Zoznámenie cez pokec - ako zostať len priatelia
Ahojte, zoznámila som sa cez pokec s mužom, mal tam napísaný vek, info o sebe.
Najprv sme si písali, potom sme si začali volať, veľmi príjemný, rozhľadený muž, dobre sa mi s ním rozpráva, dokážeme sa rozprávať aj hodinu, veľa sa smejeme. Ale potom poslal fotku, najprv jednu, potom druhú, potom tretiu. A ja som zastala. Vôbec sa mi nepáči. Ja nie som plytká žena, to vôbec nie, nepozerám v prvom kroku na vzhľad. Ale on je o 10r starší odo mňa a vyzerá ešte o 10r staršie. Máme za sebou dva veľmi dlhé telefonáty včera. A počas nich vyšlo veľa vecí najavo, čo sa mi nepáčia. Čiže už vidím, že za mňa to na niečo viac nebude. Avšak si viem predstaviť, že budeme priatelia. Väčšine chlapov keď poviete túto informáciu, tak nemajú záujem. Ako by ste postupovali vy?
nebude mať záujem. a ak sa už medzi tým namotal, no čistý koniec, možno sa aj uzavrie a koniec, šlus ...
Otazka, ak by ta niekto odmietol, chces sa s nim dalej kamaratit ty?
Povedz mu na rovinu, ze sa s nim dobre pise, hovori, rada by si ho chcela ako kamosa a vyhovor sa na vekovy rozdiel. Dovod vekovy rozdiel skor zoberie, ako ked mu povies, ze sa ti nepaci a dokonca vyzera este starsie nez naozaj vekovo je. Ze hladas niekoho primeranejsieho k sebe, max 5 rokov starsieho. Ked nebude chciet, tak skoncite ...
Otazka, ak by ta niekto odmietol, chces sa s nim dalej kamaratit ty?
Povedz mu na rovinu, ze sa s nim dobre pise, hovori, rada by si ho chcela ako kamosa a vyhovor sa na vekovy rozdiel. Dovod vekovy rozdiel skor zoberie, ako ked mu povies, ze sa ti nepaci a dokonca vyzera este starsie nez naozaj vekovo je. Ze hladas niekoho primeranejsieho k sebe, max 5 rokov starsieho. Ked nebude chciet, tak skoncite ...
@anonym_48b302 ked sa ma na zaciatku pytal, ci mi vadi vekovy rozdiel, povedala som, ze nie. Teraz sa mam na to vyhovorit? Nie je to tak iba o vekovom rozdiely, je tam velmi vela red flagov pre mna, pre ktore nezvazujem nic viac. A na pozadi toho je neatraktivita.
@anonym_autor ty si myslíš, že s tebou bude kecat dlhé hodiny a bude sám?😆🤣😆.... zobudiť sa ....chlap potrebuje hlavne zasunúť, a potom dámu do pohody...to je celé.... kamarátku na telefón určite nie....😀👁️
@anonym_autor ty si myslíš, že s tebou bude kecat dlhé hodiny a bude sám?😆🤣😆.... zobudiť sa ....chlap potrebuje hlavne zasunúť, a potom dámu do pohody...to je celé.... kamarátku na telefón určite nie....😀👁️
@ivicatolic no ja si myslím, že nezasunie 🙂 býva doma s exmanželkou a deťmi, je bez práce už dlho, a už ani nešoféruje (neviem, či mu nezobrali vodičák) a vyzerá na 65-70r.
ja by som mu rovno napísala, že nemám záujem a že nech hľadá ďalej. Veď podľa toho čo píšeš, máš cca 45 rokov, to už by si mala vedieť, čo v živote potrebuješ a chceš a čo nie.
ja by som mu rovno napísala, že nemám záujem a že nech hľadá ďalej. Veď podľa toho čo píšeš, máš cca 45 rokov, to už by si mala vedieť, čo v živote potrebuješ a chceš a čo nie.
@earlgrey nemám 45 rokov, mám menej. On má niečo po 50, ale vyzerá naozaj na oveľa viac. Ale to čo som sa včera dozvedela u mňa zavrelo dvere. Rada s ním budem v kontakte, pokecám, zájdem na kávu, ale z mojej strany nič viac nebude.
