icon

Priateľ sukničkár ide na víkend na druhý koniec Slovenska

attraversiamo
11. mar 2016

Zaujimal by ma nazor inych zien, ci som ja " sekera " alebo priatel je sebecky...

Sme spolu 5 rokov
Viac menej vsetko robime spolu, nejako netravime vikendy mimo seba, byvame spolu z toho 4 roky.
Som v 6 mesiaci tehotenstva, byvame asi 35km od "mesta"
Priatel chce ist na vikend k mame kam ja ist nemozem pretoze byva v takej chalupke kde kuria len pecou, av druhej izbe ( z dvoch ) je aj tak stale zima a mamina je trochu necistotna a ja sa proste bojim....
Problem je ten ze si naplanoval s kamaratom z toho lesta ako pojdu do baru a ja ho poznam... to bude do 6 rano minimalne.. pred tym som chodila s nimi chodili sme vacsia particka, ale teraz som " neatraktivna " lebo som tehotna...
priatel je vsak velky suknickar, vela krat sa aj v mojej pritomnosti spraval nevhodne ( moc kontaktny, a nechal sa " osahavat " cudzou babou ) a proste rad flirtuje lebo si tym hladka sebavedomie a ked si vypije tak proste toto robi.. ja netusim ci by niekedy prekrocil hranicu i ked pre mna je aj to osahavnie hranica co uz mal vykricane... jednoducho ja mu neverim......on mi vycita ze ako mu chcem doverovat ked ho nikam sameho nepustim a ja sa mu snazim vysvetlit, ze to nejde zo dna na den ze si doveru musi zasluzit ked to posral proste!

No a vec je ta ze ja tehotna sama na dedine nechcem zostat na vikend opustena( jasne my zeny, hormony, atd ) a som ochotna ist ze budem spat ukamosky na byte ktora cestuje prec...a chvile tam budeme normalka spolu... a on ani pocut ze by som sla aj ja.. ze je to blbe ze ja budem sama u nej a on bude s matkou a ze naco mi to je trepat sa s nim..
ano priznavam ze keby som v neho mala doveru moze ist aj do tramtatie. ale nemam.
cize pojde. ja budem dva dni mysliet na to ze nieco vyviedol. vrati sa a nikdy sa nedozviem ci ano ci nie..
ci ho mam nechat a nech si robi co chce, je to dospely chlap a musi predsa vediet ze ma doma zenu co mu cochvila porodi decko a nema sa spravat ako single...
ale proste ja ho poznam a on to nevie. za opita urcite nie....

Strana
z3
jasminet
12. mar 2016

@attraversiamo draha moja... priatel suknickar, ty tehotna, uz teraz sa bojis ci ta na chlapskom vikende nepodvedie... teraz ti asi nasadim chrobaka do hlavy, ale... co ked pojde zapit dieta az sa narodi... co ked pojde s kolegami s prace na pivo, co ked ..... budes lietat za nim ako stihacka cely zivot? bud sa mu naucis verit, alebo to dlhe trvanie mat nebude

mirkava
12. mar 2016

@attraversiamo naozaaaaj???? ak je všetko to čo si napísala pravda, tak prečo s ním čakáš dieťa???? Mala si utekaaaaaať kým nebolo ešte neskoro.... a to že si neatraktívna ked si tehotna ti povedal on??? Ja už odpadavam z vás baby.... hrôôôôôôza.....

tykat
12. mar 2016

...ak je toto pravda tak blbost je fakt nekonecnaaaaaa 🙄

libka1
12. mar 2016

Pri predstave ze cely zivot budem len sledovat ci partner nieco nevyvedie sa mi stavaju aj tie chlpy co nemam 😀 Radit tazko ked si s nim otehotnela, snaz sa zacat mu nejak doverovat lebo zivot plny strachu a podozreni bude o nicom 😖

mihula
12. mar 2016

@attraversiamo Suknickar a stihacka nem dobra kombinacia

timea7
12. mar 2016

@attraversiamo som prekvapená, že s človekom, ktorému nedôveruješ, čakáš dieťa. To si ako predstavuješ vaše spolužitie do budúcna? Lebo on sa nezmení ani narodením dieťaťa, na to zabudni. Ostáva len naučiť sa s tým žiť. Tak, ako si písala, ťažko odhadnúť, či by prekročil hranicu a v podstate je to jedno, lebo ju prekročil už tým, že flirtuje v tvojej prítomnosti s inými ženami. Nemá zmysel robiť stíhačku, na čo sa budeš niekde za ním trepať? Aký by malo význam ísť ku kamarátke, ak on bude v bare bez teba? A tento stav sa nezmení ani keď sa narodí drobec. Ty budeš pri ňom priviazaná a to dosť dlho, on nie. Vykašli sa na neho, ak raz za čas niekam ide, nerozpitvávaj, čo tam bude robiť, ak ťa bude chcieť podviesť, tak to urobí aj vo vašej spálni. Snaž sa ho doma zatiahnuť do pomoci v domácnosti čo najviac sa dá. Hneď po narodení bábätka ho zapájaj do starostlivosti oň. Kúpať, prebaľovať, uspávať, kočíkovať, čím menej bude mať voľného času na kraviny, tým lepšie.

darusenka123
17. apr 2016

mam dost naozaj. neviem ci sa mam na tomto az smiat alebo byt znechutena tymto zmyslanim... moj chlap keby flirtoval s inymi tak s nim uz nie som... a preco? lebo mam nejaku tu hrdost. a k comu vediet flirtovanie? ...k podvadzaniu... ked si dovoli pred tebou flirtovat s inymi, je otazka casu kedy ta podvedie... je to sice smutne, ale mala si ho nehat kym si este snim nebola tehu...

bluka2
17. apr 2016

Ako nakoniec dopadol ten vikend?

Strana
z3