Kde si rozvedení rodičia s deťmi hľadajú nové známosti?
V mojom okoli sa pomaly kazdy druhy manz.par rozvadza. Ludia po 40tke. S detmi. A do pol roka/roka ich stretnem s novou znamostou. Kde si rozvedeni rodicia hladaju nove znamosti? Som myslela, ze o mamu s 2pupertakmi nie je zaujem.. 🤔😅🤣
tam kde aj nerozvedeny rodic a bez deti
Však vrana k vrane. A mnohí to až tak neriešia, berú všetko rad radom, co im skríži cestu a stále dookola. Deti sú to posledné, čo niektorých rodičov v tomto ohľade zaujíma. Vidim to denne.
ja som rozvedena s dietatom a teda zaujem je o mna stale velky, mozem si vyberat.. aj som si vybrala - podla mna nie je problem zaujem, ale skor to kto ten zaujem ma..
@anonym_autor je to aj tvoj pripad keď to riešiš? To, že sa niekto rozvedie, neznamená, že už musí byť do konca života sám 😀 a nemyslím si, že dieťa je problém
No ja sa tiez tomu cudujem. Ale to je tak - niektore zeny proste nebudu bez chlapa. V 90% to je opat iba krok vedla, hlavne, ze niekoho maju. Vidim to tiez denne okolo seba. Ja kebyze sa rozvediem, to posledne by bolo niekoho hladat. To by naozaj muselo byt nieco osudove, co si ma najde same.
No predsa tam kde aj ti co rozvedeny nie su.
A preco prave by nebol zaujem o zenu 40+ s pubertiakmi ? Vsak prave taka zena uz moze v pohode randit a nemusi rozmyslat nad tym kde odlozi dieta na ten cas a skoro nikdy nemôze skrz nieco. Pri tych malych detoch je väcsi problem
A preco maju byt sami ? Lebo maju deti a teraz skrz ne si nikoho nebudu hladat kym z domu neodidu ? Maju aj svoj zivot !
Však vrana k vrane. A mnohí to až tak neriešia, berú všetko rad radom, co im skríži cestu a stále dookola. Deti sú to posledné, čo niektorých rodičov v tomto ohľade zaujíma. Vidim to denne.
@anonym_54bdf5 pocuvam v robote,nocne mory.Su to stare pribehy vrazd,ktore sa objasnili.Jedno maju vrahovia spolocne,dodrbane detstvo.Tyrani,rodicov co sa o nich nezaujimali,siroty.Tam to vzdy zacina.

@anonym_autor mozno už mali nové známosti pred rozvodom.