Priateľ si písal na pokeci so ženami o sexe
Aj váš priateľ si pisal na pokeci so ženami o sexe? pýtal od nich fotky a videja ako si to robia? a odpustili ste mu keďže vás reálne ne podviedol?
no toto je môj problém mobil mu kontrolujem nevidím tam už nic ubehlo odvtedy možno pol roka cca co to urobil na mobile mu nevidím nič ale nakoľko býva ešte u mamy a ja tiež mam obavy ze to robí na PC som s nim uz 5 rokov milujem ho aj on mňa vysvetlil mi to už aj ze potreboval ego ale ze bol hajzel že mi veľmi ublizil a ze je rád že som to zistila ze uz ho to ani neláka ze ma mna a iba ja sa mu pacim.. ale mam obavy o to ze keď mu raz pozriem do PC a zistím niečo uz s nim nechcem.byt
a z toho mam strach myslím 3 dni dozadu sme boli s kamošom ktorý tiež si vypisuje na pokeci a ma aj dieťa keď mi ten pokec ukazoval aj tie baby tak som hneď pozrela na môjho priateľa a až zle mi bolo on si to na mme všimol a keď sme. Boli sami tak som povedala ze som si nato spomenula keď si to robil ty a ako som sa trápila ja. Povedal mi ze on vie ze sa nemusim báť ze sa už nikdy nič také nestane a videl mi aj slzy.
No milujem ho a neviem si predstaviť život bez neho
Baby ste aj vy v takej situácii? ze ste mu odpustili a milujete ho ale mate strach ze to znovu urobí aj si občas nato spomeniete?
@silvika101 len ak by si nevedela,aj na mobile existuje režim inkognito ktory históriu neukladá..dokonca môže byť cez normálny prehliadač prihláseny na svojom profile a cez inkognito na inom a z toho pôvodného ťa neodhlasi..pokiaľ mu neveríš,podľa mňa máš na to dôvod..ja by som takému chlapovi tiež neverila a ani by som s ním neostávala..po svete behá kopu pekných a dobrých chlapov a ty sa ideš trápiť s týmto 🙈 a vacsinou to je (bohuzial) tak,že keď chlap niečo takéto spraví a žena mu na to príde,on neprestane..len sa to naučí lepšie skrývať..môj ex si 2roky vypisoval na pokeci a ani som len o Tom netušila..ešte na začiatku vzťahu som mu na niečo podobné prišla,odpustila som,dala šancu a aj tak sa k tomu vrátil..a nakoniec ma vymenil za nejakú 16ku z pokecu🙈🤣 (ja som mala vtedy 22tusim)mali sme spolu hypo,byt, snažili sme sa o dieťa..ale na druhej strane nič lepšie v živote sa mi nemohlo stať 😁😁
Achh tieto zoznamky, pokec, sociálne siete...:(( už niekoľkýkrát podobná téma od viacerých dám, ktoré spája podobný problém...Ja som to zažila v čase, kedy sme s ex už každý žili sólo, ale vo mne sčasti žila nádej, že to dáme dokopy, veď sme neboli rozvedení, mali malé dieťa, spoločný biznis...raz som mu v mobile našla jednu nekonečne dlhú konverzáciu s 19-ročnou slečnou ( to tam bolo v nejakej správe, že aj keď máš len 19, si veľmi vyspelá...) A keď som si otvorila fotky v chate, to boli srandy, mladá na to šla sofistikovane, žiadne nahé, ale pekne podväzky, čipky, štekle, červené pery, dlhé vlasy...Jej fotky mal aj v galérii. A konverzácia plná dvojzmyslov, filozofických rečí a zamilovaných kecov...vtedy som pochopila, že ma môj ex už nemiluje a že v hlave má dávno inú/iné, len nie mňa....A písali si aj na Signáli, miznutie správ na jednu hodinu, takže, kto chce, spôsob si nájde, vždy...
Baby ten režim inkognito sa ozaj neda nijak prekuknut?
@silvika101 Bože, ženy, načo sú vám takí chlapi, ktorí chodia na pokec? Radšej budem sama, ako toto riešiť vo vzťahu. Fakt vás tolerantných žien musí byť veľa, lebo keď chcem normálne, slušne pokecať na tej sieti, tak xx zadaných mi napíše (ja ich však blokujem). Že takého fakt nekopnete do zadku. Čudujem sa každej takej "tolerantnej", že toto strpí..
