Priateľ sa zvláštne správa
Baby, matky , zeny , .. uz neviem co mam robit s mojim priatelom .. on lubi mna aj nasu dceru aj nasho syna ktoreho cakame v auguste .. ale .. sprava sa priatel v poslednom case ako idiot .. pije nadava mi peniaze prepije co mali byt na nasu dceru .. a ja uz neviem ako to mam riesit .. ked mu poviem ze sa mi nepaci ze pije ze sa venuje kamaratom viacej ako vlastnej dcere tak ma posle kade lahsie :( .. lenze rodinu nechcem rozbit .. aj ked ma 20 a ja 19 a mame skoro dve deti ktore si za nic nedam viem ze sme si ich " spravili " dost skoro ale co uz stalo sa .. ale uz neviem fakt ako mam pristupit k priatelovy zeby sa zmenil :(
On vas nelubi... Ak by vas lubil tak sa takto nesprava...
@saskaaninka mama ti pomaha v tom,ze ti dava strechu nad hlavou!!! Ved si zober svojich 220 eur a chod byvat s priatelom.
Priatel ti robi len deti a nervy. A ti sa kvoli nemu trapis. A co tvoja mama? Co ked sa ona trapi kvoli tebe a detom? Nechcela by si prehodnotit priority v tvojom zivote?
@saskaaninka rychlo odid,mala je este drobna,zabudne na neho,najdes si ineho dobreho ,ako ja 🙂 neboj,vsetko bude dobre len odid od neho..
@saskaaninka tak ked ti vravi jeho mamka ze je debil tak ju pocuvaj..
@denaha dnes som sa kvoli nemu tak naplakala ze az .. vsetko ma tak hrozne mrzi .. dokazila som si zivot .. ale urcite deti za to nemozu oni sa nepytali na svet .. to ja som bola ta hlupa ze uz skorej som si nevsimla aky je on .. zo zaciatku sa choval slusne milo atd...no teraz neviem co sa to s nim porobilo .. bud ho zmenili kamarati a alkohol alebo neviem uz vazne ze co .. vsak nic mu nerobim neublizujem ani nic podobne .. tak neviem kvoli comu je ku mne taky ..
@saskaaninka uz si mu dohovarala dost,odstrihni ho
a cakala som ze sa zmeni kvoli detom .. ze uz trochu viacej obmedzi svojich kamaratov zabavy atd .. ze mu bude redsa len prednejsia rodina a deti ... ale on ? on ma len reci reci a skutek utek .. ako sa hovori ..
@saskaaninka som bola na tom tak isto esa ma aj zmlatil ako zito!odisla som a teraz mam najlepsieho muza na svete..
@saskaaninka chod kym nie je to druhe na svete,lebo ked sa narodi,budes mat toho velmi vela,a nebudes si moct dovolit plakat a trapit sa
@saskaaninka uz by som sa nesnazila myslim ze to nema vyznam...chlap kt. Minie peniaze kt su na vlastne dieta sa chlapom ani neda nazvat....na tvojom mieste by som volila rozchod aj ked buxes sama s 2 detmi predpokladam ze ani 1 nebolo planovane...poriesila vyzivne na deti a skusala sa bud vzdelavat a hladat hocijaky job ak ti bude mama ochotna ostat pri detoch....ak sa bude chciet zmenit tak vir kde vas najde a rodinu urcite nerozbijes ty....ona je rozbita uz davno len nedopust aby tvoje deti trpeli a mali nevhodny obraz o tom ako to ma fungovat....a to ze ti mama neprebaluje malu neznamena ze ti nepomaha...pomaha a velmi uz len tym ze u nej byvate ....a neposlala ta byvat za otcom tvojich deti
Ked Ta nedrzi pri sebe nasilu, naozaj odid. Cim dlhsie vztah trva, tym tazsie sa oslobodzuje. Po par dnoch, co budete od seba, sa Ti zacne v hlave uplne vyjasnievat a budes sa cudovat, co si znasala a ako dlho. A tiez zistis, ze sa Ti zije lahsie bez neho.
@saskaaninka predpokladam ze tvoja mama bola dnes doma.
A vypocula si tvoje nariekanie za frajerom.
Strasne mi je luto tvojej mamy. Ale asi nevies,co tym chcem povedat.
