Priateľ sa zvláštne správa
Baby, matky , zeny , .. uz neviem co mam robit s mojim priatelom .. on lubi mna aj nasu dceru aj nasho syna ktoreho cakame v auguste .. ale .. sprava sa priatel v poslednom case ako idiot .. pije nadava mi peniaze prepije co mali byt na nasu dceru .. a ja uz neviem ako to mam riesit .. ked mu poviem ze sa mi nepaci ze pije ze sa venuje kamaratom viacej ako vlastnej dcere tak ma posle kade lahsie :( .. lenze rodinu nechcem rozbit .. aj ked ma 20 a ja 19 a mame skoro dve deti ktore si za nic nedam viem ze sme si ich " spravili " dost skoro ale co uz stalo sa .. ale uz neviem fakt ako mam pristupit k priatelovy zeby sa zmenil :(
aha, prepac, uz vidim, ze ti to iste pisali baby, nechcela som sa opakovat... ale drzim palce na dalsej ceste zivotom! zvladnes to, len so musis verit
@orlik4 dakujem velmi pekne 🙂 .. uz len kvoli detom chcem lepsi zivot im dat nieco konecne viac nez doteraz mala dcerka :/ .. ale pre deti zrobim cokolvek ! najdem si nejaku robotu budem si zarabat im kupim co bude trebat daco nasetrim ak sa bude dat a najdem si nieco kde budem len ja a moje deti 🙂 .. zaciatky budu tazke ale verim si ze to dokazem ! 🙂
@saskaaninka pôjdeš bývať k mamine? Teraz žijete s priateľom v spoločnom byte, alebo v podnájme? A dúfam, že chlapčekovi meno Boris nedáš po jeho otcovi.
@saskaaninka nehovor si,ze zaciatky budu tazke-privolas si to.
Urob si kratkodobe plany. Co sa tyka dalekej buducnosti,tak to neries.
Moze sa vselico zmenit a ty budes sklamana.
Takze len nevyhnutne veci naplanuj. A za tym si chod. Ked jedno vyriesis,prehodnot predsavzatia co by sa dalo uskutocnit.
A tak pomaly.
"...on lubi mna aj nasu dceru aj nasho syna..." a ako sa to prejavuje? lebo z toho co pises nijako... pije, nadava ti, prepije peniaze, ked sa ohradis posle ta kade lahsie....
@nikuska744 nie my spolu s priatelom nebyvame .. on byva u svojej mami a ja u svojej .. chceli sme zit spolu ale ako vidim jemu sa nejak do toho nechce .. nerobi nezaraba uz ako zarabal takze s toho byvania nic ani nebude .. a meno Boris malemu nedavam po nom .. 🙂 .. chcela som ale nedam 🙂 ... priatel sa vola Jan .. 🙂 ..
@saskaaninka asi to tu uz padlo - keby vas lubil, tak sa tak nesprava....nic tomu nenasvedcuje. skusila by som to bez neho, byvat mas kde...nestoji ti za to...ste obaja inak velmi mladi a jemu zodpovednost nic nehovori
@saskaaninka Podla mna ste velmi mlady.Boze ja kes som mala 20 rozum nikde.25 rozum nikde.Nie som stara mam 32 ale stale mam pocit ze to nie je idealne, ale moj priatel je o 10 rokov starsi cize ma dost koriguje.Je dobre ze byvas s mamou nemusis riesit strechu nad hlavou je smutne co robi tvoj priatel vobec sa nepostavil ako chlap ja myslim, ze je to tym vekom ale mozem sa mylit.Jasne ze je najlepsie si dat minimalne pauzu, alebo rozchod.Ale asi by som mudala pauzu.Teda nepostrehla som ci ste manzelia.Asi nie.Ale je otec a sprava sa ako idiot.Ked ho mas este rada a citis k nemu nieco bude to s tvojej strany dost tazke.Davaj si pozor aby s tebou nemanipuloval, a nenamotaval ta na sladke reci.But silna.Podla mna to bude este tazke narodi sa maly a bude oblbovat.Davaj si pozor, porad sa s jeho a tvojou mamou, vyzeraju ze ho uz prekukli.Davaj si pozor a vela stastia.Mozno sa neskor zmeni, ale ja by som tomu moc neverila, vyzera to ze speje k alkoholu, a to radcej ruky prec od neho pokial to nechce riesit on .

@saskaaninka ale zasa pomoc od tvojej mamy by stacilo, keby ta ubytovala. to by bola obrovska pomoc...