Priateľ vypisuje dievčatám. Čo mám robiť?

avoline
19. sep 2013

ahojte chcem vediet vas nazor mame jednu dcerku 1rok a 8 mesiacov v januari cakam druhe babo .Priatel ale vypisuje dievcatam na internete .. dost mi to vadi neviem co mam robit ... nechce ani svatbu uz som zufala poradte co mam robit...

silviavivien
19. sep 2013

chyt panvicu a tresni mu po hlave:D -samozrejme to bol vtip. hento by som ani ja nezniesla len ked si to predstavim zeby moj muz vypisoval druhym tak by som hadam aj pocitac vyhodila von oknom:D ked to sem pises zrejme si mi uz hovorila ze ti to vadi a on vypisuje aj tak? aj ked si mu uz dala jedno dieta a das druhe?

doctorka84
19. sep 2013

Tak to by vadilo aj mne tak by som s nim hodila rec ze ti to vadi a o co mu vlastne ide, lebo isto to nie je normalne ze uz mate dietatko a cakate druhe a on toto.... A potom ma napada este jedna moznost ze by som si aj ja dopisovala s inymi muzmi ze co on na to ci by mu to zavanalo 🙂 co by robil.

beah
19. sep 2013

Ahoj, určite je to nepríjemné, obzvlášť, ak máte už spolu dieťatko a čakáš ďalšie. Pripomína mi to presne prípad mojej dobrej kamarátky, ona bola na tom rovnako ako Ty. Manžel najprv začal s "nevinným " vypisovaním na internete, a hoci mu dala jasne najavo, že sa jej to nepáči, pokračoval v tom za jej chrbtom. Napokon zistila, že sa s dotyčnou aj začal stýkať/medzitým kamarátka porodila a on s úsmevom na perách jej priniesol kyticu a po návšteve na pôrodnici sa ponáhľal za novou kamarátkou../Takže nakoniec to dopadlo tak, že sa manžel na čas odsťahoval k novej známosti a ona ostala sama aj s dvomi deťmi a hypotékou na krku... Otrasné. Dnes už sú rozvedení...Z toho plynie: určite takéto správanie netolerovať, pohovoriť si o tom, nie je to sranda, uvidíš ako sa priateľ zachová ak mu dáš rázne najavo, že Ti to vadí. Koho vlastne chce? Krásnu rodinku alebo si len užívať? Kde je jeho zodpovednosť?

rebeka7501
19. sep 2013

maximálne nevyzretý chlap, bohužiaľ nenarobíš s tým nič. akurát je divné, že si sa rozhodla pre druhé dieťa s ním (už si mala tuším diskusiu na tému, že si ťa nechce vziať) aj napriek tomu, aký je. bohužiaľ chlapi sú tvory, ktoré zmýšľajú úplne inak ako ženy. a veľa žien si mylne myslí, ako sa chlap zmení svadbou alebo príchodom dieťaťa.

irriss
19. sep 2013

zalezi na tom, zda je ZAVISLY na PC a na techto zpusobech "hratek"
a nebo jestli nevinnost nevybocuje a nejde o TOUHU se s nekym seznamovat osobne..

Muz si neustale neco dokazuje, pokud doma neni dostatecne oceneny, hleda "odmenu" venku...
Muz chce byt chvaleny i za to, ze sam je schopen po sobe "splachnout" 😉
Rada; chvalit chvalit a chvalit a pri zadavani "ukolu" opatrne..
nezne..napr. se slovy:
"Jen TY umis tak dobre a precizne uvarit, vyluxovat ..."😉
"Kdyz budes mit chvilku, odnes odpadky"...
Neporoucet a nepanovat..ukazat mu, ze je jedinecny😉

dai
19. sep 2013

tak asi sa s nim porozpravaj, daj mu vediet ze ti to prekaza a jasne ze s tym ma prestat... nechapem ze taketo veci dnesne zeny svojim chlapom toleruju - aky ma chlap dovod vypisovat cudzim pipkam na net? to nema inu pracu? doma sa nic nenajde co by mohol robit? robi taku super pracu a tak genialne vas zabezpecuje ze sa uz nepotrebuje dalej vzdelavat? ak ano, kedy to robi ked sedi stale pri compe☹