@anonym_autor rovno mu napis, ze su veci, ktore obaja vnimate kazdy z opacneho hladiska (pre teba su neprijatelne, pre neho najskor ano) a to by po case medzi vami urcite nerobilo dobrotu. Ale paci sa ti jeho rozhladenost a humor, a ak aj on chce, rada ostanes kamaratmi, lebo medzi kamaratmi sa viac znesie aj nazorovy rozdiel.
Ale pochopis ho, ak on nebude chciet byt iba kamarat a nebude mat zaujem dalej pisat.
@ivicatolic no ja si myslím, že nezasunie 🙂 býva doma s exmanželkou a deťmi, je bez práce už dlho, a už ani nešoféruje (neviem, či mu nezobrali vodičák) a vyzerá na 65-70r.
@anonym_autor no tak keď sa nechceš vyhovoriť na vek (keďže si mu predtým napísala, že nevadí vek) tak mu normálne povedz, že býva s exmanželkou a deťmi a že to nie je pre teba, že ostane to len na rovine "kamaráti" a keď nie tak nie..ľudia naučte sa už konečne hovoriť NIE a nepozerajte sa furt, čo si bude myslieť a podobne..on nechodí v tvojich topánkach, ty nechodíš v jeho 😉
@anonym_autor O-M-G😃 a toto potrebujes vo svojom zivote, lebo....?😄
@anonym_autor dlhodobo nezamestnaný, s odobratým vodičákom, žijúci s ex - vôbec by som nepotrebovala vidieť fotku, toto by mi stačilo na to, aby som o takéhoto chlapa nemala záujem. Nemala by som záujem ani keby to bol najkrajší a najsexi chlap na svete. K tvojej otázke - máš asi 40+, čiže si už dosť veľká, aby si mu vedela naapísať, že fyzicky sa ti nepáči a nevyhovuje ti to, to a to. Udržať kamarátstvo? Načo? S niekým, koho poznáš len online a kto za mňa ani nie je chlap? Či teba priťahujú zúfalci? Pretože dlhodobo nezamestnaný chlap žijúci u ex za mňa nie je chlap a neviem si predstaviť žiadnu rozumnú ženu, ktorá by mala potrebu sa baviť s takýmto chlapom, takýto chlap môže byť zaujímavý naozaj iba v online svete, kde môže byť kým chce a nie kým je.
@earlgrey nemám 45 rokov, mám menej. On má niečo po 50, ale vyzerá naozaj na oveľa viac. Ale to čo som sa včera dozvedela u mňa zavrelo dvere. Rada s ním budem v kontakte, pokecám, zájdem na kávu, ale z mojej strany nič viac nebude.
@anonym_autor A videla si jeho obciansky, ze mu tych 50+ veris? Mozno ma fakt 65. A exmanzelka nebude exmanzelka, ale manzelka. Netreba verit vsetkemu, co ti nakeca.
@anonym_autor dlhodobo nezamestnaný, s odobratým vodičákom, žijúci s ex - vôbec by som nepotrebovala vidieť fotku, toto by mi stačilo na to, aby som o takéhoto chlapa nemala záujem. Nemala by som záujem ani keby to bol najkrajší a najsexi chlap na svete. K tvojej otázke - máš asi 40+, čiže si už dosť veľká, aby si mu vedela naapísať, že fyzicky sa ti nepáči a nevyhovuje ti to, to a to. Udržať kamarátstvo? Načo? S niekým, koho poznáš len online a kto za mňa ani nie je chlap? Či teba priťahujú zúfalci? Pretože dlhodobo nezamestnaný chlap žijúci u ex za mňa nie je chlap a neviem si predstaviť žiadnu rozumnú ženu, ktorá by mala potrebu sa baviť s takýmto chlapom, takýto chlap môže byť zaujímavý naozaj iba v online svete, kde môže byť kým chce a nie kým je.
@melanta toto som sa dozvedela ako posledné včera. Prvá informácia bola, že si dáva krátku pauzu po práci, že je rozvedený a býva v mojom meste. Viem, kde pracoval, viem, že je to dlhoročný manažér, ja ho z počutia poznám. Volali sme si, poslal fotku, jednu, druhú a včera vyplávalo viac vecí najavo.
