Priateľ sleduje rôznych ľudí na Instagrame

17. mar 2024

Je podla vas normalne ze priatel sleduje na instagrame na FB kadekoho a este mne akoze j*be? Priatel sleduje na instagrame nejaku zenu ktora ma priatela ale je z Kosic ako my. Pytala som sa ho skadial ju pozna tak mi povedal ze ju nepozna ze ju zacal sledovat na FB a ze automaticky vraj je to tak ze ked niekoho zacne sledovat na FB tak aj na instagram lebo ich ma pripojene a ked som mu povedala ze je to divne az uchylne tak mi povedal ze dohoda bola ze si nebudeme vypisovat s inymi zenami/muzmi okrem kamosiek/kamratov ktorych pozname dlhodobo tak mi povedal ze mne j*ebe lebo este aj toto mi vadi ked niekoho cudzieho sleduje.

miggy
17. mar 2024

Za mňa - áno, je to divné. Ale to tvoje správanie je divné 🙈🙈Ja popravde netuším, koho môj frajer "sleduje" na IG. Ja tam tiež kadekoho, to neznamená, že s každým spávam 🙈🙈🙈

13uzivatelka11
17. mar 2024

Mne je aj divne ako sa vôbec s tebou rozpráva.. Manžel by mi v živote nepovedal ze mi je.e...

gab1sol
17. mar 2024

A ty sleduješ len tých, ktorých osobne poznáš? Na IG nemáš žiadneho influencera? Inak, presne, čo píše
@13uzivatelka11 , skôr ma zaráža ten spôsob komunikácie, ako to, že sleduje nejakú babu.

jaaankaaaa
17. mar 2024

Ja čím dlhšie som na koni, tým viac mám pocit, že mám prehnané nároky na ľudí... Ale to čo máš za priateľa, že sa s tebou tak rozpráva, raz by mi tak povedal a koniec😂

vanilkovazmrzka
17. mar 2024

Za mna si divna ty.

autor
17. mar 2024

@gab1sol sledujem zname osobnosti ale ani jedneho chlapa ktoreho len tak niekde zahliadnem na FB

domka222
17. mar 2024

Ja nemám môjho ani na FB. A už vôbec ma nezaujíma koho sleduje 😂

taynee
17. mar 2024

@domka222 ani my nie sme v spojeni na FB a je nam dobre 🙂

stanielka17
17. mar 2024

Klame ti (pridat si niekoho na FB neznamena automaticky follow na IG), hovori ti, ze ti jebe a evidentne ma zaujem o inu zensku. Ci je toto pre teba ok je na tebe.

jimi1985
17. mar 2024

@13uzivatelka11 mat doma takuto stihacku,tak by aj mne asi uletelo kadeco z ust

stanielka17
17. mar 2024

@gab1sol Ja osobne nemam ani profily na socialnych sietach, ani nesledujem influencerov. A ak, tak su to influenceri na Youtube, ktori sa venuju niecomu, co ma zaujima - napriklad varenie alebo zahradkarstvo. Robi ta baba nieco take, alebo ju sleduje len preto, ze dobre vyzera?

zuzubb007
17. mar 2024

No stíhačka si fajna, takýto vzťah Vám nevydrží, ja ani neviem koho muž sleduje ani ma to nazaujima mať také problemy

jimi1985
17. mar 2024

Ja sledujem aj chlapov a nepodvadzam,nepisem si s nimi. U vas je asi problém,ze muz je suknickar. Ale zakazmi z neho nespravis vzorneho muza.

gab1sol
17. mar 2024

@stanielka17 ja neviem, kto je tá baba a prečo ju chalan sleduje. Tvoj záujem je o varenie a záhradkárstvo, preto také sleduješ. Ale viac ako to sledovanie iných by mne vadilo to, ako sa so mnou rozpráva. Nech by sledoval aj samého pápeža.

jaond19
17. mar 2024

Čím utocnejsie odpovedá, tym menej by som verila. Ale ak ho nonstop sledujes a aj vsetky jeho soc.siete, tak sa jeho vyjadrovaniu nedivim. Je svojpravny, nemusi sa ti z nicoho spovedat. Ale ak by s nejakou zenou chcel nieco potajme mat, nebude to robit snad takto okato ze ju uvidis...

nikpa
17. mar 2024

O tom tie siete sú, to je ich podstata. Co si si akože myslela ze tam robí? Podľa mňa si čudná aj ty a ďalšia vec, keby mi priateľ povedal, že mi je*be tak by bol rovno ex...

nika11103
17. mar 2024

To mu listujes zoznam sledovaných ? Aj priateľov na fb a tak ? Prepáč , ja som toto tiež robila, ale keď som mala asi 15 rokov a potom strašne scény a chudáci frajeri si radšej tie baby povymazavali pre “pokoj v rodine”. 🤣 ja by som sa za to s odstupom rokov strašne nafackala ale poviem si ok mladá sprostá pubertacka . Nerob takéto veci lebo tá raz kopne do prdele . Neslied nesleduj nevystruj samozrejme pokial by ti nedal vážny dôvod ale nič take nespominas tak ho nechaj dýchať žiť a pozerať si koho chce.