@sense tak to ano .. a dakujem velmi pekne 🙂 .. teraz to uz urcite poriadne zvazim a ukoncim to s nim lebo vidim ze s nim to nema buducnost .. dakedy aj ked som mu napisala smsku tak ma zato zdrbal ze co mu vypisujem .. mal by sa uvedomit on sam uz .. ja uz mu nebudem dohovarat nebudem sa mu podlizovat ani nic podobne .. uz to necham tak .. 🙂 .. a detom urcite nechcem ukazat co je nespravne .. aj ked budem sama s dvomi detmi ale viem ze budu vychovane spravne a slusne .. 🙂
@anatalia77 moja mama je v praci a jej nehovorim o nom kedze ona ma neho svoj nazor .. moju mamu nepoznate aka je ona .. vela razy som sa musela ja k nej ako dieta postavit ako dospely clovek co ja som jej pomahala s depresiami so vsetkym .. a nebolo to len raz ...
@saskaaninka urcite to zvlastne a si este mlada nenchaj si znicic zivot....nebudes to mat sice jednoduch3 ale urcite lepsie ako s nim
@sense vies,mozno keby ju mama poslala k frajerovi a mlada by sa prebudila zo sna...tak dnes vie presne co chce. Alebo co nechce.
Mali by sme ako rodicia byt obcas "triezvejsi"a dopriat detom aj facky od zivota. Lepsie v 19-tych,ako deti chranit do 30-tky a uvedomovat si,ze su naivne az hlupe.
@saskaaninka ok nechajme to tak.
Urcite veci sa nedaju vratit spat. Takze aky mas plan?
Na tyzden,na mesiac,do konca roka.
Potrebujes v niecom pomoct?
@saskaaninka ked ho posles do riti a budes cosi potrebovat pre male,daj vediet,ak budem vediet pomoct ,pomozem,aj minule som darovala vrece veciciek jednej babe
@denaha
@anatalia77
dakujem vam velmi pekne za ochotu pomoct 🙂 vazim si to a velmi 🙂 ... ale chcela som najskor len poradit ze co s priatelom mam uz robit .. ale pomohli ste mi dost 🙂 .. a urcite tento krat si uz dam od neho pokoj . 🙂 hlavne kvoli mojim detom 🙂 .. nechcem zeby mali takeho otca ktory stoji za ... 🙂 ..
@saskaaninka nuz neverim,ze si to v sebe tak rychlo uzavrela. Ale budiz.
Tak co ides teraz robit zo svojim zivotom? Ako si ho ides usporiadat?
ak to teda nie je tajomstvo.
@anatalia77 chcela by som sa naplno venovat svojim detom 🙂 .. po case ked vyrastu si zhanat nejaku tu robotu aby som mala pre deti peniazky ktore su potrebne 🙂 .. zariadit si nejak zivot po svojom .. a byt konecne spravne s detmi stastna 🙂
@saskaaninka no dobre. Ale zit potrebujete uz teraz. Ako ste sa s priatelom dohodli na vyzivnom pre deti? A to vies,ze mas narok na vyzivne aj ty? A preplatenie vybavicky.
Presne na toto mas narok,treba bezat hned na urady a vybavovat
Chod na socialku za dakou koliznou,ona ti pomoze aj so sudom,a ak ti smiem poradit,nic neries cez dohodu,vsetko pekne cez sud..aj ked sa ti nebude do toho chciet...
tak to je potom super ked na toto mam narok tak ja si to hned zajtra pojdem vybavit 🙂 .. a na vyzivnom s nim som sa dohodla ze mi na malu bude davat 50eur a na maleho tak isto .. ale to chcem cez sud riesit tieto veci .. radsej ako dohodou .. lebo ked sa na niecom s nim dohodnem nikdy to potom nieje tak ...
@saskaaninka popocitaj si realne naklady na deti. Ak to vyjde viac tak pytaj viac.
A snaz sa vydobit aj alimenty na teba. Aspon 30 eur.
@saskaaninka na ziady viac ti mali co oklepat ziadaj na kazsoklepatde ziadajalne minimalne ziadaj viac vsak nech to da do deti,aj tak to inak prepije a prefajci
@denaha tak tak
Pardon,nejak mi popreskakovali slova

Tento tyzden v telerane bola daka neviem ci psychologicka ci psychiatricka ale hovorila svatu pravdu...ze to ze je clovek v 18 akoze "dospely", neznamena ze je dospely na sex... nie to este na deti...ale tak stalo sa z, neodstane...mlady je este v podstate dieta ...Jeho nezmenis, potrebuje sa vyburit...mozno o par rokov dospie a zacne sa chovat ako otec ale velke nadeje tomu nedavam...