Priateľ si zo mňa a z mojej rodiny robí srandu
Ahojte zaujíma ma strašne aj váš názor na toto drahé ženy. S priateľom máme dve detičky jedno má 2roky druhé 10mesiacov. Keď something otehotnela s prvým dieťaťom hľadali sme bývanie. No neúspešne keďže sme nemali dosť financií a priateľovi nevedeli dať dostatočný úver (zarábal vredy 700€) tak nám pomohli moji rodičia. Moja mama mu vybavila ten najlepší úver s najlepším úrokom. A spoločne sme aj s mojimi rodičmi išli nakoniec bývať do trojgeneračného domu. Čo je super pretože mama mi vždy pomôže ja pomôžem jej atď. A každý má svoje súkromie dóm je rozdelený do 3 bytov niečo ako v paneláku. No a teraz kameň úrazu. Priateľ zarábal 700€ doteraz ja materská 400€. Za celé dva roky čo tu sme som nevidela od jeho cent.
Moji rodičia platia všetky poplatky v dome. On ani raz nedal za nás mojím rodičom na energie. Mne to z materskej nevychádza nakoľko ťahám domácnosť aj všetko okolí detí. Teraz v septembri po dlhšom dohovarani celej rodiny konečne zmenil zamestnanie a zarobí aj viac. Ale on stále nič nedáva mne ani mojím rodičom. Stále sa vyhovára že je v debete atď pritom už zarobí viac. Ja už sa s ním o Tom rozprávať ani nechcem pretože vždy na mňa vyletí je agresívny a dvíha na mňa ruky hádže všetko o stenu. Ja už naozaj neviem ako ďalej. Pre info ja mám 24 on má 23
Je to problém žien, že si narazia idiotov z detskej izby a vlastne ho len od matky presťahujú k sebe. Potom sa čudujú, že chlap takto funguje.
A nedalo by sa to urobiť tak, že keď porodis , mamka sa bude starať a predsa pôjdeš niekde do prace ? Lebo s dvoma deťmi , bez jeho pomoci to stejnak nedás, potrebuješ príjem , tvoji rodičia to majú ťažké , kúrenie plynom je naozaj drahá vec, to bežne nekúria ani ľudia , čo nato majú , tobôž nie vo viacposchodovom rodinnom dome. Budeš ale musieť ísť niekde do prace , aby ste ho vyplatili a on odišiel.
@lopka1313 tiež si skôr myslím , že ma nejakú pôžičku alebo exekúciu alebo niekomu dlhuje.
@0silvia0 nieee to ja hneď dom zlatokopka a chcem iba peniaze keď mu poviem že on nás vlastne ani nezivi. On si myslí že chodí do roboty tak je dobre. že zaplatí úver a on je vybavený.
@lopka1313 nemá veď nikdy nič nemal býval u matky kým ma nestretol nemal by prečo mať nejaký dlh a exekúcie
@maialeo tak to teda.. taký sa ešte len 500krat zmení keď vyletí z ulity
@annamalaga ja som už porodila a mamina tiež chodí do práce moji rodičia sú ešte mladí keby boli na dôchodku tak není problém
Nuž neostáva ti nič iné , len počkať dva roky, dať babo do jaslí , zarobiť niečo , vyplatiť ho neskôr ( aj keď to bude veľmi ťažké ), rozviesť sa a neskôr žiadať výživné . Keď sa nezmenil doteraz, nezmení sa vôbec. Prístup ku jeho uctu máš ? Že načo míňa toľko prachov.
@annamalaga no to viem len dovtedy sa asi zbláznim z toho premýšľania že čo ďalej.. vôbec sa pri ňom necítim bezpečne bojím sa že mojich rodičov zruinuje..
Prístup nemám z bankingu sa odhlasuje a odmieta sa prihlásiť predomnou
A máte spoločný účet ? Alebo len on sám ? Vieš , pre niečo ti ten účet ukázať nechce. Tam mám obavy, že predsalen nieje všetko s kostolným poriadkom.
