Priateľ začal brať drogy a hrať automaty
Mám 19,priateľ 23 môj prvý vzťah sme spolu 2roky po pol roku začal brať drogy a hral automaty, prestal s tým zase začal bolo to tak trikrát všetko som mu prepacila teraz je možno pol roka čistý, ale moja dôvera je veľmi malá nechodí ani sám s kamošmi lebo mu neverím že by niečo neurobil a ja som cca od nového roku totálne so psychikou na dne keď nie sme spolu je mi smutno plačem mám depresie, možno je to aj tým že keď som u neho stále fajčím iqos a keď som doma 5dni tak vôbec nič, niekedy jak som doma a som taká smutná rozmýšľam že nemám v živote asi nič okrem rodičov neviem či sa mám s ním rozísť lebo hocikedy má uráža aká som piča aká som ja najhoršia pomôžte mi lebo ja u, fakt som niekedy v koncoch
3x si mu odpustila a teraz čakáš na čo, na zázrak? On vie, že si s tebou môže robiť, čo sa mu len zachce, môže ťa urážať, klamať a jedného dňa si aj buchne do teba, lebo vie že môže.
Toto je zle, ty si sa už stala závislou na tých chemických reakciách v mozgu, ktoré ti vznikajú pri tých konfliktoch, ktoré on vyvoláva. Si ešte mladučká a asi toho veľa o manipulacii nevieš. Ale muž, ktorý miluje zenu a je v poriadku sa takto nespráva. Kopu žien, ktoré žili v toxických vzťahoch mali toto iste co ty. Nedokázali sa rozísť, po rozchode sa opäť vrátili a zľahčovali situáciu partnera aký ku ním bol, len aby s ním opäť boli. Mozog vytvára počas stresujúcich situácii rôzne hormóny v tele a obete takého spravania sa po čase stanu na tychto situáciách akoby závislé - hádky a potom udobrovanie... v tomto prípade ti pomôže jedine abstinencia-odstrihnúť sa od takého človeka a aj keď ta to k nemu ťahá, nebyť s ním niekoľko mesiacov.
Myslim...
Vymyslena tema...niekto sa baví
V 19 feťáka a gemblera? Nehrozí. Vieš ako sa hovorí, vrana k vrane sadá
Urcite ho neopustaj, vezmi ta, urobte si deti a ty si znic zivot
Moja zlatá, hned sa s ním rozíd, bude ti ľahšie na srdci..a nebude ti predsa žiadny muž nadávať, že si p.. Prečo si to dobrovoľne robíš...
Nemozes mysliet vazne, ze ho lubis...A co na nom lubis?? Ze droguje? Ze hra automaty, ze ti nadava a nevazi si ta? Cakas, kym ta nezacne bit..? Preco si s nim? Ved si nestastna!!! Takto nema.vyzerat vztah. Co.na no tvoji rodicia, vedia o nom? Bude to cim dalej, tym horsie. Aby si zle neskoncila dievca. Odputaj sa od neho. Chodis na VS, sustred.sa na nu, aj ked asi tazko, ked vsetku energiu minas na sledovanie frajera. Uvidis, ked sa rozidete o par rokov si budes buchat hlavu o stenu, ze si to neskoncila skor. Drzim palce!
Neľúbi ta a nemiluje 🤦🏻♀️🤦🏻♀️kriste pane, chod do prace, do školy a vydrb sa mu na hlavu, ako prepáč ale posluvhni do pici staršie ženy co majú odzite aj viac ako viac..
Preco sa dáš urazat o je dement.... Jeziiis
Posli ho do pici a hotovo
Mala si alebo máš už 20 rokov je ti to treba mať niekoho kto tá nelubi ? A uráža tá nie je to pekne nájdi si niekoho kto sa o teba postará a bude tá ľúbiť . Keby ťa lubi tak to nerobí nedá sa prestať zo dňa na deň ale keď vôbec to nerieši a aj tak to robí tak čím skôr chot od neho preč drogy nie sú veľmi dobre a nemala by si byt s niekým kto to robí ak si da mariuanu raz za mesiac ešte Ok … ale iné drogy to sú už veľký bordel …. Ak chce prestať tak nech stym prestane ale ak vôbec nechce prestať tak to ti zato fakt nestojí .

Utekaj od neho prec 🤦♀️ Cele zle si mlada nie si odkazana na fetaka a gemblera ... on sa nezmeni