ja uz normalne nechapem z tychto tem tu - na jednej strane sa nadava na ludi co maju trosku viac a na druhej neustale riesi ze chlapy chodia po praci na pivo, vysedavaju pri compe a riesia cudzie zenske ... potom sa zenusky nemozte cudovat ze vasi chlapy nic nedosiahnu poriadne☹ ako ja ked mojho vidim, pride z prace, venuje sa detom , ked idu deti spat tak bud studuje alebo este pracuje , a potom sa zas venuje mne... ja tam nejaky velky priestor na vypisovanie nejakym pipkam nevidim- by som si toho tvojho chlapa poriadne podala - mate male dietatko, dalsie na ceste a on taketo kraviny robi! 😠

maria1989
19. sep 2013

stále to isté ... 😠

aiva1
19. sep 2013

Ahoj Avoline, keby toto robil ten môj, tak by som na neho išla s tĺčikom na mäso 😀 a rozbila aj ten počítač, to čo robí tvoj partner by mi tiež vadilo...z toho čo píšeš mi to osobne pripadá, že sa nechce viazať a asi od svojich rodičov nedostal výchovnú lekciu typu zodpovednosť...máte deti, nechce si ťa zobrať, píše si s druhými babami - nie som si istá či toto je správanie muža ktorý má rád svoju partnerku, určite by som s ním hodila vážnu reč ako ďalej a ako ten váš vzťah vlastne berie.....Ako hovoril náš psychológ na škole "ak vám niečo od druhého vadí a nedokáže to pochopiť, kľudne mu to hoďte takým istým spôsobom späť, jednoducho robte to isté"...takže ako uviedla doctorka84...začni si písať na internete s inými mužmi...a uvidíš jeho reakciu...ak mu to bude vadiť, tak "už snáď ten truľo pochopí že aj tebe vadí to čo on robí", a mal by zmeniť svoje chovanie voči tebe a vašim deťom, než len vypisovať nejakým babám na internete...ak by nič meniť nechcel, tak je to jasné a už potom záleží na tebe ako sa k tomu postavíš..."osobne by som nechcela žiť s mužom ktorý ma berie niekde na "druhom mieste", ja osobne na to nemám povahu, ja by som sa na takého muža vykašlala...ja sa s ničím "nebabrem" a ten môj to dobre vie, takže si veľmi dobre rozmyslí čo spraví a čo nie, ale človek nikdy nevie...možno "úplnou náhodou a neplánovane" na tom internete nájdeš "spriaznenú dušu" ktorá bude o teba a tvoje deti stáť viac ako ten tvoj teraz...budem držať palce a veľa šťastia...

pingu1
19. sep 2013

nudi sa? zamestnaj ho s dietatom... kokos, kolko ma rokov? 15?

tomikejt
19. sep 2013

naco ti je taky chlap, poslala by som ho kade lahsie a bud by sa spametal alebo dovi dopo

sense
19. sep 2013

...ak by mi vadilo ze 1. chlap si ma vziat nechce hoci ja sobas chcem a po 2. ze vypisuje s inymi, tak s takym chlapom nie som....zrejme tomu tvojmu chlapovi na tebe nezalezi....

...a keby tuzim po svatbe a mam uz s niekym dieta a on svatbu odmieta tak by som druhe dieta s nim nemala....

...a ked ma aj ukamenujete, zeny na co ste s chlapmi s ktorymi nie ste stastne....

ifkael
19. sep 2013

je na najlepsej ceste k novemu titulu...EX

oktobermimi
19. sep 2013

Ahoj aj moj ex bol taký.. boli sme spolu 3roky skoro a náhodne som sa mu dostala na Fb a zistila som že si vypisuje z bárs jakými cickami a domlúva si dajaké stretká ... hlavné je či má zaujem aspon to dieta ktoré mate( hrá sa snnim venuje sa mu? krmí ho.. a pod) príed k tebe bíme ta povie ako a má rad ?pomáha ti z domácnostou? ... a ako ho rodičia viedli( myslím postoj k žene ako k človku nie k žene ak k majetku) ... ak nie a je mu 100% prednejsí PC tak ho konfrontuj a povedz mu čo ti vadí, a podla reakcie zistíš na ktorom mieste ty a deti si... ( prepáč ak ti skuša pomôct 20 ročná "štanda") no ovorím vlastnej skusenosti len stím že my sme deti nemali ( naštastie)