@dodka6 povedal ze potreboval ego lebo všetci hovorili ze je škaredý a ja krásna tak si potreboval dokázať ze aj on je krásny.. To povedal
Ďakujem vám za každú jednu odpoveď respektíve názor
Rozhodla som sa podľa seba teraz ze s nim budem a budem veriť a dúfať ze nič neurobí tak ako aj vravel ze urobil chybu ktorú si vyčíta Doteraz a ze si to váži ze som mu dala šancu atd
ja som človek ktorý ho miloval aj miluje to ze som mu dala šancu znamenalo zlepšenie varovanie ze ma môže stratiť co mi aj sám povedal on to dobre vie ze mu neodpustím ďalšiu chybu a ze ma navždy stratí a keď mu to bude stáť zato nech sa páci ja som bola preňho skvelá žena aj som nemôže sa sťažovať na nic mal všetko aj sex pravidelný a keď to urobí znovu ja mu to aj poviem vytmavim mu to aj s úrokmi on vie ze si už takú ženu nenájde bohužiaľ nechám to na osud
@dollyzv vidis a ty si mu tiež dala šancu a no myslim ze viac keď na začiatku vzťahu vášho to bolo tiež
@silvika101 áno dala a vďaka tomu som s ním zabila 4roky života 🙈🙈🙈 ale on si nepísal na pokeci a už vôbec si nepýtal od niekoho fotky alebo videá..."len" flirtoval s kamarátkami cez FB..preto som odpustila "len" takýto prešľap...to čo robí tvoj by som nikdy neodpustila
@silvika101 neviem kolko mate rokov ale ak sa naucil to lepsie skryvat nemusis na to dobrych par rokov prist, hlavne ak spolu nezijete. Pises ze potom by si to uz ukoncila - vazne? Aj ked budes tehotna? S detmi? Prave v tomto obdobi by som ja nejake moralne kompromisy nerobila.. Mne to proste pride ze tvoje vnutro ti nahovara mu neverit..
@silvika101 Keď ti povedal ,že to robil kvôli egu ,že je škaredý ,tak to ego bude mat potrebu si zvyšovať stále .Má to v hlave .Je zakomplexovaný .A ako bude starší a škaredší ,bude sa intenzita stupňovať .Neostane len pri písaní .
Ešte s ním ani nebývaš, nemôžeš vedieť, či bez toho človeka nevieš žiť. S kľudom si môže premazávať históriu vyhľadávania v mobile a ty nič nezistíš. Bohužiaľ, dnešná doba je taká. Keby sa predo mnou dotyčný rozplakal, že je hajzel a potom by to spravil znova, to by bola konečná. Nehovoriac o tom, že na pokec chodia väčšinou tí najnechutnejší úchyláci. A po ďalšie- s kým si, taký si. Keď má okolo seba kamošov, ktorí to robia, aj jemu to pravdepodobne príde úplne v poriadku. Byť na tvojom mieste, nájdem si niekoho iného, komu pokec príde ako posledná stoka.
@silvika101 ak poznas jeho nick na pokeci tak mu napis pod fiktivnym nickom a uvidis ci drzi slovo
Je veľmi prostoduché ospravedlňovať to, čo robí tvoj priateľ tým, že to robí veľa chlapov. Porovnávaj ho s mužmi, ktorí majú aj charakter a nie s pokecovými trtkosmi. Pretože čo tam hľadajú, keď doma maju partnerov? Nechceš snáď veriť tomu, že iba pokecať.
@0kristina0 toto mi raz poradila kamoska pred neviem kolkymi rokmi uz ,takto isto nebola som si nim ista niekde v kute mi blikala kontrolka..a je to pravda spravila som to a no nemusim hadam o tom pisat,proste sa ukazal aky v skutocnosti je ...rada nad zlato
@silvika101 Ešte len spolu chodíte a ty už máš takéto podozrenie .Určite sa polepšil !Dievča zlaté pri každom pipnuti keď budete spolu budeš tŕpnuť.Ak by mal čisté svedomie príde pôda ti telefón a povie skontroluj.Pre kľud môže to mať krásne schované nenájdeš to .Ale nemá čisté svedomie .Ak vieš jeho heslo a nic.Prihlas sa na tajnasa aj ty a skús ho nájsť .Stojí to zato a ver dôveru už nebude potrebovať.

@dodka6 suhlas. Ludia sa nemenia.