Zbytocne to nenatahuj, len to ukonci. Muzi o nejake kamaradickovanie sa so zenami nestoja, ak tam nie je sanca na zasun.
@anonym_autor A videla si jeho obciansky, ze mu tych 50+ veris? Mozno ma fakt 65. A exmanzelka nebude exmanzelka, ale manzelka. Netreba verit vsetkemu, co ti nakeca.
@anonym_088525 videla som jeho osobné údaje áno. Viem o ňom všetko. Dátum narodenia, bydlisko, meno, prievisko, deti, kde býva, kde pracoval, ako dlho,...
Tohoto zúfalca by som nechcela ani za kamaráta
@melanta toto som sa dozvedela ako posledné včera. Prvá informácia bola, že si dáva krátku pauzu po práci, že je rozvedený a býva v mojom meste. Viem, kde pracoval, viem, že je to dlhoročný manažér, ja ho z počutia poznám. Volali sme si, poslal fotku, jednu, druhú a včera vyplávalo viac vecí najavo.
@anonym_autor tak a okamžite by som ho blokla. Je klamár a úbožiak. Mal potrebu ťa namotať, pretože keby povedal hneď v úvode, že je nezamestnaný dlhodobo a že žije u ex, tak by si komunikáciu zrejme nezačala. On to vie. Preto zatajoval. Za mňa začať komunikáciu klamstvom je obrovské stop. To si fakt taká zúfalá, že potrebuješ takéhoto chudáka?
@anonym_autor 🤣🤣🤣👍👍👍
Zacala by som to hrat do stratena a nehrala sa na kamaratku,on ak sa namotava tak to bude horsie a horsie. Pis menje a menej, nemas cast atd... a nakoniec sa to odmlci uplne. je to strata casu pre oboch ak z toho nic nema byt.
Tiež sa mi stalo, že som si písala s jedným. Písanie bolo fajn. Vedela som, že je starší, čo mi tiež nevadilo. Ale keď poslal fotku, môj záujem opadol a to tiež nie som nejaká povrchná. Vyzeral ako dedo. Mala som vtedy 45 a on 52. Keď som sa mu snažila nejako naznačovať, nechápal to. Neskôr som napísala vyslovene, že nemám záujem. Chcel vysvetlenie. Do toho sa mi veľmi nechcelo. Zahovárala som. Nakoniec to skončilo tak, že mi napísal, že cez víkend ide do kina a nejde sám, ale s nejakou, čo si s ňou tiež píše. Bolo mi to smiešne. Ale odvtedy viem, že netreba naznačovať, zahovárať...treba hneď povedať...ďakujem za záujem aj pekné písanie, ale cítím, že by nám to nešlo. A čau.
@anonym_autor mne by vadilo že pán nepracuje ani nemá žiadnu brigádu a žije u ex. Otázka je čoho žije? Ak s ním nechceš nič mať ukončí tento vzťah ešte dnes.
@anonym_autor nemá v jeho veku na vlastné bývanie a dáva si pauzu od práce? Hmmm zaujímavé. Nuž nepríde mi ako perspektívny partner. K sebe domov by ťa pozval, keď bude ex v práci a deti v škole?
@anonym_autor mne by vadilo že pán nepracuje ani nemá žiadnu brigádu a žije u ex. Otázka je čoho žije? Ak s ním nechceš nič mať ukončí tento vzťah ešte dnes.
@anonym_ba2f02 on má financie... len neviem, prečo žije s ex, vraj sa majú vysporiadať.
@anonym_ba2f02 on má financie... len neviem, prečo žije s ex, vraj sa majú vysporiadať.
@anonym_autor čiže nie, ty nie sú zúfalka. Ty si jednoduchá naivka. Inak by si ho už dávno stopla. Len jednoduchá naivka ho môže takto neustále obhajovať. 40 ročná žena a verí takýmto nezmyslom. Napíšem to asi tvrdo, ale naozaj ti to v hlavičke nezapína?
Nie, toto nerob, ziadne "priatelia". Pri vztahoch sa nedaju vyberat hrozienka z kolaca. Ty vztah chces, aj on, ale ty nie s nim, lebo sa ti fyzicky nepaci. Ak nemas odvahu zavolat mu a strucne oznamit, ze si analyzovala vsetko co o nom vies, vratane fotiek a nemoze s nicim pocitat, tak mu to napis a potom hned zablokuj telefonne cislo aj pisomnu komunikaciu.