Autorka, tak ked je idiot, a neda sa s nim normalne rozpravat, jedine co ti zostava, sadnut s vasimi, vycislit naklady na byvanie a ziadat VÝŽIVNÉ sudnou cestou. Vybavene
@gabu_lienka môžem žiadať výživné aj keď spolu žijeme? Zobrati niesme
Ano samozrejme
Za aky debet? Alimenty na ine dieta? 🙂
tozvie ci nema uz nejake aj ine uvery alebo nieco, co musi splacat, lebo inak si to neviem predstavit, ze ake vydavky by mohol mat, ved toto neni normalne, najskor by som ho zbalila a poslala kade lahsie
@lilitela to nie predomnou nemal žiadny vážny vzťah poznali sme sa dávno pred tým
@kellypiu no len kam, ked on je polovicnym vlastnikom domu, kde vsetci ziju. maju to zamotane
@kellypiu nemá behali sme spolu po bankách riešili sme úver.. možné ešte je že posiela svojej matke ktorá si vždy brala jeho celú výplatu..ale to som si nie istá to iba tuší môj otec lebo tiež nechápe kam dáva peniaze tak už premýšľame nad všeličím
... 😀 takže predsa len si ho vytiahla z detskej izby 😀 A rovno dve deti. Neviem, čo tu ešte riešiš? Vieš zbaliť tri igelitky chlapovi?
Kľudne môže posielať peniaze svojej matke. Alebo hrať automaty, či mat nejaký neoficiálny dlh (niekomu požičal v minulosti) ci niečo podobné.
Alebo keď ma teraz lepší príjem a stále tvrdí, že nemá peniaze, a zatajuje ti vlastne, koľko má, je aj reálne možné, že ma na účte nasporenu peknú sumicku, ale "ta nie je pre teba a vaše deti"
@maialeo no áno.. a rovno deti ktoré samozrejme nie sú chyba on je chyba.. no aj taká téma už medzi nami bola samozrejme pán odmieta odísť aj s tým že si splatim úver a na konci večera zo seba urobí chudáčika a začne plakať ale keď treba byť chlap a uživiť si rodinu vtedy to tak nevie uhrať
@jaskolka mne je to jasné môže to byť čokoľvek ale o to mi nejde mne ide o to aby dával tu kde treba moji rodičia nie sú milionári
aký úver? Veď on nedáva ani cent tak aký úver? On z toho domu podľa mňa neuvidí ani cent... na súde mi musel dokazovať, či vôbec prispieval... to zas nie je také jednoduché niekde válať šunky a čakať, že mi spadne do lona odstupné. 😀
@maialeo tak zas prerobili sme to tu za spotrebak nerátam to keď to tu dá prerobené nacenit bude to mať oveľa vyššiu hodnotu
Veď píšeš, že neprispieva. Možno by si mala položiť otázku tak, ako z tohto zbytočného vzťahu vybrusliť čo najskôr... kým si neuklochníte tretiu dušu.
@maialeo no do chodu domácnosti a na účty neprispieva platí iba úver ..neviem či koniec je riešenie nakoniec jemu bude dobre a ja tú s rodičmi budem splácať úver ale je mi jasné že väčšina žien by asi z takéhoto vzťahu zdupkala načo je chlap bez istoty..
@maialeo on splaca 400e, co si vzali uver na dom a zrejme je teda zapisany aj na liste vlastnictva.
Dve nezrele, nezodpovedne deti si robia deti. Dufam,ze moja dcera nebude taka sprosta
A ty chceš takto prežiť celý život? To fakt? No zostaneš tam nakoniec sama s deťmi... inak to nebude.

Nema nejake exekucie, dlhy? Lebo 300 eur mesacne strhnut na debet, tak taky debet by mat ani v banke nemohol...