ja viem, že nie a premýšľa nadtým...je to z finančných dôvodov, ale povedala som mu, že som pri ňom a má robotu, že všetko sa to dá vyriešiť, tak nech nepanikári...niekedy má svojské stavy, že keď nie je po jeho, tak je všetko zle, mne nadáva, je nahnevaný..aj keď ja zato nemôžem...niekedy nevie pochopiť určité veci..ma sklony aj k pitiu, pred mesiacom skoro každý večer vypil jednu fľašku pálenky...to som mu povedala, že keď neskončí je koniec...aj prestal...ale včera sa opil a ja neviem prečo a ani dôvod, do rána ho nebolo...predchvíľou sa našiel a triezvy bol...tak ja neviem čo s ním...psychiatrovi nechce ísť dobrovoľne..chcela by som ho tak nejako dostať ale neviem ako...nemáte niekto s takýmto prípadom skúsenosti?...veľmi by ste mi pomohli
@tetapetra uuuups preklep. Sorry 🙂 🙂 🙂 🙂
@olinkamalinka ja ti pomozem jedine tak, ze takeho cloveka by som uz v sekunde priatelom nenazvala a dala mu zbohom, ako na co cakas...jedna vec, je nejaka sranda, ked nieco niekto vyparati a zo srandy mu povies, za "zabijem", ale nie taketo psycho sklony plus alkohol a to nehovorim, ze normalneho cloveka nemusis hladat cely den, kym akoze po noci priide triezvy domov..co cakas, kym ti fakt nieco spravi? to uz bude ale sakra neskoro...
v skratke...rychlo prec, utekaj kade lahsie...
Bože moj na nebi!!! Ja toto nepochopím! Kde chodíte na týchto prepytujem chujov??? Ako sa ti taky debil moze dostať do nohavičiek?? Ved od začiatku si musela vidieť, ze nie je on normalny, ze mu prepina, ze popija, ze ma ,svoje stavy,,.
Nie, nemam skusenost s takym debilom vdaka bohu mam aspon zvyšky zdraveho rozumu aby som pri prvom naznaku, ze niečo nie je v poriadku fujazdila kade lahšie. Ja som dieta prave z rodiny kde sa popijalo a boli ,,stavy,,. Vo svojej rodine som to uz zažiť nechcela a podarilo sa mi to.
@mawka len to nebude komedia alebo romantika od Pilcherovej, ale thriler alebo krimi... 😀
a obetou bude dotyčna. Ach jaj...idem ja niečo robit lebo tieto temy mi akurat nožík vo vačku otvaraju... 😀
@olinkamalinka boze a ty si este pri nom??nechapem toto ☹
@maxiva to ziadny sudny človek nepochopi.
Nech sa paci ak nie vymyslela Tema.. Rovno by som mu povedala ze si na rok najdem milenca😊
A pekne ho po veceroch mimo sluzieb nechala doma same ho nech ma cas na celibat a ja si zatial uzila vasnivyvsex😊a puritanky katolicky k manzelstvo patri oi aj plnenie manzelskych povinnosti, ze? Takze bybsom nemala ze ziadne vycitky smilstva😊

no ako tak citam od admina truhlika, o chvilocku uz sa tu budeme vsetci vrazdit navzajom 😀