nativanativa
19. sep 2013

Čím viac budeš do neho rýpať, tým viac to bude robiť. Bohužiaľ je to tak. Zabáva sa na tom a vyhovuje mu to,osobne som si tým tiež prešla a ver mi išlo ma poraziť od jedu,čím viac som prikladala do ohňa, tým viac to robil. Nechápem čo vlastne tí chlapi chcú??!! Sú až na toľko sebeckí a vyžadujú od ženy aby sa venovala viac jemu než dieťaťu. A beztak im to nestačí. Vôbec by som neriešila tému svadba- pretože je jedno či je ženatý,či slobodný,ruku na srdce-koľko ženatých to robí,čiže túto problematiku by som nechala tak. Viem že to bolí,pretože ho lúbiš,ale skús mu ukázať že na to serieš a skús ho trošku zanedbávať,možno pochopí, spýta sa čo sa deje a potom by som mu to chrstla do tváre. Hovorí sa že čo nemá chlap domá hľadá inde. Nie vždy toto platí,sú proste typy ktorým sa môžeš rozkrájať na kolieska a aj tak si potrebujú dokazovať inde akí sú stále atratkívni. Nikdy nedospejú-česť výnimkám. Ženy sú z venuše a muži z marsu. Držím palce!!!!
Ps- je to úbohé od chlapa ak sa takto dokáže správať

lili_mia
19. sep 2013

Ja som v inej téme, ktorú si založila, čítala, že si ešte pred prvým dieťaťom vedela, že on svadbu nechce. Tento postoj dieťa nezmení. Ostáva sa ti s tým zmieriť, že svadba nebude. Inak sa to nedá napísať. Po právnej stránke si poriešte na úrade papier, že ste ako druh družka, nech sú vaše právno-majetkové veci zabezpečené, ak by sa niečo stalo.
A to vypisovanie? Nerieš. Ked je taký debil a to je ešte slušný výraz, že to robí, tak sa neponižuj. On sa správa ako slobodný chlap a niekde má dieťa. Absolútne necíti žiadnu zodpovednosť voči matke svojho dieťaťa, aj toho budúceho. Ja by som odišla. Aj som odišla od takého chlapa, aj ked je pravda, že tam nebolo dieťa. Ale chceš sa takto trápiť? Porovnaj si ako ti je, ked je s vami, a ked nie je. Ja si myslím, že rovnako. Správa sa ako samoľúby jedináčik. Odíd na niekoľko dní, ak máš kam a uvidíš ako sa zachová. Ono stáva sa, že chlap sa ozve, kde ona trčí, lenže nie kvôli nej, ale preto, že nemám navarené, popraté. Bola by som rada, ak by to bola druhá možnosť, že si uvedomí, že predsa môže o teba prísť a začne konať tak ako sa na chlapa patrí. Držím palce.

meggy07
19. sep 2013

No zaujímavé príspevky 🙂 ..z každého rožku trošku..
Ked už chlap raz vypisuje (ak len vypisuje) a nepomôže nič, bude vypisovať aj nadalej.. Osobná skúsenosť..
Vydržala som tak 4. roky.. aj ked som sa mala ako prasa v žite, za tie kadžodenné hádky mi celý ten luxus veru nestál..
Ale na druhej strane - som sebestačná žena, ktorá dobre zarobí a je schopná sa postarať o seba aj dieťa (aj ked máme striedavku). Neviem ako je na tom dotyčná, ale s dvoma deťmi sa veru bude ťažšie odchádzať..
Život je sviňa a v takomto prípade asi oko za oko zub za zub.. začni vypisovať aj ty 😉

juliana77
19. sep 2013

Nedávno si otvorila diskusiu a chcela si názor na tvoj problém a to, že priateľ nechce svadbu, teraz to zasa riešiš, ešte s takou čerešničkou, že vypisuje dievčatám na nete, tak to je asi aj odpoved na to, prečo nechce svadbu.

Toto je na diskusiu s ním. Možno ako slobodný je zaujímavejší pre kamošky na nete.

stanislavao
19. sep 2013

tak to nieje normalny chlap si myslim. mali by ste ho poslat kade lahsie. to on nema co robit? co sa nevenuje dietatu?