domkakvet
17. mar 2024

To ti povedal doslovne, ze ti je.., tak to o par rokov nechci vediet ako ta nazve, ked ti uz teraz je..

thoughtfulweirdo
17. mar 2024

Veď na to sú sociálne siete 🙂 aj môj manžel kade-koho sleduje, prehľad si o tom nevediem, len keď mi niekedy niečo ukáže, tak vidím, že aj rôzne ženy športovkyne. A určite nie len preto, aby videl, koľko kilometrov každý týždeň najazdili 😜 nijako sa kvôli tomu necítim ohrozene. Čo sa týka toho slovníku, ak sa to stalo prvý krát, jasne by som mu vysvetlila, že toto nie je prípustné. Ak sa s tebou tak baví od začiatku a ty si stále s ním, zrejme ti to nevadí.

autor
17. mar 2024

@nika11103 Ale aj si vypisoval a nie raz a nie tak ako by zasnubeny chlap mal

vilma7
17. mar 2024

A kde je problém že sleduje? Pozrie si ich profil ako ho otvoril, tak ho zavrie..alebo má sledovať mužov? Nezačneš si myslieť ze je gay?
Zober mu telefón keď ti to preboha vadí. Alebo si nájdi niekoho kto nemá IG.
A vybavene.

walentina7
17. mar 2024

Môj muž sleduje modelky. Chomistekovu a este tam nejaké iné, ale nikdy mi nenapadlo sa nad tým ani zamýšľať.

ankare
17. mar 2024

Aj mne by to vadilo. Evidentne slinta nad inou.

nicoletta98
17. mar 2024

Keď ti to vadí, tak to ma rešpektovať. Moj priateľ tiež nesleduje žiadne ženy po soc.sietach či už influencerky, modelky alebo ženy, ktoré nepozna.. a ja tiež chlapov nie. A to som ho o to ani nemusela žiadať, ani on mňa - bol to automaticky rešpekt a úcta. Nevidím v tom zmysel.. v dnešnej dobe je toto všetko tak znormalizované, od polonahých žien na soc.sietach až po p*rno a príde mi to neúctivé, ak som s niekým vo vzťahu.. ak to niekomu nevadí, ja to nikomu neberiem, ale ak si ja niečo vyslovene neželám, tak to moj partner rešpektuje a naopak. Nemáme predsa 15 rokov a mali by sme sa podľa toho aj správať.

A vôbec si nevšímaj zvyšné komentáre. Tebe to vadí, zvyšné ženy nie sú v tvojej koži, nežijú tvoj život… jednoducho ti to prekáža a hotovo. Keď iní chlapi nemajú potrebu sledovať ženy po sociálnych sietach, tak to dokáže aj ten tvoj, ak teda si preňho dôležitejšia ty, ako ony.

nicoletta98
17. mar 2024

A ešte by som dodala, že ak ti to vadí , kvôli tomu, že sa bojis že ta podvedie… tak kto chce podviesť, ta podvedie aj tak, aj keby si s ním mala byt 24h.

stanielka17
17. mar 2024

Tak ked si s nou aj vypisuje, tak je jasne, ze ho ta baba minimalne zaujima. Nenechaj si tu od niektorych nahovarat, ze si hystericka stihacka ked ti vadi, ze tvoj buduci manzel ma uz teraz v hladaciku ine zeny. A je uplne jedno, ci ich oslovuje na ulici, alebo na socialnej sieti. Socialne siete robia neveru len jednoduchsiu a viac dostupnu.

koniarova
17. mar 2024

Najprv píšeš o sledovaní, teraz, že si aj vypisujú. Ale to je sakra rozdiel. Tak si to trochu utras.

liusa82
17. mar 2024

je ale rozdiel, ak niekto sleduje dakoho známeho alebo modelky z druhého konca sveta a zas iné, ak niekoho možno aj z rovnakého mesta čo ani nič nepropaguje,nie je známa osoba atd.Ved sa chápeme.Kde by potencionálne mohla vzniknúť nevera.Ja som tiež stará škola a toto by mi vadilo čo aj autorke.A tie nadávky to teda zaklincovali.Kašlala by som na neho.Vidí že sa trápiš a jeho ani netrkne.Ešte ti aj nadá

autor
17. mar 2024

@koniarova Ju sleduje predtym som mu nasla spravy s inymi zenami.

autor
17. mar 2024

@liusa82 Ta zena je z toho mesta co aj my. A ano prekaza mi to ze to robi. Ja to nerobim a ani na ulici mu nedavam najavo ked ide nejaky chlap a ze by stal zato. Zato on sa predo mnou aj otoci a to si myslim ze nie som ziadna skareda chudera.