icon

Priateľ schováva moju zubnú kefku. Ako by ste to vnímali?

6. okt 2021

S priateľom sme spolu rok a pol. Nebyvame spolu, on ma svoj byt, ja svoj. Je cerstvo rozvedený. Kedze u seba casto prespavame, kazdy mame u toho druheho zubné kefky. On ma svoju stále u mňa v pohári na umyvadle, vedľa mojej, aj ja uňho. Vzdy, ked tam prídem, kefka je v pohári.... Aspon som si to myslela. Naposledy ju tam totiz zabudol dat a bola odložená v skrinke pid umývadlom. Na otazku, ci ju tam dáva vzdy po mojom odchode, mlčal Veľmi sa ma to dotklo. Jeho rodicia o mne nevedia... Ako by ste sa cítili?

Strana
z3
anita6666
6. okt 2021

Autorka,poznám muža,ktorý toto robí lebo sa v jeho byte okrem "stálice" strieda viac iných žien,tak dúfam,ze to nie je tento konkrétny chlap. Neviem,či tam máš aj iné veci,pán ktorého poznám používal aj rôzne "zábavné" pomôcky so všetkými zucastnenymi ženami, tak si to odpozoruj lepšie a zatiaľ to s ním nerieš. Časom aj tak všetko vyjde na povrch.

bosorka2302
6. okt 2021

tak skus tam doniest viac veci pyzamo a papuce a pod nemapadne zabudni naramok, nausnucu a uvidis ci bude skryvat aj to.

katkati
6. okt 2021

Skoro rok po rozvode, stretávate sa s priateľmi, chodíte do spoločnosti? Lebo ak nie, tak je to divné.

sari24
6. okt 2021

Ono si niekto povie že si citlivka a čo riešiš ale mne by to sramotilo tiež v hlave. Ak by to aj bolo kvôli rodičom tak by stačilo povedať že schovávam ju pred mamou. I keď aj to mi je divné po roku a pol, čo máte 15?
Len či tam kvôli niečomu nechodí jeho ex alebo v horšom prípade iná slečna. Ja by som sa ho to opýtala ešte raz s tým že keby mlčal a odmietol povedať tak by som sa zrejme zariadila po svojom. Kefka nekefka, mne to nepríde košer voči tebe.

lalenka33
6. okt 2021

Ste spolu rok a pol, keď ste sa dali dokopy už s bývalou nefungoval, ale napriek tomu ťa po roku a pol nepredstavil rodičom? To ti príde normálne? To je asi väčší problém, ako schovaná kefka. Dospelý, rozvedený chlap nemá prečo schovávať kefku svojej partnerky aj keby mu tam mama behala niekolkokrat denne. Je dospelý a rozvedený. Skôr by ma zaujímalo prečo schováva partnerku s ktorou je rok a pol. To akože večer prídeš a ráno odídeš? Pyžamu si nosíš v kabelke či spíš v čom prídeš? Toto mi príde skôr, že si len kamoška na sex a žiaden vzťah tam nieje. A kefku schováva preto, že tam asi chodia aj iné kamošky. Inak pri takomto fungovaní by som sa nečudovala keby si ty mala 18-19 a on 40+

Strana
z3