lolinko
19. sep 2013

Ahojky
Skus sa s nim porozpravat otvorene co ti vadi a co naopak mas rada. Skus najst niejde kompromis.
A co sa tyka svadby, nikdy netlac chlapa do nicoho narychlo bo sa zlakne a utece.
No boze, kolko nas je co by sme chceli byt aspon jeden den krasne ako princeznicky a co potom???
Ked ste spolu stastny takto, naco tlacit do svadby??
A co je take zaujmave na svadbe??
Opit sa, zabavit sa, mat jeho priezvisko?? Sorry, opit a zabavit sa mozes hoci kedy a ked ti vadi iba to ze nemas jeho priezvisko...tak sadni za pocitat a vytlac si sobasny list a tam si napis tvoje meno s jeho priezviskom :D :D
A nechcem hadzat vsetkych chlapov do jedneho mechu, ale ked su muz berie zenu a ma to na papiery tak si mysli, ze zena je jeho majetkom...
Ani ja nejson vydata, aj ked by som chcela ale netlacim na pilu a ohladom pisania, skus sa snim porozpravat, nemas sa coho bat ...drzim palce, nech vsetko dobre dopadne ;)

mon5
19. sep 2013

Jednoznačne sa treba otvorene rozprávať (ak je chlap čo-k čomu). Prosím, nečakaj, že by svadba niečo zmenila. Keď už teraz nie si šťastná, po svadbe by ti pribudli ďalšie starosti - rozvod. Čím viac sa budeš snažiť zakázať mu to, tým lákavejšie preňho toto "zakázané ovocie" bude. Sústreď sa na seba. A na svoje deti. To je to najlepšie, čo môžeš urobiť. Žiadna sila, ktorá by ho prinútila ostať pri tebe telom aj srdcom neexistuje. Jediná sila, ktorá ti pomôže, je láska. Ale tá musí vyjsť z teba - a začni kľudne tým, že budeš milovať a REŠPEKTOVAŤ seba samú. Ako môžeš chcieť, aby ti dali rešpekt druhí, keď si ho nedávaš sama? Veľa šťastia ;)

digysa
19. sep 2013

Poradim ti :

Uz mu "neroztahuj" nohy........uz bolo dost! ☹

anatalia77
19. sep 2013

asi by som si niekoho našla na dopisovanie/tajne/,a v jednu sobotu by som sa len tak mimochodom vydala...
To myslím smrtelne vážne.

jabadaba
19. sep 2013

Boze drahy dievcata, kde chodite na takychto idiotov? Rozdavaju zadara ci preco vam tak imponuje niekto kto vas ma totalne v pazi?
Chcem svadbu - ale narazim si vola co ma voci nej vyhrady? Nechapem. Chcem a tuzim po exkluzivite vo vztahu - prask! Nacinknem si vola co taha motuzy iks dalsim pipinam? Opat nechapem. Nie je mi partner po chuti a trapim sa jeho spravanim - ale mam s nim jedno dieta...druhe dieta...Zas nechapem. Toto je novodoba forma nejakeho masochizmu ci o co ide? Ako mozem ist proti vlastnym principom, predsavzatiam a potrebam? Nechaaaaapem. Fakt nechapem. Ist sama proti sebe...to chce kus nenavisti voci sebe samej alebo je to o kolosalnej hluposti. 😝

Sorry za uprimnost.

Nooooo a zaujimavy pohlad na svadbu tu odznel o poschodia vyssie..opit sa, zabavit sa....jasneeee lebo o tom je svadba a manzelstvo. Nuz...

tykat
20. sep 2013

Tak skús ešte tretie decko...možno si ťa potom zoberie, prestane vypisovať a budeš pre neho jediná.

smutok
20. sep 2013

Mne sa zrutil svet po 22 rokoch manzelstva.Moj muz si vyppisuje s podriadenymi a stretava sa s nimi.Zisstila som to nahodou az vcera...vsetko zabil!!! Ako mu uz verit ,ked opusti dvere bytu,ze to neurobi zasa!!!! A samo,ze vsetko popiera,ze je to iba pracovne.

severanka96
20. sep 2013

nechápem na základe akého presvedčenia si sa dala na druhé dieťa?s jedným máš málo starostí?vyzerá že aj tak ich už máš doma dva ☹ je neskoro plakať nad tým čo budeš robiť s dvomi deťmi a ver mi nebudeš to mať ľahké...s jedným je dosť zostať sama...keď si vypisuje na nete(skúsenosť)hľadá to,čo nemá doma a to nezmení nič ako tu písali baby,môžeš sa aj rozkrájať,aj neviem čo aj tak bude zakázané viac lákavé...takýto muži väčšinou nevydržia ani pri tej ďalšej a ďalšej...možno niektorí dospejú,ale zpravidla asi nie 😝 alebo sa ešte stane to,že raz ich niekto podrazí a môžu sa preto zmeniť...tebe je ťažko čakať čo bude...a ťažko povedať čo robiť...prajem ti veľa síl,a žiadne slzy 🙂
vždy sa dá nájsť lepší než ten kto je doma 😀