Muzi nechcu kamaratky a nie kazdy je ako ja, mne ani nebolo nutne nieco vysvetlovat, proste ak to nespelo ku vztahu, cele som to skoncil.
@anonym_autor vidíš je záhada prečo žije u ex ,keď má inom meste byt. Určite ti klame.
@anonym_autor čiže nie, ty nie sú zúfalka. Ty si jednoduchá naivka. Inak by si ho už dávno stopla. Len jednoduchá naivka ho môže takto neustále obhajovať. 40 ročná žena a verí takýmto nezmyslom. Napíšem to asi tvrdo, ale naozaj ti to v hlavičke nezapína?
@melanta ja ale vzťah v tejto chvíli nehľadám, to mám aj na pokeci. A do toho snáď išiel, keď so mnou komunikoval. A nič fyzické na úrovni FWB s ním nechcem mať.
Nie, toto nerob, ziadne "priatelia". Pri vztahoch sa nedaju vyberat hrozienka z kolaca. Ty vztah chces, aj on, ale ty nie s nim, lebo sa ti fyzicky nepaci. Ak nemas odvahu zavolat mu a strucne oznamit, ze si analyzovala vsetko co o nom vies, vratane fotiek a nemoze s nicim pocitat, tak mu to napis a potom hned zablokuj telefonne cislo aj pisomnu komunikaciu.
Muzi nechcu kamaratky a nie kazdy je ako ja, mne ani nebolo nutne nieco vysvetlovat, proste ak to nespelo ku vztahu, cele som to skoncil.
@patrike ja nechcem vzťah, kde to píšem?
@anonym_088525 videla som jeho osobné údaje áno. Viem o ňom všetko. Dátum narodenia, bydlisko, meno, prievisko, deti, kde býva, kde pracoval, ako dlho,...
@anonym_autor
Máš tu dobré rady. Ja tiež nechápem, načo chces udržiavať takehoto akože chlapa ako kamoša.
Chvíľka pauzy od práce = prečo?? Vyhorenie alebo výpoveď, možné spojenie s odobratím VP?
A bývať bohvie ako dlho s ex ženou?
Tiež som raz v bare spoznala jedného chlapa, bola s ním bohovska sranda, fakt mi zachránil pokaslany deň. Ten mi hneď povedal, že chce so mnou dieťa. No sranda veľká 😂. Sedeli sme dlho ešte sme sme išli potom priamo na raňajky do inej restiky. Parádne sa mi s ním kecali aj sme sa stretli ešte raz na káve. On bol taký vetroplach, námet na pár vtipných kapitol do knihy typu - piše sám život 😁.
Bol pekný, vtipný. Zábavný. Športovec. Mal 26 rokov a 3 deti - jazde s inou ženou. Deckam sa venoval, mal ichvrad ale aj ostatné jeho príhody svedčili o Tom, že nie je husband materiál. Ako na srandu super ale toť vsio. Ešte aj na zoznamke som ho našla o 2 mesiace neskôr. Nemala som tam fotku, on písal presne čo chce. A tak som odpísala, čo by na to povedala jeho terajšia manželka a pár ďalších info o ňom. Vyplašený bol veru parádne 😂. Potom som napísala kto som. Ale tiež som to priateľstvo nezdržiaval aktívne. Lebo načo?? A tento "môj" bol fakt aspom pekný a ozaj ohromne zábavný 😁.
Povedz, že tak ako on žije je pre teba neakceptovateľné. Nemáš 20 aby si strácala čas so zufalcami.
A ideálny by bol určite aj pokec s jeho ženou, tá by vedela určite ešte okoreniť pár informáciami o pánovi ex.
Hľadaj inde a buď priama.

ak zacne s temou stretnutia a podobne tak povedz uprimne - pise sa mi s tebou super ale iskra nepreskocila a ani nepreskoci a pokial ocakavas viac radsej to ukoncime ..ale rada by som zostala kamaratka no ak to tak on neciti -chapes a radsej to ukoncis... ak on citi nieco viac co pochybujem kedze ide o pokec tak zbytocne ho natahovat