icon

Priateľ sa stále stretáva s jeho expriateľkou

viki112
8. okt 2018

Prosim napiste mi vas nazor :
Som s priatelom uz rok a pol a on sa stale stretava s ex priatelkou , on mi to na zaciatku po edal ze ukoncili vztah ako kamarati a ze raz za cas sa stretnu ako kamosi alebo ak by pottebovali nieco pomoct ..
No stretavaju sa raz za tyzden aspon ....Je to v pohode?
A ak pottebuje s niecim pomoct vacsinou ziada o pomoc ju a nie mna ako aktualnu priatelku
A ked mu poviem ze mi to vadi , ze preco nepoziada o to mna ....ta mi povie ze ved to je jedno ....a ze ja smam niecp vo vnutry zle a ze ho nechaprm ...
co mam robit
stale som ja ta zla

Strana
z5
magic08
22. okt 2018

@zahrajzlato ty si s nim mozeš podať ruku

heidi4
22. okt 2018

@sherynkamalinka praveze vobec to nebolo tvrdo. iba total uprimne, a to je nadovsetko. mohlo to byt este tvrdsie. a ten ´´priatel´´ je len sebecka, nevyzreta, nedospela, nevyrovnana osoba a osobne ja by som s takym nic nechcela mat. takze tot vse k nemu a k tomu ´´vztahu´´. diki bohu, ze takychto dilinov odhadnem a prekuknem hned, potom nemusim zufala vypisovat na MK.
OMG Dievca, maj svoju hrdost!!!!
a @rory267 ano, ´´žena, ktorá sa zamiluje do nesprávneho chlapa, (čiarka) je sliepka.´´ - ano. lebo DOBROVOLNE klesa pod svoju uroven a VEDOME sa zahadzuje s idiotom, co ju len vodi za nos. Kedze si to uvedomuje, asi nepozna svoju hodnotu alebo ziadnu nema a tj. potom je asi sliepka, no nie???

beky1813
22. okt 2018

@rory267 ale zahrajzlato ma v podstate pravdu, nie preto, ze sa zamilovala do nesprávneho chlapa, ale ze aj po ukazani pravej tváre s nim ostava a neposle ho tam, odkiaľ prišiel

beky1813
22. okt 2018

@viki112 dobre to hra na teba a evidentne uspesne, preco mu odpisujes? Blokni si jeho cislo a nereaguj, nevyhladavaj, otvor sampanske, ze si sa ho zbavila.
Alebo analyzuj kazdu sms, nechaj si urobit pár deti ake potom nevyplakavaj

heidi4
22. okt 2018

@beky1813 bingo. 🙂 aspon niektora to vidi tak, ze to nemyslel v zlom, iba uprimne opisal, ako to vidi.

viki112
autor
22. okt 2018

@rory267 presne tak preco by som mala byt sliepka ked aom sa zalubila

viki112
autor
22. okt 2018

@beky1813 uz som to ukoncila

viki112
autor
22. okt 2018

@beky1813 dakujem za rady
uz je koniec

rory267
22. okt 2018

@beky1813 Ja to chápem až veľmi dobre, jak to myslel, ale urážky nie sú na mieste..aspoň ja si myslím..😕

rory267
22. okt 2018

@heidi4 opakujem to stále dokola v diskusiách...ľudia zabudli prejavovať úctu jeden voči druhému..názor napísať je jedna vec, urážať vec druhá.

rory267
22. okt 2018

@heidi4 Ja autorke celý čas píšem úprimne, na rovinu...ale neurážam ani ju ani nikoho..

romanovic
22. okt 2018

@viki112 ako to prebehlo? Normálne povedal, že "OK, tak ahoj"?

rory267
22. okt 2018

@viki112 😘 hlavu hore

viki112
autor
22. okt 2018

@romanovic povedala som ze respektovat to nebude.
a on sa stretavani s ex nezriekne
tak bude lepsie ked to ukoncime
tak mi povedal ze mam co som chcela , ze konecne vidi ako ho lubim , ze neviem pochopit ze ma kamaratku ..ze mu davam ulimata atd.

viki112
autor
22. okt 2018

@rory267
@rory267 dakujem

zahrajzlato
Odpoveď bola odstránená
Strana
z5